جناب
بنده اصلا و ابدا جسارت نکردم. اما قیمت افتتاح از نظر بنده با این شرایط و امکاناتی که فرمودید نمی خوره. اگر هم همین قیمت که مبارک دوستانی که تهیه می کنند. بنده بازهم عرض می کنم تحت هیچ شرایطی قصد توهین نداشتم.
موفق باشی دوست من![]()
جناب
بنده اصلا و ابدا جسارت نکردم. اما قیمت افتتاح از نظر بنده با این شرایط و امکاناتی که فرمودید نمی خوره. اگر هم همین قیمت که مبارک دوستانی که تهیه می کنند. بنده بازهم عرض می کنم تحت هیچ شرایطی قصد توهین نداشتم.
موفق باشی دوست من![]()
پارس درایو؛
ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ابری لینوکس - سرور مجازی - ثبت و نمایندگی دامنه
www.parsdrive.ir
Yahoo ID: parsdrive
دوست گرامی ، از اظهار نظر شما سپاسگذارم. بنده هم میدانم قصد توهین نداشتید. اما تنها 1% این احتمال را در نظر بیگرید که شاید موردی باشد که شما ندانید و یا در باب آن اشتباه کرده باشید.
در باب پراکسی High anonymous و Outgoing http headers میتوانید از لینک زیر اطلاعات مفیدی به دست آورید:
***** server - Wikipedia, the free encyclopedia
به خصوص این پاراگراف بسیار مهم است:
به کلمات client ، header و cookies بیشتر دقت نمایید.Some anonymizing ***** servers may forward data packets with header lines such as HTTP_VIA, HTTP_X_FORWARDED_FOR, or HTTP_FORWARDED, which may reveal the IP address of the client. Other anonymizing ***** servers, known as elite or high anonymity proxies, only include the REMOTE_ADDR header with the IP address of the ***** server, making it appear that the ***** server is the client. A website could still suspect a ***** is being used if the client sends packets which include a cookie from a previous visit that did not use the high anonymity ***** server. Clearing cookies, and possibly the cache, would solve this problem.
به هر حال این تاپیک جای توضیح این مسائل نیست. دوستانی که اعتماد دارند ، بنده در خدمتشون هستم ، دوستانی هم که مایل نیستند ، براشون آرزوی موفقیت دارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)