نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: عاقبت فروشندگان بدون اعتبار و بچه سال

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

پیش فرض پاسخ : عاقبت فروشندگان بدون اعتبار و بچه سال

نقل قول نوشته اصلی توسط amir نمایش پست ها
    آف تاپیک :
    جهت مفید شدن تاپیک اسم کتاب,نویسنده و در صورت امکان صفحه مورد نظر را بنویسید(مهمه)
    من یک بار اومدم گفتم اقا خوب نیست کسی میره نمایشگاه تخصصی با دمپایی بره بعد حالا رفته بعد چرا باید تو فروم تخصصی عکسش رو بزارید

هزار تا مدیر و کاربر ریختن سر من که چرا این حرف رو میزنی . حالا این هم همین داستان داره .
    حالا از من صفحات کتاب هایی که خوند رو میخوایهد بزارم .
    عزیز من من خصومتی ندارم با افراد کم سن و سال ندارم فقط حرفم اینه باید مسولیت پذیر باشند . فردی که میره مدرسه و بعد از ظهر میاد میشینه پشت کامپیوتر و. یه سایت راه میندازه و میشه شرکت یه ایرانسل هم میزنه تنگش . اون موقع چه مسولیت پذیری نسبت به مشتری داره .

عضو انجمن rayannet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    275
    تشکر تشکر شده 
    235
    تشکر شده در
    183 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
    من یک بار اومدم گفتم اقا خوب نیست کسی میره نمایشگاه تخصصی با دمپایی بره بعد حالا رفته بعد چرا باید تو فروم تخصصی عکسش رو بزارید

هزار تا مدیر و کاربر ریختن سر من که چرا این حرف رو میزنی . حالا این هم همین داستان داره .
    عزیز من من خصومتی ندارم با افراد کم سن و سال ندارم فقط حرفم اینه باید مسولیت پذیر باشند . فردی که میره مدرسه و بعد از ظهر میاد میشینه پشت کامپیوتر و. یه سایت راه میندازه و میشه شرکت یه ایرانسل هم میزنه تنگش . اون موقع چه مسولیت پذیری نسبت به مشتری داره .
    حرف مسئولیت پذیری رو من تایید میکنم اخه یک پسر بچه وقتی یکنفر ازش شکایت کنه حالا به هر دلیل میتونه حاضر بشه و جواب بده ؟
    در ضمن من Akbar123sat رو چندین سال هست میشناسم توی تهران شرکت بزرگی دارن و تا به حال چندین مودم ازشون خریداری کردیم و کارشون هم درست هست. اما باید قبول داشته باشیم که یک پسر بچه با سن و سال کمش نمیتونه سایت مشتری ها رو بگردونه و پشتیبانی بده و فقط به یکسری ها ضرر میزنه !
    ویرایش توسط rayannet : December 31st, 2009 در ساعت 16:52 دلیل: ن

عضو انجمن usefee آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    170
    تشکر تشکر شده 
    280
    تشکر شده در
    109 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها

با عرض سلام خدمت دوستان علي الخصوص دوست عزيز ، اكبر جان
    تمايلي نداشتم توي اين تاپيك پستي بدم اما ابن پست شما رو ديدم و . . .
    بايد خدمتتون عرض كنم كه بنده با توجه به فعاليت كمم قبل از الكامپ توي اين انجمن ، با كاربران و دوستان زياد آشنايي نداشتم اما طي اتفاقات و صحبت هاي الكامپ بيشتر به اينجا سر ميزنم . در مورد اين پست شما هم بايد خدمتتون عرض كنم كه من همون روز الكامپ كه دوستان لطف كردن و عكس ها رو آپ كردن ، تاپيك رو دنبال ميكردم و . . .
    توي اون تاپيك طرز برخورد و صحبتتون با بقيه دوستان متفاوت بود ، دليلش رو نميدونم . شايد به دليل سن كم بچه ها ، شايد به خاطر تجربه بيشترتون و شايد به خاطر موارد ديگه . حتي خودم بعد ديدن اون تاپيك با چند تا از دوستان در مورد شما اطلاعات خواستم تا ببينم دليل اين رفتار از كجا ميتونه باشه .
    بايد خدمتتون عرض كنم كه جز در مواردي خاص بيشتر كاربرهاي اين انجمن رفتاري كاملا راحت و دوستانه با هم دارن و واقعا خودشون رو جزوي از خونواده بزرگ هاستينگ هاي ايراني ميدونن و اينجا رو براي خودشون مثل يه محفل امن و متنوع و سالم كه جا داره از تمام مديراش يه تشكر جانانه به عمل بياد . ايني هم كه شما از ديد بالا به پايين به دوستان و كارهاشون نگاه ميكنين و زياد سعي نميكنين داخل جمع بشين ، احساس ميكنم دليلي هست كه كاربرا نسبت به شما و پست هاتون حساسيت بيشتري به خرج ميدن و دوستان شما را به نحوي پايين بكشن تا توي جمع باشي .(دوستت دارن ديگه )
    به قول يكي از دوستان ميگقت هاستينگاي تو ايران رو جوونا كنترات برداشتن ، به نظرم اين خوبه ، بله شايد بعضا بي مسئوليتي ها و مشكلاتي ناخواسته پيش بياد كه خوب اين مسائل تو هر كاري امكان رخ دادنش هست ، اما اون چيزي كه اين روند رشد رو تكميل تر و زيباتر ميكنه اينه كه ما كنار هم باشيم ، با هم باشيم ، با هم پيشرفت كنيم تا بتونيم در نهايت به پيشرفت كشور عزيزمون ايران كمك كنيم . از شما هم درخواست ميكنم كه طرز صحبتتون رو يكم راحت تر و دوستانه تر كنين و مسائل و تعارفات اداري رو از انجمن خارج كنين ، اونوقت ميبينين كه همه كاربراي انجمن با آغوش باز از شما پذيرايي ميكنن
    از شما و باقي دوستان عذرخواهس ميكنم كه پرحرفي كردم . موفق و مويد باشيد

