هارد های سرور 8 به 8 راید شده اند. مجموع 8 تا هارد 2 ترابایت - کلا 3 مجموعه هارد . هر 8 هارد به وسیله یک سرور مجازی با تکنولوژی کلود بالا هست . روی سرور ها FTP به همراه مدیریت وب سرور هستش ! هیچ کنترل پانلی نیز نصب نیست ! به کاربر ها پس فقط اف تی پی تعلق میگیره !
نکته دوم راجع به اور سل . سرور های دانلود هیچ نیازی به رم و یا پردازنده ندارند و این پورت هستش که میزان دریافت ها رو به همراه هارد تنظیم می کنه ! حالا پورت تا جایی که بشکه خروجی میده ولی این خروجی وابسطه به هارد هست که چقدر سرعت Read داشته باشه ! حالا 8 تا هارد با همدیگه راید 1 و 0 شده باشند مشکل حل میشه ! و اینکه رم سرور 96 گیگابایت می باشد که بین سرویس ها به صورت مساوی تقسیم شده هستش ! پورت سرور نیز تا 3 گیگابیت ساپورت هست و تضمین شده . فکر می کنم توضیحات جامع بوده باشه !
بله. فوق العاده هم خوب هستش. تاپیک فکر می کنم در محضر دید هستش. :-) . ضمنا ! سرور های دانلود با توجه به فرمایش ایشون که اورسل رو یک شرط اساسی بیان کردند در وجه صحبت ایشون عرض کردم که سرور های دانلود برای کاربر هایی با ترافیک متوسط احتیاجی به رم های آنچنانی و پردازنده های آن چنانی نداره ! خیلیها اینجا به دنبال توضیح دادن ضریب هوشیشون هستند ! لطفا تاپیک فروش رو منحرف نکنید . ! دوست عزیز موضوع دیگری رو هم بیان می کنم صرفا جهت عرض شما و دیگر دوستان ! Soft98 و P30day از مشترکین جدید ما هستند که فعالیتشون چند روز هست بر روی سرور های آلما هاست آغاز شده !
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
جهت تهیه سرویس های ویژه دانلود : almahost.ir تیکت ارسال کنید . و یا از طریق ایمیل almahostco@gmail.com در تماس باشید... بنده هم بخش فروش هاست دانلود هستم !
خوب با اینکه در این تاپیک آنلاین بودید و پاسخی ندادید ( چون من دست نگه داشتم اصلاح کنید - اما وقتی دیدم نکردید تصویر زیر رو قرار میدم )
مگر هر کسی سرور از رداستیشن داشته باشه باید از آلما یا شما یا دیگری گرفته باشه ؟ تصویر زیر از اس اس اچ سرور ایشون هست که با درخواستشون و بررسی سایتشون تصمیم به میزبانی گرفتیم ! نه اعتبار و عزتی داره نه افت و خفتی که بخوایم توی بوق کنیم کی پیش ما هاست میشه یا نمیشه. اما حرف صحیح زدن باعث میشه افراد اعماد کنند .
p30day-powerd By DreamData.jpg
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)