مطلبی جالب و بسیار شیرینی بود توی این همه دغدغه روزانه لبخند رو روی لبامون آوردید ، آورین
ما از دنیا بیخبر فکر میکردیم مشکلات از جایی دیگه هست دریغ از اینکه تمام مشکلات ارزی کشور از payment24وای بر ما خدا مارو ببخشه
مطلبی جالب و بسیار شیرینی بود توی این همه دغدغه روزانه لبخند رو روی لبامون آوردید ، آورین
ما از دنیا بیخبر فکر میکردیم مشکلات از جایی دیگه هست دریغ از اینکه تمام مشکلات ارزی کشور از payment24وای بر ما خدا مارو ببخشه
یکبار ایشون پرداخت واسه من کرده بدون مشکل
در ضمن بازار اشفته است شما در ضمن ممکنه بشنوی دلار شده 1000هزارتومن ولی کجا دارن و معلوم نیست
ممنون بعد مدتی بالاخره خندیدیم.
ممنون![]()
علم بهتر است یا ثروت؟ ، هیچکدام فقط ذره ای معرفت !
به خدا باورتون نمیشه برای یه پرداخت به سه نفر گفتم انجام ندادن ولی از سایت همین اقا سهیل پرداخت کردم و به راحتی و در کمتر از چند ساعت کارم انجام شد
هر کسی چشم و پوش داره و میبینه و خریذ میکنه
چرا تا یکی به جایی میرسه بعضی ها دوست دارند اون رو از دور خارج کنند!!؟
payment24.us اگه گرونتر میده در عوضش خیلی معتبر تره
من به شخصه ترجیح میدم از آدم معتبر خرید کنم تا ارزون فروش
کسی هم شما رو مجبور به خرید نکرده
از ارزون فروش ها خرید کنید
شکایت دیگه چیه!
باید به فکر باشند ولی نه فقط این سایت میتونید همه رو جمع کنید پرونده بسازید؟
شدنی نیست که گلم... با این اوضاع مملکت..که به هموطنامون میرسه...
تا حدودی حرف های شما را قبول دارم . چرا ؟ چون جدیدا هرکی میخواد پرداختی انجام بده, پرداخت کننده میره سایت payment24 با نرخ اون قیمت میده
تقریبا من با تمام کسانی که در این سایت پرداخت انجام میدن کار کردم و متاسفانه هرچی بروی سایت payment24 باشه قیمت میدن
ویرایش توسط router : March 4th, 2013 در ساعت 22:46
به جای این که شکایت کنید ازش خرید نکنید خودش میکشه پایین
ايشون يكي از كساني هست كه بازار "دلار پي پال" رو به هم ريختن؟؟؟
حرفتون خيلي خنده داره!
مگه ما چيزي به اسم بازار دلار پي پال داريم؟
عزيز من، اين موضوع با "اخلال گران ارزي" كه تو ميدون فردوسي مشغول فعاليت هستند فرق ميكنه!
ايشون به جاي ٣٦٠٠ تومن ٥٦٠٠ تومن هم قيمت گذاري كنه من از ايشون خريد ميكنم، چندين بار برام پرداخت انجام دادند.
اگر جلوي كار ايشون گرفته بشه خيلي ها بدبخت ميشن، اگر ميتونستم به جرم اخلال در كسب و كار از شما شكايت ميكردم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)