جناب صالی همه جوره تآیید میشن!!
واقعآ از کارکردن با ایشون بسیار راضی هستم..!
واقعآ خسته نباشید میگم بهشون
جناب صالی همه جوره تآیید میشن!!
واقعآ از کارکردن با ایشون بسیار راضی هستم..!
واقعآ خسته نباشید میگم بهشون
ویرایش توسط رویال نتورک : October 17th, 2012 در ساعت 23:46
با این حال این سرور ها فروخته شد و فقط یک x3350 مونده . که البته به نام ما هست - میتوانید برای خرید هماهنگی کنید سفارش جدید بدیم و بهتون پنل بدیم. ما مشکلی با پنل دادن نداریم برای سرور ها - اما تعدادی که آفر های ویژه خودمان هست رو نمیزاریم به دست دیگر فروشندگان بیافتد - مثلا آقای صادقی ( رویال نتورک سرور دیسکانت رک دارن با 24 گیگ رم چیزی که کمتر همکاری به مشتریش میده ) - من میتونم کاری کنم که از نظر قیمت یک نفر هم نتونه رقابت کنه - اگر همکاران بخوان مسخره بازی در بیارن و ی عده رو بفرستن جلو و ... مطمئن باشید قیمت زیر فی خودمون میزارم - اگر بنا به خراب کردن باشه - موفق باشید
ویرایش توسط dreamdata : October 18th, 2012 در ساعت 01:44
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
تا حدی مشخص شد جریانات ... بگذریم به شما بر نخوره - اصلا مخاطب شما نبودید - خودش میدونه ( خارج از این تاپیکه )
219 هزار تومان - در پنل شما - مسئول پرداختش ما. ( قیمت رو کف قرار دادم براتون )
https://www.xlhost.com/order/step1.php?service=32
ویرایش توسط dreamdata : October 18th, 2012 در ساعت 04:19
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
سلام
آقای صالحی 100% تایید میشن هیچ وقت ایشون رو نمیشه با اقای پارسیان مقایسه کرد ایشون ساعت 11 شب هم بود گوشی ما برمیداره و هرجا که بوده جواب تیکت های ما داده و هروقت درخواستای پی و... داشتیم سریع اوکی کرده بهشون خسته نباشید میگم و ازشون سپاسگذاری میکنم از سرویس خوبشون.
موفق باشن![]()
درد هاتو "دورت" نچین تا دیوار بشن ...
زیر ِ پات بذار تا "پلّه" بشن ...
گروه فناوری اطلاعات آرتین
شماره همراه : 09135248944- E-mail:morteza.aalam@gmail.com
-آیا سرور های که در ابتدای تاپیک گذاشتید را هنوز دارد یا فرش رفتند ؟
اونها فروش رفتند در حال حاضر سه سرور هست که در پست شماره 96
http://www.webhostingtalk.ir/f11/536...tml#post574939
ملاحظه میفرمایید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)