نقل قول نوشته اصلی توسط afraweb.net نمایش پست ها
جالبه تو گفتگوی انلاین گفتن که مشکلی ندارند و بهش 2 ساعت توضیح دادم بعدش پسورد رو عوض کرد خیلی جالبه فکر میکرد که نمیتونم وارد پنل بشم گفتم قبلا با پشتیبانی صحبت کردم و گفتن مشکل رو حل میکنند ولی بعد از 72 ساعت هنوز حل نشده . خلاصه گفتش 1 ساعت دیگه تیکت رو ابدیت میکنه ولی 2 ساعت شده و خبری نیست . به محض بر طرف شدن میکل مطمعنا دامین را از دایرکتی منتقل میکنیم .
اگر ريسلر از پنل ساپورت مخصوص ريسلرها درخواست ساپورت بده بهتر و ادم هاي وارد تري جواب ميدن اينا بيشتر اوپراتور فروش هستند

---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط sajad نمایش پست ها
ظاهرا پنل رو تغییر دادن و مشکلاتی تو نسخه جدیدش هست .... مثلا من چند تا دومین تست کردم move کنم بدون استثنا همشون هنگ کردن و هیچ مدیریتی هم روش نمیشد کرد و میگفت در حال انتقال و این حرفها....
بهشون که تیکت زدم نهایتا تا 12 ساعت بعدش خودشون move کردن بعد از move کردن اولیه از اون به بعد که خواستم اون دامین رو move کنم مشکلی وجود نداشت....
به نظر میاد مشکل از پنل هست و هم directi و هم uk2 که از این پنل استفاده میکنه من باهاشون مشکل داشتم تو این چند روز (بعد از اینکه نسخه جدید آوردن بالا)
منم اين مشكلو داشتم خود به خود موو شد و پيغامش به ايميل اومد