bale ishun baraye man acc paypal baz kardan va verified kardan.az nazare man morede taed hastan
bale ishun baraye man acc paypal baz kardan va verified kardan.az nazare man morede taed hastan
با سلام
آقای اسکندری هر وقت آنلاین شدید لطفا سریعا به بنده پیام دهید
با تشکر
دوست عزیز ایا امکان لیمیت هویت و بیلینگ هست با این چیزها؟
جناب
بنده اصلا و ابدا جسارت نکردم. اما قیمت افتتاح از نظر بنده با این شرایط و امکاناتی که فرمودید نمی خوره. اگر هم همین قیمت که مبارک دوستانی که تهیه می کنند. بنده بازهم عرض می کنم تحت هیچ شرایطی قصد توهین نداشتم.
موفق باشی دوست من![]()
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
دوست گرامی ، از اظهار نظر شما سپاسگذارم. بنده هم میدانم قصد توهین نداشتید. اما تنها 1% این احتمال را در نظر بیگرید که شاید موردی باشد که شما ندانید و یا در باب آن اشتباه کرده باشید.
در باب پراکسی High anonymous و Outgoing http headers میتوانید از لینک زیر اطلاعات مفیدی به دست آورید:
***** server - Wikipedia, the free encyclopedia
به خصوص این پاراگراف بسیار مهم است:
به کلمات client ، header و cookies بیشتر دقت نمایید.Some anonymizing ***** servers may forward data packets with header lines such as HTTP_VIA, HTTP_X_FORWARDED_FOR, or HTTP_FORWARDED, which may reveal the IP address of the client. Other anonymizing ***** servers, known as elite or high anonymity proxies, only include the REMOTE_ADDR header with the IP address of the ***** server, making it appear that the ***** server is the client. A website could still suspect a ***** is being used if the client sends packets which include a cookie from a previous visit that did not use the high anonymity ***** server. Clearing cookies, and possibly the cache, would solve this problem.
به هر حال این تاپیک جای توضیح این مسائل نیست. دوستانی که اعتماد دارند ، بنده در خدمتشون هستم ، دوستانی هم که مایل نیستند ، براشون آرزوی موفقیت دارم.
سلام
این پراکـسی هایی که ارائه می دید پــراکسی ها پابلیک هستند ؟
یا مثلا از طریق سایت هایی که پـــراکسی high anonymous به صورت پرمیوم ارائه می دند ، خرید می کنید ؟
چون در این صورت امکان به وجود امدن مشکل وجود داره
مورد بعدی این که مسترکارت یا ویزا قابل شارژ ارائه می دید ؟
پراکسی از سرور اختصاصی تحت کنترل اینجانب که بر روی header ها و cache آن مدیریت شده و به صورت فنی آماده شده است ، تقدیم خواهد شد.
همانطور که در پست اول مندرج کردم ، امکان ارائه ویزا یا مستر کارت برای اینجانب وجود ندارد. اما میتوانم از افراد ثالث مطمئن برای شما تهیه نمایم؛ چه فیزیکی و چه مجازی. خودتان نیز میتوانید یک کارت تهیه کنید و به من ارائه دهید تا در حساب پی پال شما ثبت کنم. پست اول را با دقت بیشتر مطالعه بفرمایید.
با سلام خدمت استارتر عزیز
اول از همه عرض کنم خدمت تمام خوانندگان عزیز
که قیمت ایشون کاملا معقول میباشد و خارج از عرف نیست به دلیل اینکه ما خودمون این خدمات رو ارائه میدیم با همین قیمت , که همچنین ویزا کارت رو هم در حساب وریفای میکنیم و خواهشمند هستم که برای بازدید, از لینک زیر که تاپیک ما در پرشین تولز هست و تا حالا 100 کاربر داشتیم دیدن بفرمایید
افتتاح حساب پی پال و صدور ویزا کارت فیزیکی فقط با 95 هزار تومان
برای شما استارتر عزیز هم ارزوی موفقیت میکنم
پیروز باشید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)