در خدمت شما عزیز هستیم
2 ترا هارد و با رم 16 و پورت یک گیگ کاملا اختصاصی ماهانه 350 هزار تومان
امکان اضافه کردن هارد در آینده وجود دارد
در خدمت شما عزیز هستیم
2 ترا هارد و با رم 16 و پورت یک گیگ کاملا اختصاصی ماهانه 350 هزار تومان
امکان اضافه کردن هارد در آینده وجود دارد
از دیتاسنتر با کیفیت رداستیشن
D7-210 DEDICATED SERVER
CPU: XEON Quad Core 2.66Ghz X3450
RAM: 16GB DDR3 ECC 1600MHZ
HARD: 2X2TB SATA3
PORT: 1Gbit
3,950,000 ریال ماهانه
بیشتر تنظیمات و کافیگ ها اولیه هم رایگان انجام میشه
لطفا به تاپیک فروش در امضا هم مراجعه کنید
سوالایی که کردید خیلی ها که جواب دادند اصلا بهتر بود که نمیدادند!!!!!!
1. اصلا این سواله؟؟؟؟؟
2. سرورای اختصاصی معمولا پهنای باند بالایی دارند و هاردشونم بالاست
3.این بستگی به شما داره معمولا واسه هاست دانلود بعضی ها سرور ویندوز و وب سرور iiis نصب میکنند بعضی ها لینوکس و وب سرور nginx از کسی که توی کار کانفیگه بپرسید تا دقیق میزان مصرف هر دو وب سرور رو بهتون بگه
4.من دایریکت ادمین رو میپسندم چون سرعت بالاتر و مصرف منابع کمتری نصبت به سی پنل داره قیمتشم واسه سرور اختصاصی حدود 30 تومان ماهانه هست
5.بستگی داره به تعداد یوزر های شما با پورت 100 تا حدود مثلا 200 آنلاین با سرعت دانلود متوسط جوابگو هست پورت 1000 هم خب تعداد بیشتری جوابگو هست البته من دارم در مورد دانلود میگم
6.باید بگم رید سخت افزاری قطعا بهتر می باشد قیمتشم هر دیتاسنتری یه جوری میده بعضی ها رایگان!!! بعضی ها هم حدود 50 دلار!!! نوع ریدم بسته به تعداد هارد میباشد مثلا برای رید 10 حداقل 4 هارد دیسک لازم میباشد و واسه رید 1 حداقل 2 هارد دیسک البته رید 1 میاد فایل ها رو در هر دو هارد دیسک کپی میکنه تا اطلاعات درصد از بین رفتنشون کم شه و رید 0 میاد نصف فایل رو در یک هارد و نصف دیگشو در یه هارد دیگه کپی میکنه که سرعت انتقال فایلو افزایش میده رید 10 هم مخلوطی از این دو ریده که هر دو کارو انجام میده
7. فایروال سخت افزاری بسی گرانننننننننننننننن که فکر نمیکنم با بوجه ی شما سازگار باشه همون فایروال نرم افزاری جواب کار رو میده
8. این یعنی الان آفر بدیم؟؟؟ چه چیزاییش قابلیت ارتقا داشته باشه؟؟
9. کانفیگ می تونم کسیو بهتون معرفی کنم قیمت کانفیگ بسته به کانفیگ کارش داره
10. چون فایلاتون زیپه و حتما رمزم داره یه چیزیم که هست تا کسی راپورتتون رو نده هیچ کسیم گیر نمیده معمولا با بستن بعضی آی پی ها و پورت ها مشکل گیر دادن 99% حل میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)