هدف خواصی از نوشتن این نداشتم ولی موضوع خیلی جالب بودش
1- اینکه در دنیای مجازی یه بچه 15 ساله میتونه تو اینرتنت کلاه برداری کنده و هاست و دامین و ... بفروشه و هیچ قانون خاصی وجود ندارد
امیدوارم دوستان قبل از خرید سرویس یا محصولی حتما قبلش تحقیق کنند و برسی کنند ببیند از کی و از چه کسی خرید میکنند ( حداقلش اینه از شرکت ها خرید کنید یک مقدار بیشتر هزینه میکنید ولی مطمعن میشید بچه 15 ساله نمیتونه شرکت ثبت کنه )
نتیجه اخلاقی :
هیچ سرویسی یا محصولی بی علت ارزون نیست از این موراد من بسیار در فروم ها دیدم چند باری هم سر خودم اومده ولی دیگه توبه کردم از فرد یا شخص که یه شماره ایرانسل داره و هیچ اطلاعاتی ازش ندارم خرید نکنم . حتی یکبار هم یکی تو مجید انلاین میگفت برنامه نویس هستش پولم رو بالا کشید و 50 تومن بهم ضرر زدش یکی دیگه هم از برو بچ همین فروم بهم چیز پی ان فروخت بعدش پول رو گرفت و زد زیرش گفت تو شریک جرم من هستی و به من گیر دادن اگه پولت رو بخوای میشی شریک جرم و....
از مدیران خواهش میکنم این تاپیک رو نبندن چون خیلی مهم هستش .
نوشته های فروشنده بدون اعتبار
من شرمنده همتونم و درسته پولتونو گرفتم و خدمات عرضه نكردم و يا عرضه كردنم به دور از احترام بود اميدوارم منو ببخشيد يا صبر كنيد من كار كنم پولتونو واريز كنم و اينم بدونيد هر كاري يه دليلي داره من از دارو ندار دنيا يه مادر داشتم اونم فوت كرد كه مجبور شدم دست به اين عمل زشت بزنم تمام خرج و مخارجمو مادرم تامين ميكرد من 15 سالمه و زاهدان هستم و اينكه حتي پول نداشتم بدم واسه تغذيه خودم كه شيطون منو وسوسه كردو اومدم تو اين فروم اين كارو كردم بخدا قسم تمامي حرفام حقيقت داشت و حاضرم پولتونو پس بدم اما بايد يه كاري پيدا كنم العان پولهايي كه شما فرستاديد دقيقا 5 تومان واسم مونده همه رو دادم واسه قبوض كم كم خونممونم تخليه ميكنم و دنبال يه اتاق ميگردم كه اجارش پايين باشه من العان هيچ كسي رو ندارم فاميلامونم اصلا بيخيال منن 5 6 روز رفتم خونه عموم بعد گفت برو مزاحمي به روح مادرم راست ميگم خيلي دنبال كار گشتم كار گيرم نيوم العانم 1 ماه ديگه تو اين خونمون هستم ديگه بايد تخليه كنم من بي كس ترين بي كسهام بخدا روزي 1 وعده غذا ميخورم و جيبم خاليه دست همتون درد نكنه اين پول هاتون خيلي از كار هامو راه انداخت ولي من مجبور شدم اينكارو كنم .
تمامي يوزرهام در پرشين تولز:
sasan021
proman
onlineuser
onlinenic
اسم ........... هستم از زاهدان
لینک : فروش همه بخونند - PersianTools Forums