صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی انگلیس و آمریکا|رم 512 انگلیس 15تومان رم 1 گیگ 28 تومان▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

پیش فرض پاسخ : ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی انگلیس و آمریکا|رم 512 انگلیس 15تومان رم 1 گیگ 28 تومان▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂

تو این چند ماه که راضی بودم. خداییش قیمتها خوبه. اولین سرور مجازیم رو از شما خریدم. اگه قیمتها بالاتر بود نمیخریدم

فقط یه چیزی که هست فکر میکنم منابع رو خیلی اشتراگ گذاشتین سرعت کار روی سرور یه مقدار پایینه.. من الان 2 گیگ رم و 4 هسته سی پی یو دارم، اما 2 تا فیلم یو تیوب باز میکنم دیگه با سرور نمیشه کار کرد :|

2. تعداد تشکر ها از ehsansh84 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

پیش فرض پاسخ : ▂ ▃ ▅ ▇ █ ▓ ▒ فروش ویژه سرور مجازی انگلیس و آمریکا|رم 512 انگلیس 15تومان رم 1 گیگ 28 تومان▒ ▓ █ ▇ ▅ ▃ ▂

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsansh84 نمایش پست ها
    تو این چند ماه که راضی بودم. خداییش قیمتها خوبه. اولین سرور مجازیم رو از شما خریدم. اگه قیمتها بالاتر بود نمیخریدم

فقط یه چیزی که هست فکر میکنم منابع رو خیلی اشتراگ گذاشتین سرعت کار روی سرور یه مقدار پایینه.. من الان 2 گیگ رم و 4 هسته سی پی یو دارم، اما 2 تا فیلم یو تیوب باز میکنم دیگه با سرور نمیشه کار کرد :|
    با احترام قربان و تشکر از لطف شما هیچ گونه استراکی در منابع وجود ندارد و منابع به صورت اختصاصی به کاربران داده شده است و این مورد شما به احتمال خیلی زیاد به دلیل سیستم عامل است که لطفا در سایت تیکت شود تا برای شما نصب مجدد صورت گیرد به احتمال خیلی زیاد مشکل شما برطرف خواهد شد
    در خدمت شما هستیم
    پیروز باشید

4. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    7 پست

تا اینجا که بسیار راضی هستم.
    حداقل مزیتشون اینه که enemad دارن و آدم با اطمینان خرید میکنه. پشتیبانی مناسب و کیفیت خوب هم مزایای بعدی.
    فقط به دوستانی که میخوان بخرن پیشنهاد میکنم رم یک گیگ رو بگیرید چون نسبت به 512 خیلی بالاتره نسبت به افزایش قیمتش.

6. تعداد تشکر ها ازali732 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    46
    تشکر تشکر شده 
    78
    تشکر شده در
    47 پست

درود

پشتیبانی و پاسخگوئی فوق العاده بود ...

امیدوارم تا آخرش همینطور بمونن ...پیشنهاد میکنم دوستان خرید کنن ..با سپاس
    ویرایش توسط bahar13699 : July 28th, 2013 در ساعت 19:25

8. تعداد تشکر ها از bahar13699 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    46
    تشکر تشکر شده 
    78
    تشکر شده در
    47 پست

آقا چرا یاهو نیستین؟؟مشکل من حل نشده ..اگه حل نمیشه بیزحمت مرجوع بشه چون کارم گیره خیلی و نیاز دارم به سروری که سرعت اپلودش بالا باشه..پوزش

10. تعداد تشکر ها از bahar13699 به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bahar13699 نمایش پست ها
    آقا چرا یاهو نیستین؟؟مشکل من حل نشده ..اگه حل نمیشه بیزحمت مرجوع بشه چون کارم گیره خیلی و نیاز دارم به سروری که سرعت اپلودش بالا باشه..پوزش
    با سلام و احترام من یاهو هستم و سرور هم هیچ گونه مشکلی ندارد لطف اگر مشکلی وجود دارد با تیکت و یا یاهو اقدام نمایید با سپاس

12. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    35
    تشکر شده در
    29 پست

آفر رم 2 سی پی یو 2 هسته هارد 50 گیگ چقدر حساب می کنید؟
    یک سرور دیگر هم میخوام ، رم 512 ، سی پی یو 1 هسته ، هارد 10 گیگ.
    یک تخفیف عالی به ما بدید

14. تعداد تشکر ها از vpsd به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط vpsd نمایش پست ها
    آفر رم 2 سی پی یو 2 هسته هارد 50 گیگ چقدر حساب می کنید؟
    یک سرور دیگر هم میخوام ، رم 512 ، سی پی یو 1 هسته ، هارد 10 گیگ.
    یک تخفیف عالی به ما بدید
    با احترام خدمت شما رم دو را با توجه به افزایش قیمت پوند و پایان کد تخفیف می توانم برای ماه اول برای شما 32 هزار محاسبه کنم دقت داشته باشید الان رم یک را 32 ارائه می کنیم
    و رم 512 هم ماه اول برای شما 28 ارائه می شود برای شرایط فروش و غیره با بخش فروش انلاین سایت یا پشتیبانی تلفنی و تیکت در تماس باشید خوشحال می شویم به شما ارائه خدمات کنیم.

16. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    24 پست

با سلام خدمت تمامی کاربران

این پست من جهت آشنایی بهتر شما با جناب آقای داود بادپیما می باشد

ایشون یکی از کارمندان سایت persianvds.com نیز می باشند و کار اصلی ایشون پشتیبانی کاربران در سایت مذکور می باشد

متاسفانه بنده از سایت ذکر شده بمدت 5 ماه سرویس میگرفتم و طی این 5 ماه 4 بار آی پی های بنده عوض شده
    و هربار بدون اطلاع اعمال می شد و بنده بعد از ساعاتی متوجه میشدم و بعد از اعلام ایشون با کلی منت کار ما رو انجام میدادن

شیوه تغییر آی پی به این صورت بود که ساعت 00:30 بامداد سرور قطع میشد و تا ساعت 15:00 روز بعد که ایشون یا جناب افشار جوابگوی بنده باشن جواب تیکت داده میشد

بعد از جواب تیکت تا ساعت 12 شب همان روز مکاتباتی مبنی بر تحویل پسورد جهت تغییر آی پی روی سرور جدید میشد و آی پی جدید با کلی منت به من تحویل داده میشد و حداکثر 24 ساعت نیز طول میکشید که آی پی روی دامنه ست شده باشه

متاسفانه با هر بار تغییر آی پی حدودا 72 ساعت ( از اعلام بنده تا دریافت آی پی جدید و ست شدن روی دامنه ها ) بطول می انجامید

در حال حاضر هم بنده 3 سرور از سایت ذکر شده دارم که هنوز از اعتبار اونها نگذشته و هیچکس جوابگوی ما نیست و هر سه سرور بطور کامل قطع و از دسترس خارج می باشند

یک بار هم با ایشون تلفنی صحبت کردم و ایشون با بی ادبی تمام طی 30 دقیقه مکالمه جمعا 5 دقیقه به بنده اجازه صحبت ندادن و با بی ا..ی تمام توی حرفهای من با صدای بلند صحبت میکردند.

علت مسدود شدن اشتراک ایشون رو نمیدونم اما مطمعنا خلاف و یا اشتباهی از ایشون سر زده که مسدود شدن

در آخر از مسئولین سایت تقاضا دارم قسمتی جهت شناسایی افرادی که توی سایت به این بزرگی جهت کسب درآمد پستی ارسال میکنند نیز باز شود و سوابق شخص افتتاح کننده پست در اختیار کاربران نیز قرار داده شود تا کاربران نیز با چشم باز خرید خود را انجام دهند

با احترام فراوان
    ویرایش توسط new_chater : May 16th, 2014 در ساعت 21:35

18. تعداد تشکر ها از new_chater به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط new_chater نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمامی کاربران

این پست من جهت آشنایی بهتر شما با جناب آقای داود بادپیما می باشد

ایشون یکی از کارمندان سایت persianvds.com نیز می باشند و کار اصلی ایشون پشتیبانی کاربران در سایت مذکور می باشد

متاسفانه بنده از سایت ذکر شده بمدت 5 ماه سرویس میگرفتم و طی این 5 ماه 4 بار آی پی های بنده عوض شده
    و هربار بدون اطلاع اعمال می شد و بنده بعد از ساعاتی متوجه میشدم و بعد از اعلام ایشون با کلی منت کار ما رو انجام میدادن

شیوه تغییر آی پی به این صورت بود که ساعت 00:30 بامداد سرور قطع میشد و تا ساعت 15:00 روز بعد که ایشون یا جناب افشار جوابگوی بنده باشن جواب تیکت داده میشد

بعد از جواب تیکت تا ساعت 12 شب همان روز مکاتباتی مبنی بر تحویل پسورد جهت تغییر آی پی روی سرور جدید میشد و آی پی جدید با کلی منت به من تحویل داده میشد و حداکثر 24 ساعت نیز طول میکشید که آی پی روی دامنه ست شده باشه

متاسفانه با هر بار تغییر آی پی حدودا 72 ساعت ( از اعلام بنده تا دریافت آی پی جدید و ست شدن روی دامنه ها ) بطول می انجامید

در حال حاضر هم بنده 3 سرور از سایت ذکر شده دارم که هنوز از اعتبار اونها نگذشته و هیچکس جوابگوی ما نیست و هر سه سرور بطور کامل قطع و از دسترس خارج می باشند

یک بار هم با ایشون تلفنی صحبت کردم و ایشون با بی ادبی تمام طی 30 دقیقه مکالمه جمعا 5 دقیقه به بنده اجازه صحبت ندادن و با بی ا..ی تمام توی حرفهای من با صدای بلند صحبت میکردند.

علت مسدود شدن اشتراک ایشون رو نمیدونم اما مطمعنا خلاف و یا اشتباهی از ایشون سر زده که مسدود شدن

در آخر از مسئولین سایت تقاضا دارم قسمتی جهت شناسایی افرادی که توی سایت به این بزرگی جهت کسب درآمد پستی ارسال میکنند نیز باز شود و سوابق شخص افتتاح کننده پست در اختیار کاربران نیز قرار داده شود تا کاربران نیز با چشم باز خرید خود را انجام دهند

با احترام فراوان
    واقعا بدون شرح می زارم دوست عزیز و بردار گرامی لطفا در ابتدا قوانین سایت را شما مشاهده نمایید و بعد اعلام به نظر بی جهت دهید دوست عزیز هیچ گونه منتی برای انجام کار صورت نمی گیرد درضمن در جایی که باید پست بدهید اعلام نظر دهید پیروز باشید چه افرادی پیدا می شوند از بنده سرویسی ندارید که در تاپیک فروش من اعلام نظر می کنید خیلی روشن می باشد
    .برای تغییر ای پی فکر نکنم کسی می تواند بدون داشتن پسورد بتواند ای پی سرور را عوض کند و هیچ گونه منتی برای انجام شدن این کار صورت نگرفت در صورتی بود که بارها خدمت شما عرض شد در صورتی که می خواهید ای پی سرور شما تغییر پیدا کند پسورد سرور ارائه شود
    موفق باشید .

20. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)