-
April 20th, 2013, 00:18
پاسخ : 130+1600 بار نمايش تبليغات شما توسط زرين پال

نوشته اصلی توسط
MehrganWeb
سلام
ما طلائی ازتون گرفتیم 30 - 40 هزارتومان خرج محضر و پست پیشتاز و ... کردیم
ولی اشتباه کردیم هم کارمزدتون بالاست هم دیر پرداخت میکنید
هزينه کاربر طلائی: 12 هزار تومان محضر + 3 هزار تومان پست + 8500 هزينه زرين پال جمعا حدود 25 هزار تومان ميشه.
در مورد کارمزد هم بايد خدمتتون عرض کنم که خيلی از کاربران الان هستند که 1 ريال هم به زرين پال کارمزد نميدن.
تنها کاری که ميکنن اين هستش که خريد خودشون رو از فروشنده ها و پذيرنده های زرين پال انجام ميدن. خوشبختانه تنوع پذيرنده ها و سرويس های اونها به حدی بالاست که شما هر سرويسی رو مايل باشيد ميتونيد از خود پذيرنده ها تهيه کنيد.
ضمنا برای کاربر طلائی شدن هم شما مطمئن باشيد راضی تر خواهيد بود. علاوه بر تسويه سريعتر درگاه بانکی مستقيم (اونهم به صورت قانونی و به نام خودتون) مزيتی هستش که در حال ارائه شدن به کاربران هست. کافی هست در تيکت درخواست درگاه پرداخت خودتون درخواست فعالسازی درگاه مستقيم رو کنيد.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013 00:18
# ADS
-
April 20th, 2013, 00:21
عضو انجمن
سلام . زرین پال از همه نظر بسیار خوبه و جزء اولین و برترین رابط های پرداخت بوده و هست . اما به دلیل اینکه واریز وجه با تاخییر انجام میشه زیاد کاربری سمت سیستم شما نمیاد و کاربران قبل هم از کار با شما کناره گیری می کنند از جمله خود بنده چون خوشایند نیست که آدم پول خودش رو بعد از 6 7 روز دریافت کنه . بهتره اتوماسیون واریز را ویرایش کنید تا تبلیغ برای پذیرنده اینطور بهتره .
-
تعداد تشکر ها از rezarostami به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 00:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
ضمن عرض سلام
هزينه کاربر طلائی: 12 هزار تومان محضر + 3 هزار تومان پست + 8500 هزينه زرين پال جمعا حدود 25 هزار تومان ميشه.
در مورد کارمزد هم بايد خدمتتون عرض کنم که خيلی از کاربران الان هستند که 1 ريال هم به زرين پال کارمزد نميدن.
تنها کاری که ميکنن اين هستش که خريد خودشون رو از فروشنده ها و
پذيرنده های زرين پال انجام ميدن. خوشبختانه تنوع پذيرنده ها و سرويس های اونها به حدی بالاست که شما هر سرويسی رو مايل باشيد ميتونيد از خود پذيرنده ها تهيه کنيد.
ضمنا برای کاربر طلائی شدن هم شما مطمئن باشيد راضی تر خواهيد بود. علاوه بر تسويه سريعتر درگاه بانکی مستقيم (اونهم به صورت قانونی و به نام خودتون) مزيتی هستش که در حال ارائه شدن به کاربران هست. کافی هست در تيکت درخواست درگاه پرداخت خودتون درخواست فعالسازی
درگاه مستقيم رو کنيد.
حقیقتش محضر از ما 20 تومان گرفت پست هم از شهر ما شد 5600 هزینه شما هم به کنار ( موردی نداره )
در مورد سرویس های جدیدتون چیزی نمیدونم فقط پشتیبانی خوبی داشتید من همیشه تلفنی با شما صحبت میکردم و کارامو پیگیری میکردم
الانم بعد از گرفتن نماد ، در گاه بانک ملت گرفتیم که دیگه مشکلی هم نیست
تشکر از شما
شب خوش
-
تعداد تشکر ها از MehrganWeb به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 00:33

نوشته اصلی توسط
rezarostami
سلام . زرین پال از همه نظر بسیار خوبه و جزء اولین و برترین رابط های پرداخت بوده و هست . اما به دلیل اینکه واریز وجه با تاخییر انجام میشه زیاد کاربری سمت سیستم شما نمیاد و کاربران قبل هم از کار با شما کناره گیری می کنند از جمله خود بنده چون خوشایند نیست که آدم پول خودش رو بعد از 6 7 روز دریافت کنه . بهتره اتوماسیون واریز را ویرایش کنید تا تبلیغ برای پذیرنده اینطور بهتره .
دوستان، عزيزان، کاربران، ارجمندان 
تراکنش ها برای کاربران نقره ای 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست واريز ميشن. سال گذشته تعدادی از تراکنش ها (که اتفاقا تعدادش کم هم نبود) تو روز 5 ام کاری واريز ميشد (4 روز کاری بعد از درخواست)
با بازنگری که از ابتدای سال 1392 انجام شد تصميم بر اين شد تراکنش های کاربران نقره ای هم در زمان سريعتری واريز بشه و در حال حاضر تراکنش ها در سومين روز کاری بعد از درخواست واريز ميشن.
برای کاربران طلائی هم عموما تراکنش ها 1 ساعت تا 18 ساعت بعد از درخواست واريز ميشن.
خوشبختانه از ابتدای امسال روند زرين پال رو به رشد هست و تلاش ما اين هست سرويس های جديدی رو ارائه بديم تا کاربران در کنار درگاه های بانکی خودشون از درگاه زرين پال استفاده کنن. هدف ما جذب پذيرنده های معتبر هست و اتفاقا سرويس پيشتاز که به زودی راه اندازی ميشه مختص سايت هائی هست که درگاه بانکی دارن و تمايل دارن از درگاه زرين پال درکنار درگاه بانکی خودشون استفاده کنن. علاوه بر اين سرويس برداشتگر زرين پال هم که بزودی ازون رونمائی خواهد شد ميتونه کمک زيادی رو به فروشندگان و خصوصا فروشندگان هاست، سرور مجازی و سرور اختصاصی کنه.
-
تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 00:37

نوشته اصلی توسط
MehrganWeb
حقیقتش محضر از ما 20 تومان گرفت پست هم از شهر ما شد 5600 هزینه شما هم به کنار ( موردی نداره )
در مورد سرویس های جدیدتون چیزی نمیدونم فقط پشتیبانی خوبی داشتید من همیشه تلفنی با شما صحبت میکردم و کارامو پیگیری میکردم
الانم بعد از گرفتن نماد ، در گاه بانک ملت گرفتیم که دیگه مشکلی هم نیست
تشکر از شما
شب خوش
34100 پرداخت کرديد :دی
البته درگاه ملت که جای اشکال زيادی داره و قطعا با برسی حساب بانکيتون متوجه شديد حدود 3 تا 4 درصد تراکنش ها تسويه نميشن. اما حتی برای شما که درگاه ملت هم داريد پيشنهادات مناسبی وجود داره که ميتونيد از درگاه زرين پال در کنار درگاه ملت استفاده کنيد.
-
-
April 20th, 2013, 00:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
34100 پرداخت کرديد :دی
البته درگاه ملت که جای اشکال زيادی داره و قطعا با برسی حساب بانکيتون متوجه شديد حدود 3 تا 4 درصد تراکنش ها تسويه نميشن. اما حتی برای شما که درگاه ملت هم داريد پيشنهادات مناسبی وجود داره که ميتونيد از درگاه زرين پال در کنار درگاه ملت استفاده کنيد.
گفتم مشکل هزینه نیستم عزیزم
حالاکه فکر کنم شیفت کاریتون تموم شده باشه ( راستی تا 30 مین پیش جمعه بود :دی )
من سعی میکنم صبح با شما تماس بگیرم ببینم چی میشه
ما که بدمون نمیاد از سرعت و کیفیت
شب خوش
-
تعداد تشکر ها ازMehrganWeb به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 14:51
در خدمتتون هستيم.
پيشنهاد های تشويقی مناسبی برای ساير کاربران با توجه به نيازهای موجود وجود داره.
-
-
April 20th, 2013, 16:50
عضو دائم
من از کاربرای 1.9 درصد کارمزد زرین پال هستم
وقتی درگاه بانک ملت گرفتم ، کیفیت زرین پال رو احساس کردم (پرداخت بدون مشکل)
اواخر که زرین پال داشتم طبق قول انجام میشد تراکنش ها اما تکیه به حداکثر احساس میشد (4 روز)
اگر تسویه به 2-3 روز کاهش پیدا کنه یا کاربران تایید طلایی پایان همون روز ، اینطوری میشه به زرین پال برگشت
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها از TARIMEHR به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 17:08

نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
من از کاربرای 1.9 درصد کارمزد زرین پال هستم
وقتی درگاه بانک ملت گرفتم ، کیفیت زرین پال رو احساس کردم (پرداخت بدون مشکل)
اواخر که زرین پال داشتم طبق قول انجام میشد تراکنش ها اما تکیه به حداکثر احساس میشد (4 روز)
اگر تسویه به 2-3 روز کاهش پیدا کنه یا کاربران تایید طلایی پایان همون روز ، اینطوری میشه به زرین پال برگشت
در مورد قوانين که هميشه گفتيم. اما در مورد روالی که الان و از ابتدای سال 92 در حال اجرا هست بايد بگم که برای کاربران طلائی عموما 1 تا 18 ساعت بعد از درخواست و برای کاربران نقره ای 3 روز بعد از درخواست در حال اجرا هست. کاربرانی که تو سال جديد پرداخت داشتن ميتونن اين موضوع رو تاييد کنن.
البته من توصيه ميکنم حتما کاربری خودتون رو به طلائی ارتقا بديد چون مزايایی که برای کاربران طلائی در نظر گرفته شده بسيار مناسب هست و انشالا بزودی اين سرويس ها رونمائی خواهند شد. سرويس هایی که حتی نمونه بانکی هم در ايران ندارن و برای اولين بار در ايران اجرا خواهند شد.
ویرایش توسط samansystems : April 20th, 2013 در ساعت 17:13
-
تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2013, 17:21
عضو انجمن
بنده هم قبلا از زرین پال و پارس پال استفاده می کردم که به خاطر تسویه در 3 الی 4 روز بعدش متاسفانه از زرین پال جدا شدم.
بعد از زرین پال و پارس پال درگاه بانک ملت رو گرفتم که تازه فهمیدم زرین پال و پارس پال چی بودن و عجب کیفیتی داشتن.
الان از میهن پال استفاده می کنم فقط به خاطر اینکه همان روز تسویه می کنه.
-
تعداد تشکر ها از Dr.Oxygen به دلیل پست مفید