هرکی کامپیوترش زیاد روشن باشه ، صاحب یک دستگاه هلی کوپتر میشه
من خودم پارسال صاحب هلی کوپتر شدم رفتم فن cpu رو عوض کردم خوب شده بود
الان چند وقتی هست که صاحب یک فروند بالگرد جنگنده هستم![]()
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
با درود
من 9 سال پیش سیستم خریدم و هنوزم بدون تعویض سیستم دارم باهاش کار میکنم و هر روز از ساعت 9 -10 صبح روشن هست تا اخر شب بعضی وقتا هم شده تا 30 ساعت مدام روشن باشه
بعضی شبا هم ساعت 1-2 که میخوام بخوابم میزارمش رو دانلود شبانه
3 تا فن داره کیسم که کلا 2 تاش تاحالا روشن نشده چون قطعات ضعیفه دما از 30 بالا تر نمیره و همون 1 دونه هم همش داره تو این 9 سال کار میکنه
همچنین فن سی پی یو هم اورجینال 9 سال پیشه هیچ کدام از فن ها هم هلیکوپتری نیست چون هر 5-6 ماه 1 بار برچسبشون رو در میارم و روغن موتور میریزم توش و میچرخونم
هر 5-6 ماه 1 بار هم کل سیستم رو بلوور میگیرم با آخرین سرعت هیت سینک cpu رو با مسواک تمیز میکنمو روی cpu هم خمیر سیلیکون تازه میریزم
در کل راضیم تا الانم فقط 2 بار پاور خریدم هر 2 هم 30تومنی بود 500w مارکشم گمنام ( ایرانی یا چینی)
نحوه استفاده از کامپیوتر خیلی مهمه
ویرایش توسط bamahost : April 28th, 2013 در ساعت 19:45
این مقاله پست اول ریشه علمی نداره چون هیچ اشاره ای به خازنهای سیستم که طول عمر دارند نکرده
خازن های جدید خصوصا سری Military Design بکار رفته در مادربرد و گرافیک های MSI بیش از 100 هزار ساعات (12 سال) عمر مفید دارند
یعنی شما قرار نیست بعد از این مدت سخت افزارتون رو با مدل های جدید عوض کنید؟ سیستم عامل و نرم افزار های 12 سال پیشو میخاید استفاده کنید؟
معمولا هر 6 ماه تا 1 سال یک نسل جدید از نرم افزار ها و سخت افزار ها میاد، شما قراره بیشتر از 12 تا 24 نسل عقب بمونید در دنیای امروز؟
موردی که فرمودید در مورد ابر کامپیوتر ها که بازه استفادشون معمولا 30 ساله هست درسته اما نه در مورد سیستم های شخصی
جسارت نباشه اما فکر نمیکنم اندازه من تجربه در سخت افزار داشته باشید
از سال 82 نمایندگی اواژنگ رو داشتم و چند سالی هم میشه که نمایندگی ویستا و ..... با تکیه بر نوشتن این دو خط به عنوان مقاله نمیشه تایید کامل کرد خیلی فاکتور ها از جمله کیس استاندار (توی ایران اگر پیدا کردید سلام من رو بهش برسونید ، پیدا هم بشه امثال من و شما حاضر نیستیم 500 تومن پول برای کیسهایی از قبیل ترمالتک ، کولر مستر و ... بپردازیم) ، تهویه مناسب ، حداکثر مچینگ بین سخت افزار ها باید باشه که شما ادعا کنی که یک مادربرد 12 سال عمر میکنه تجربه 10-11 ساله من میگه عمر مفید مادربردها 3-4 سال هست در شدت کاری بالا و این عمر با روشن گذاشتن مداوم کم خواهد شد به دلایلی که عرض خواهم کرد
عمر تعیین شده برای خازنهای جامد و یا مالتی دیزاین بر اساس ولتاژ و فرکانس بهینه سی پی بو تعیین میشه این یعنی کسی که آورکلاک میکنه و یا با توجه به نحو استفاده بار کاری روی یکی از سخت افزارها از قبیل رم ، هارد و ... بیشتر باشه دیگه این تخمین عمر صادق نیست
از طرفی بافرینگ و حافظه اشغال شده رم رو ما داریم که در صورت ریستارت نشدن سیستم یا خاموش نکردن باعث افزایش ترافیک کاری سی پی یو و در نتیجه بالا رفتن دما و .... خواهد شد
اگر هم از دسته از استفاده کننده هایی هستید که هر چند وقت یکبار به گفته خودتون آپگرید میکنید که دیگه لزومی نداره به فکر عمر قطعات باشید بهتره خاموش کنی عزیز سیستم رو وقتی کار نداری که برق اضافه هم مصرف نکرده باشه
ویرایش توسط GEO : April 29th, 2013 در ساعت 20:27
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)