صرفا جهت اطلاع گفتم
فردا میرم یه درگاه پرداخت میزنم![]()
صرفا جهت اطلاع گفتم
فردا میرم یه درگاه پرداخت میزنم![]()
سلام
یک دمو ار نسخه ویژه لطف کنید
HUM ...
چرا پارس پال و پارس آنلاین هنوز انتشار پیدا نکردن اینــــــــــتجوری؟!
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دوست عزیز بنده هیچ اسمی از شرکت شما در سایت روزنامه رسمی مشاهده نکردم!
چون این اسکریپت ها در نت زیاد شده اعتماد کاربر ها هم کم شده
لطفا یک عکس از روزنامه رسمی که در اون تاسیس شرکت شما نوشته شده ارسال کنید
نکته : با توجه به اینکه بنده قبلا شرکتی ثبت کردم هیچ وقت اجازه ثبت دو شرکت با یک اسم و تغییر یک کلمه رو به کسی نمیدند
امیدوارم که بنده اشتباه کنم و اسم شرکت شما درست باشه
منتظریم
پی نوشت : بنده قصد خرید رو دارم و در حال بررسی هستم ببینم کدوم سیستم بهترین هستش برای همین این مورد روزنامه رسمی رو درخواست کردم
دوست عزیز اگر دقت کرده باشین. من در پست اول گفتم که یوزر من ربطی به شرکت نداره و من تنها یک فرد (حقیقی) هستم و دارم اسکریپت میفروشم.
یوزر من ربطی به شرکت یا شخص خاصی نداره
مدیر شرکت سامان پرداز کیش از دست من ناراحت هستند و تهدید کردن که یوزرم رو عوض کنم. از فردا به یوزر دیگه ای در خدمتتون هستم
شاد باشید
قابل توجه کاربران سایت وب هاست. این اقا که تاپیک زده کلاهبردار معروف سامان اسلامی هست.
اسکریپت رو به قیمت 1.800.000 تومان به من فروخته .قرار بود براش قالب اختصاصی بزنه و چنتا پلاگین برام بنویسه بده.
اما از وقتی پول رو گرفته دیگه جواب نمیده. به من گفته بود که اسکریپت رو به کسی نمیفروشه و فقط به من داده و اختصاصی هست.
من ازش شکایت کردم و پیگیر هستم. واسه اینکه دست اینجور کلاهبردارها بسته بشه اسکریپت رو هم به قیمت 5000 تومان میفروشم تا حالش جا بیاد. منکه بودی پولم رو از حلقومش میکشم بیرون.
هر کسی سیستم رو میخواد پ خ بده بهم
میخوام حال بدم به کاربرای سایت
هر زمان پرونده تشکیل دادید به بنده اطلاع بدید
کمک بزرگی بهتون میکنم تا به حقوقتون برسید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)