صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 32

موضوع: پروژه شکست خورده ایرانسل ( وای مکس )

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن h_zaman06 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    155
    تشکر تشکر شده 
    70
    تشکر شده در
    45 پست

پیش فرض پاسخ : پروژه شکست خورده ایرانسل ( وای مکس )

مودم رو که انگار توی سری اول رایگان میده ... بعدم یه سئوالی هست اینجا ... نوت بوک ها هم نیاز به مودم دارند یا نه ؟ چون این وای مکس هست اما مودم وایرالس روی نوت بوک ها وای فای هست !!! حالا چه جوریه قضیه ؟

حالا شما از ایرانسل نگیر .. هر چند گفتند قیمتش به اندازه adsl هست ... برو از مبین نت بگیر
    همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !
    -------------------------------------------
    برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    43
    تشکر تشکر شده 
    78
    تشکر شده در
    68 پست

شكست خورده ي واقعي شركت هاي adsl هست چون بعد از وايمكس مخابرات خصوصي شده و adsl 128 ده هزار تومني نامحدود رو فيبر ميخواد ديگه هم پهناي باند نميفروشه ! لول

عضو انجمن Roka آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    386 پست

من با تمام احترامی که برای دوستان دارم ، ولی باید خدمت دوستان عرض کنم که واقعاً متاسفم برای برخی دوستان ! قبل از راه اندازی سرویس در موردش نظر میدند و اون رو شکست خورده تلقی میکنند !!!

و واقعاً برای خودم متاسفم که توی این کشوری که زندگی میکنم ، باید چوب چنین افرادی رو بخورم که باعث جلوگیری از پیشرفت میشند ! ( با همین افکار که کاملاً سطحی نگر هستند و هر خبری میشه ، درجا بدون هیچ فکری نظرشون رو میگند و فقط باعث ناراحتی میشه ) بقیه هم به به چه چه میگند براش!

به امید پیشرفت فکری برخی دوستان
    موفق باشید

4. تعداد تشکر ها ازRoka به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Roka نمایش پست ها
    من با تمام احترامی که برای دوستان دارم ، ولی باید خدمت دوستان عرض کنم که واقعاً متاسفم برای برخی دوستان ! قبل از راه اندازی سرویس در موردش نظر میدند و اون رو شکست خورده تلقی میکنند !!!

و واقعاً برای خودم متاسفم که توی این کشوری که زندگی میکنم ، باید چوب چنین افرادی رو بخورم که باعث جلوگیری از پیشرفت میشند ! ( با همین افکار که کاملاً سطحی نگر هستند و هر خبری میشه ، درجا بدون هیچ فکری نظرشون رو میگند و فقط باعث ناراحتی میشه ) بقیه هم به به چه چه میگند براش!

موفق باشید
    فکر نمیکنم اینها پیشرفت باشن . الان سرویس های کشور های همسایه رو ببنید azarcell یا مثلا viva cell یا vodafon تبلیغ میکنه انتن دهی 99.96 درصد در تمام کشور این میدونید یعنی تلورانس رو به حداقل رسوندن بله اونجا هم سیم کارت 2000 هزار تومن هستش از تو بغالی هم میشه خرید .منم خریدم 2 هزار تومن هزینه شارژ هم 3 هزار تومن هستش ولی سرعت اینترنت فضایی هستش اصلا باور نمیکنید چطوری سایت ها باز میشن اصلا همین که سیم کارت رو میندازی بعد از 2 دقیقه خودش یه پیغام میده که اینترنت شما میخواهید فعال بشه ok میکنی فعال میشه هزینه استفاده هم خیلی پایینه
    حالا تو ایران سیم کارت 2 هزار تومن انتن دهی 60 درصد سرعت اینترنت خیلی بشه 64 قطعی زیاد هزینه بالا . تا یه خبری هم تو مملکت میشه سریع قطع میکنن یادتون رفته 25 روز سرویس پیامک قطع بودش .و.... من نمیخوام بگم اینجا همه چی بد هستش ولی لیاقت ما بیشتر از اینها هستش چرا کشور های همسایه ایران که در سالهای دور میومدن ایران و کار میکردن صاحب تکنلوژی روز هستند اون موقع اینجا قانون میزارن که نباید از 128 بیشتر استفاده کنی . نگاهی به پرژه pcm pgf کافوی نوری بندازید اگر نمیدونید اینها چی هستند براتون توضیح بدم که مخابرات چه کلاهی داره سر مردم میزاره .

