اگه Company بود که میشد کمپانی حکومت ایران

اگر منظورتون از دیت به دست هست کی تونسته به پیشرفته ترین ابزار های رمز گشایی دست پیدا کنه ؟؟

اگر با kasper virutal keyb کمی آشنایی داشتید به خوبی منظور منو درک میکردید
فرض بخان رد شمارو بگيرن وبه اطلاعات ارسالي و دريافتي شما پي ببرن
اولين کاري که isp ميکنه اينه که ميره ميبينه شما در فلان تاريخ و فلان ساعت از چه شماره اي کانکت شديد و از اين طريق آي پي موقتي شما که در اون لحظه بهتون اختصاص داده شده رو در ميارن (فرض که شما مجرم سي يا سي امنيتي هستيد و دارن شما رو کنترل و شنود ميکنن)
بعدش آي پي لاگ شمارو تو چک ميکنن ، به کجا ميرسن ؟ (ميخايم بدترين حالت ها رو که توسط مجهزترين و پيشرفته ترين و قوي ترين تجيهيزات امکانش هست رو بررسي کنيم ، تجهيزاتي که عمرا تو ايران وجود داشته باشه)ميرسن به مرحله کانکت به *** ، به فرضا بتونن اطلاعات ارسالي شمارو از لحظه اتصال به *** به بعد رمزگشايي کنن و ip تغيير يافته توسط وي پي ان رو بدست بيارن (عمراااااااا)
بعدش ميرسن به اطلاعاتي که نشون ميده شما توسط برنامه cocoon به دنياي اينترنت وصل شديد و دوباره يه سري اطلاعات رمزنگاري شده ي نامفهوم که توسط cocoon رمزنگاري شده (منتها ايندفه خيلي خفن تر از ***) به دستشون ميرسه که دوباره واسه رمزگشايي اون بايد چندين سال (شايد هزاران سال) وقت بزارن حالا شاید بعد ده سال کارو تلاش بي وقفه فرض ميگيريم که اطلاعات ارسالي و دريافتي ما از طريق cocoon هم رمزگشايي شد و اينا به ip اي که توسط cocoon تغيير کرده بود دسترسي پيدا کردن و مثلا فهميدن ما به کدوم سايت رفتيم اما !!!!!!!! کدوم سايت ؟ مگه سايت هاي https که توسط SSL رمزنگاري ميشه قابل پيگيري و شنوده ؟؟؟؟ پس دوباره ميرسن به يک سري اطلاعات نامفهوم و رمزنگاري شده که دوباره بايد چند سالي وقت بزارن تا بفهمن مني که از ريشه با اون ip اوليه به isp کانکت شدم چه اطلاعاتي ردو بدل کردم
تا سوتي نديد و اين مراحل رو رعايت کنيد صد سال ديگه هم کسی نمیونه شناسايي کنه البته با امکاناتی که اینور هست
پ.ن 1 : اگه شما تونستيد پسورد فايلهايي مثل rar رو بشکنيد (البته اگه پسوردتون ازين زپرتيا نباشه مثل 123456) ، امکان شناسايي اطلاعات شما هم تو اينترنت هست

پيدا کردن رمز با شکستنش فرق دارد
فايلها يا در کل اطلاعات رمزنگاري شده قابل شکستن نيستند و بايد الگوريتم رمزنگاري پيدا بشه تا به وسيله اون اطلاعات رمزگشايي بشه که اين الگوريتم فقط و فقط در اختيار شرکت سازنده هست که هرگز نميان بدنش اونم isp هاي Government ايراني !!!

نمونش مسنجر یاهو و...
پ.ن2:
کاملا علمي ، ساده ، منطقي و محسوس گفتم ، حالا اينکه قبول کنيد يا نه برميگرده به حس منطق پذيريتون که از بزرگ نمايي هاي الکي قدرت isp های دولتی ترسید!!!؟
يا حق