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط usefee نمایش پست ها
    با عرض سلام خدمت دوستان علي الخصوص دوست عزيز ، اكبر جان
    تمايلي نداشتم توي اين تاپيك پستي بدم اما ابن پست شما رو ديدم و . . .
    بايد خدمتتون عرض كنم كه بنده با توجه به فعاليت كمم قبل از الكامپ توي اين انجمن ، با كاربران و دوستان زياد آشنايي نداشتم اما طي اتفاقات و صحبت هاي الكامپ بيشتر به اينجا سر ميزنم . در مورد اين پست شما هم بايد خدمتتون عرض كنم كه من همون روز الكامپ كه دوستان لطف كردن و عكس ها رو آپ كردن ، تاپيك رو دنبال ميكردم و . . .
    توي اون تاپيك طرز برخورد و صحبتتون با بقيه دوستان متفاوت بود ، دليلش رو نميدونم . خرج ميدن و دوستان شما را به نحوي پايين بكشن تا توي جمع باشي .(دوستت دارن ديگه )
    ، اما اون چيزي كه اين روند رشد رو تكميل تر و زيباتر ميكنه اينه كه ما كنار هم باشيم ، با هم باشيم ، با هم پيشرفت كنيم تا بتونيم در نهايت به پيشرفت كشور عزيزمون ايران كمك كنيم . از شما هم درخواست ميكنم كه طرز صحبتتون رو يكم راحت تر و دوستانه تر كنين و مسائل و تعارفات اداري رو از انجمن خارج كنين ، اونوقت ميبينين كه همه كاربراي انجمن با آغوش باز از شما پذيرايي ميكنن
    از شما و باقي دوستان عذرخواهس ميكنم كه پرحرفي كردم . موفق و مويد باشيد

سلام علیکم و رحمت الله و برکاته
    درباره الکامپ زیاد بحث شدش و منم نمیخوام واردش بشم اتفاقا منم اون روز اونجا بودم اینقدر با فخاری تماس گرفتم موبایلش انتن نمیداد و خیلی دوست داشتم بکس رو ببنیم . ولی نشدش موبایل ها خط نمیداد .

اصولا طرز فکر من با دیگران فرق میکنه ( شاید به خاطر این باشه مدتی زیادی در خارج زندگی و کار کردم راستش رو بخوای اونها تنها چیزی که براشون شوخی بردار نیست ظاهر و کار هستش . هر جایی لباس مخصوص خودش رو داره . هر جایی رفتار خودش رو میطلبه . کار براشون حرف اول رو میزنه - تو کار اصلا شوخی ندارن کوچکترین اشتباه یعنی بزرگترین اشتباه -

بر منکرش لعنت کسی نخواد صنعیت هاستینگ ایران پیشرفت نکنه من به اندازه کافی پیشنهاد دادم که فروم درست بشه چون نقطه شروع میتونه اینجا باشه . برای پیشرفت صنعت وب هاستینگ من بار ها گفتمن باید بهم احترایم بزاریم به قیمت های همدیگر کار نداشته باشیم تو تاپیک های پارازیت ول نکنیم .
    بیشتر باید به مسائل تخصصی بپردازیم . این فروم 90 درصد فعالیتش شده خرید و فروش که باید واقعا درست بشه و مطالب تخصصی بیشتری بهش اضافه بشه .

در ضمن من خارج از فروم نیستم با خیلی ها دوست هستم و باهاشون از طریق مسنجر در ارتباط نزدیک هستیم
    نوین سرور - فخاری - سیاوش - حاجیانی - huge server - رایان نت - aria - و یکی دو نفر دیگه که در ارتباط هستیم ولی شرمنده نمیتونم با همه در ارتباط باشم .

5. تعداد تشکر ها ازakbar123sat به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)