عزیز من من به عنوان مدیر احترام زیادی برای شما قائل هستم ولی باید قبول کنیم که مشکل زیاد هستش . اصلا هم بحث به تحریم اینها نیست دیگه قانون 128 چه ربطی به تحریم داره pcm pgf کافوی نوری مشکل خیلی بیشتر از اینها هستش که من و شما درک کنیم .

والا من که چند باری با شما صحبت کردم همش از سرعت اینرتنت خودتون ناراحت بودید میگفتید قطع و وصل میشه و فکر هم نمیکنم بیشتر از 64 داشته باشید

عضو انجمن Roka آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    386 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها
    فکر نمیکنم اینها پیشرفت باشن . الان سرویس های کشور های همسایه رو ببنید azarcell یا مثلا viva cell یا vodafon تبلیغ میکنه انتن دهی 99.96 درصد در تمام کشور این میدونید یعنی تلورانس رو به حداقل رسوندن بله اونجا هم سیم کارت 2000 هزار تومن هستش از تو بغالی هم میشه خرید .منم خریدم 2 هزار تومن هزینه شارژ هم 3 هزار تومن هستش ولی سرعت اینترنت فضایی هستش اصلا باور نمیکنید چطوری سایت ها باز میشن اصلا همین که سیم کارت رو میندازی بعد از 2 دقیقه خودش یه پیغام میده که اینترنت شما میخواهید فعال بشه ok میکنی فعال میشه هزینه استفاده هم خیلی پایینه
    حالا تو ایران سیم کارت 2 هزار تومن انتن دهی 60 درصد سرعت اینترنت خیلی بشه 64 قطعی زیاد هزینه بالا . تا یه خبری هم تو مملکت میشه سریع قطع میکنن یادتون رفته 25 روز سرویس پیامک قطع بودش .و.... من نمیخوام بگم اینجا همه چی بد هستش ولی لیاقت ما بیشتر از اینها هستش چرا کشور های همسایه ایران که در سالهای دور میومدن ایران و کار میکردن صاحب تکنلوژی روز هستند اون موقع اینجا قانون میزارن که نباید از 128 بیشتر استفاده کنی . نگاهی به پرژه pcm pgf کافوی نوری بندازید اگر نمیدونید اینها چی هستند براتون توضیح بدم که مخابرات چه کلاهی داره سر مردم میزاره .

عزیز من من به عنوان مدیر احترام زیادی برای شما قائل هستم ولی باید قبول کنیم که مشکل زیاد هستش . اصلا هم بحث به تحریم اینها نیست دیگه قانون 128 چه ربطی به تحریم داره pcm pgf کافوی نوری مشکل خیلی بیشتر از اینها هستش که من و شما درک کنیم .

والا من که چند باری با شما صحبت کردم همش از سرعت اینرتنت خودتون ناراحت بودید میگفتید قطع و وصل میشه و فکر هم نمیکنم بیشتر از 64 داشته باشید

ببین اکبر جان !
    من منظورم این که سرعت خوب هست یا نیست نبود !

توی کشوری که ما زندگی میکنیم همه چیز انحصاری هست
    یعنی چی ؟

یعنی اینکه ماشین رو فقط از 2-3 شرکت میتونیم خرید کنیم !
    یعنی چی ؟
    یعنی خودروی پراید ، که اگه سوار الاغ بشی امنیت جانی و مالیت بیشتر هست رو دارند به قیمت ماشین های خیلی حرفه ای سایر کشور ها میفروشند !

خط های دائمی رو همراه اول قبلاً یک میلیون میفروخت ، چرا ؟ چون انحصاری بود
    و خیلی چیزای دیگه که خودتون بهتر میدونید !

اما الان از وقتی که شرکت ایرانسل اومده چی شده ؟
    همون خط ها شد 500 تومن ، 300 تومن ، 200 تومن ، 150 تومن .... ، کم کم داره مجانی میشه !!!
    دلیل ؟
    جواب : رقابت

من چند سال پیش رفتم یه دفتر خدماتی گفتم میخوام اینترنت برای خطم فعال کنند ، ازم خندیدند ، گفتند مگه خط موبایل اینترنت داره ؟

اما از وقتی که ایرانسل اومد gprs که راه انداخت ، همراه اول خواست یه چیز بهتر راه بندازه
    حالا ایرانسل داره یه سرویس جدیدتر به اسم وایمکس راه میندازه
    و مثلماً همراه اول سعی میکنه یه چیز بهتر راه بندازه !

