نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: قدرت isp ها

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    78
    تشکر شده در
    57 پست

پیش فرض پاسخ : قدرت isp ها

با این روش من ، فقط با همکاریه 3 شرکته که میشه فهمید من کجا رفتمو چی کردم ،چون الگوریتم های رمزگشایی من فقط دست این 3 تا شرکته :
    1. شرکتی که ازش *** گرفتم که تو آمریکاست www.raptor***.com و از رمزنگاری 128 بیت استفاده میکنه
    2. شرکتی که سایت www.getcocoon.com رو راه اندازی کرده و من عضوشم و رمزنگاریش 386 بیته
    3. شرکت مایکروسافت که الگوریتم رمزنگاریه https رو در اختیار داره و رمزنگاریش از 48 داره تا 2048 که عرفش 128 هست
    رمز نگاری در ایران هر چقدر هم قوی باشه باز استفاده کننده از تکنولوژیه نه تولید کننده ، پس فناوری ساخت و تولید و اسرار اون دست یکی دیگست که تو ایران نیست ، از جمله همین الگوریتم های رمزگشایی:
    شکستنش امکان نداره ، اما پیدا کردنش چرا ، اما اونم صدها سال زمان میبره ، چون باید تمام حالتهای ممکنو تست کرد

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

پیش فرض پاسخ : قدرت isp ها

نقل قول نوشته اصلی توسط samaras نمایش پست ها
    با این روش من ، فقط با همکاریه 3 شرکته که میشه فهمید من کجا رفتمو چی کردم ،چون الگوریتم های رمزگشایی من فقط دست این 3 تا شرکته :
    1. شرکتی که ازش *** گرفتم که تو آمریکاست www.raptor***.com و از رمزنگاری 128 بیت استفاده میکنه
    2. شرکتی که سایت www.getcocoon.com رو راه اندازی کرده و من عضوشم و رمزنگاریش 386 بیته
    3. شرکت مایکروسافت که الگوریتم رمزنگاریه https رو در اختیار داره و رمزنگاریش از 48 داره تا 2048 که عرفش 128 هست
    رمز نگاری در ایران هر چقدر هم قوی باشه باز استفاده کننده از تکنولوژیه نه تولید کننده ، پس فناوری ساخت و تولید و اسرار اون دست یکی دیگست که تو ایران نیست ، از جمله همین الگوریتم های رمزگشایی:
    شکستنش امکان نداره ، اما پیدا کردنش چرا ، اما اونم صدها سال زمان میبره ، چون باید تمام حالتهای ممکنو تست کرد
    لازمه که بدونید ایران خریداریش میکنه یا به دیت میاره....چون Government هست نه Company

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع