نوشته اصلی توسط samansystems به اطلاع دوستان ميرسونيم اين شناسه کاربری کاملا جعلی هست و سوء استفاده از نام شرکت سامان سيستم هست. به احتمال 99% ايشون آقای ابوترابی هستند. دوست عزیز. کار خوبی نمیکنید که در تاپیک دیگران خودتون رو تبلیغ و دیگران رو به کلاهبردار بودن نصبت میدین من سید مهدی محمودی فر متولد 1363 دانشجوی رشته حقوق دانشگاه قزوین هستم تصویر کارت ملی جهت اثبات گفته های خودم و رفع سوء تفاهم بدلیل سوء استفاده پاک شد
ویرایش توسط سامان سیستم پرداز قشم : May 31st, 2013 در ساعت 13:33
merci
نوشته اصلی توسط سامان سیستم پرداز قشم دوست عزیز. کار خوبی نمیکنید که در تاپیک دیگران خودتون رو تبلیغ و دیگران رو به کلاهبردار بودن نصبت میدین من سید مهدی محمودی فر متولد 1363 دانشجوی رشته حقوق دانشگاه قزوین هستم تصویر کارت ملی جهت اثبات گفته های خودم و رفع سوء تفاهم یک شماره حساب هم به همین نام قرار بدید
ADMlN, merci, paraserver.net, PardakhtNet, samansystems
نوشته اصلی توسط سامان سیستم پرداز قشم دوست عزیز. کار خوبی نمیکنید که در تاپیک دیگران خودتون رو تبلیغ و دیگران رو به کلاهبردار بودن نصبت میدین من سید مهدی محمودی فر متولد 1363 دانشجوی رشته حقوق دانشگاه قزوین هستم تصویر کارت ملی جهت اثبات گفته های خودم و رفع سوء تفاهم بدلیل سوء استفاده پاک شد تو نت بالا 1000 تا کارت ملی هست!! بک ادرس و ..... مشخصات کامل بدید
اینترنت پر سرعت صبانت صبانت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن