-
October 12th, 2012, 23:18
پاسخ : درخواست سرور تا قیمت 450 تومان

نوشته اصلی توسط
dreamdata
از
ایکس ال هاست . مشکل تحریم هم نیست.
بله رم رو میتونید 16 گیگ بزنیم
لطفا قیمت رو با 16 گیگ رم بدید هارد قابل ارتقاست؟؟پورت ارتباطی؟؟سرعت پایین بالا میشه؟؟100 مگ هستش؟قابل ارتقا به 1 گیگ پورت داره ؟؟
دیتا سنتر xl برای کدوم کشوره؟
abuse ها به چه شکلی هستن؟؟امکان نصب ویندوز کرک شده دارن؟؟
گیر های دیتا سنتر هم در موردش بگین که خیلی گیر میدن یا نه
باتشکر
-
تعداد تشکر ها از HiDd#N به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012 23:18
# ADS
-
October 12th, 2012, 23:27
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از DreamServer به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012, 23:28

نوشته اصلی توسط
DreamServer
عزیز من میگم هارد برام مهمه شما همشو گفتی غیر از هارد
-
-
October 12th, 2012, 23:29
اکی هارد رو توی تاپیک دیدم 1 ترابایت به کار من نمیخوره بالاتر از 4 ترا
-
-
October 12th, 2012, 23:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HiDd#N
اکی هارد رو توی تاپیک دیدم 1 ترابایت به کار من نمیخوره بالاتر از 4 ترا
مشکلی نداره ، امکان اضافه کردن وجود داره!
با شماره تلفن بنده تماس بگیرید توی تاپیک خورده راهنماییتون میکنم !(دوستانه چون ددیکت نمیفروشم!)
-
تعداد تشکر ها از DreamServer به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012, 23:34
اونجوری که دریم دیتای عزیز گفتن سرور از آمریکاست و اونطور که میدونم آمریکا خیلی خیلی گیره من میخوام بتونم توش فیلم و اینجوری چیزا هم بزارم این رو هم برای آفر ها در نظر داشته باشین لطفا
-
-
October 12th, 2012, 23:36

نوشته اصلی توسط
DreamServer
مشکلی نداره ، امکان اضافه کردن وجود داره!
با شماره تلفن بنده تماس بگیرید توی تاپیک خورده راهنماییتون میکنم !(دوستانه چون ددیکت نمیفروشم!)
توی یاهو میتونین تشریف بیارید؟
-
-
October 12th, 2012, 23:42

نوشته اصلی توسط
itjavani
OVH EG BestOF Euro
Intel Xeon i7 W3520 4x2(HT)x2.66+ GHz
HDD: 2 x 2TB SATAII
Ram: 24GB DDR3
BW: 20 TB on 1Gbps Port
Self Managed
Price: 109.99+4Euro
296,400 تومان ماهیانه
http://client.javanserver.com/cart.php?a=add&pid=197
این آفرتون هم عالیه قیمت هاش به روز شده؟؟
-
-
October 12th, 2012, 23:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HiDd#N
اونجوری که دریم دیتای عزیز گفتن سرور از آمریکاست و اونطور که میدونم آمریکا خیلی خیلی گیره من میخوام بتونم توش فیلم و اینجوری چیزا هم بزارم این رو هم برای آفر ها در نظر داشته باشین لطفا
صالحی هستم - ببینید هر چی دوست دارید بزارید - فقط اینو بدونید که کپی رایت باید رعایت بشه ( به این معنی که اگر چیزی واسه دانلود قرار دادید که شکایت شد به ما اطلاع میدن و شما هم اون فایل رو باید پاک کنید - مثلا موزیک مشهوری میزارید واسه دانلود و در صفحات اول گوگل میاید و ... خوب این مشکل سازه ) نباید اقدام به هک کردن سایتی یا سرور با آی پی های سرور انجام بدید . تورنت نباید با آی پی سرور دانلود بشه و اسپم هم نباید ارسال بشه ... اینا به معنی بسته شدن سرور نیست به معنی اینه که اخطار میاد و باید جواب بدیم. انعطاف پذیر هستند
میتونید سرور : https://www.xlhost.com/order/step1.php?service=36 رو انتخاب بفرمایید 5 تا هارد دیسک میشه براش قرار داد - مثلا 5 تا دو ترابایت.
البته اگر سرور از اروپای مرکزی ( زیاد گیر نمیدن به ابیوز ها ) بخواید هم آفر های خوبی هست که در اینجا نمیزارم - شماره تماس بدید در پیغام خصوصی تا باهاتون تماس بگیرم.
-
تعداد تشکر ها ازdreamdata به دلیل پست مفید
-
October 12th, 2012, 23:57

نوشته اصلی توسط
dreamdata
صالحی هستم - ببینید هر چی دوست دارید بزارید - فقط اینو بدونید که کپی رایت باید رعایت بشه ( به این معنی که اگر چیزی واسه دانلود قرار دادید که شکایت شد به ما اطلاع میدن و شما هم اون فایل رو باید پاک کنید - مثلا موزیک مشهوری میزارید واسه دانلود و در صفحات اول گوگل میاید و ... خوب این مشکل سازه ) نباید اقدام به هک کردن سایتی یا سرور با آی پی های سرور انجام بدید . تورنت نباید با آی پی سرور دانلود بشه و اسپم هم نباید ارسال بشه ... اینا به معنی بسته شدن سرور نیست به معنی اینه که اخطار میاد و باید جواب بدیم. انعطاف پذیر هستند
میتونید سرور :
https://www.xlhost.com/order/step1.php?service=36 رو انتخاب بفرمایید 5 تا هارد دیسک میشه براش قرار داد - مثلا 5 تا دو ترابایت.
البته اگر سرور از اروپای مرکزی ( زیاد گیر نمیدن به ابیوز ها ) بخواید هم آفر های خوبی هست که در اینجا نمیزارم - شماره تماس بدید در پیغام خصوصی تا باهاتون تماس بگیرم.
لطفا تماس بگیرید با اون شماره که ارسال کردم متاسفانه گوشیم باطری نداشت خاموش شده بود
-