اینها فقط و فقط به نفع کاربران هست !
    پوشش آنتن دهی بیشتر میشه
    هزینه ها کاهش میابه
    امکانات افزایش
    تداخل کنتر
    و............

در کل منظور من این هست : شاید یه پروژه از نظر آقای X خوب نباشه ولی شاید خیلی به نفع آقای Y باشه ! و آقای X حق نداره پروژه رو زیر سئوال ببره !
    یا چنین حرف هائی

وقتی یه پروژه راه میوفته و کسانی مثل شما ، حتی قبل از راه اندازیش حرف بد در موردش میزنند ، و از طرفی توی ایران هم که حرف رو 1 کلاغ 40 کلاغ میکنند و میچرونند و باعث مشکلاتی میشه !

اینم بگم که نه طرفدار ایرانسلم و نه حتی خط ایرانسل دارم !
    ولی هر کاری که به صورت مستقیم و غیر مستقیم باعث پیشرفت ایران بشه رو باهاش موافقم !!!

در مورد کشور های همسایه ، عزیز دل من ، بازم شما حرف منو ثابت میکنید ! که فقط میخواید حرف بزنید

مثلاً میخواید افغانستان رو مثال بزنیم یا ... ؟
    میخوایم بگیم هنوز که هنوزه افغانی ها دارند برای ما بیل میزنند ولی اینترنتشون اونجوری هست ؟
    خب در جواب ، شرکت های امریکایی به صورت مستقیم اینترنت ارائه میدند به افغان ها ولی اینترنت ایران تقریباً 3 جا سویچ میشه تا به دست ما برسه ! اونم به خاطر مشکلات داخلی و فیلتر بازی کلی از پهنای باندش کم میشه و همچنین فرسودگی امکانات مخابرات و .......

و شرکت هائی مثل ایرانسل هم که قصد ارائه خدمات جدید دارند ، اینجوری از کسانی مثل شما مورد تمسخر قرار میگیرند و در برخی موارد مورد توهین !!!

در مورد اینکه من اینجا مدیرم یا.... من بین خودم و یه کاربر تازه وارد یا کاربر فعالی مثل شما هیچ فرقی نمیبینم !

همه قوانین این سایت و کشوری که توش هستیم رو باید رعایت کنیم ! و چون حرفایی که میزنیم توسط افراد زیادی خونده میشه باید یه خورده حواسمون جمع باشه حرفایی که میزنیم یک بعدی نباشه !!!!
    حد اقل 2 یه 3 بعدی باشه !!!

موفق باشید

7. تعداد تشکر ها ازRoka به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

از کجا معلوم ایرانسل بزنه رو پوز خارجی ها؟ مگر تاحالا کم زدیم تو دک و پز خارجی ها؟ به جای حمایت چسبیدیم همش میگیم خارجی ها فلانن بسالن.من خودمم دل خوشی از سرویسهای ایرانی ندارم اما واقعا دم ایرانی ها گرم.با این همه تحریم خودشونند و خودشون. پز خارجی ها رو میخوابونن.در حال حاظر ایرانی هستم و باید از ایران حمایت کنم.خارجی ها هم برای این پیشرفت کردند که از کشورشون حمایت کردند و ساختند.آنوقت ما چرا نباید حمایت کنیم؟درسته اولشه و سخته اما کم کم.همین ایرانسل بود که باعث شد الان تو جیب همه موبایل باشه. زمانی تو ژاپن میگفتند فلان شرکت خط و گوشی رایگان جایزه میده و همه خشکمون میزد! الان اما تو ایرانم وقتی میگن میگن مهم نیست که.چرا؟چون همین ایرانسل اینکارو کرد.
    ایرانی باشید و از ایرانی حمایت کنید تا کشورتون آباد بشه
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    101
    تشکر شده در
    72 پست

.................................................. ..........
    ویرایش توسط akbar123sat : December 23rd, 2009 در ساعت 18:46

عضو انجمن iranihost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    138
    تشکر تشکر شده 
    733
    تشکر شده در
    551 پست

فکر نمیکنم ، سرعت 128 ربطی به ایران سل داشته باشه !

شما در عنوان تاپیک ایران سل را ... بعد الان میگید سرعت 128 برای ما ایرانی ها کم هست !

این چه ربطی به ایران سل داره ؟ قطع بودن پیامک ها ووو .... !!! (فقط ایران سل بوده ؟؟؟!!)

ایران سل هم سیم کارت را که میزارید ، پیام میاد اینترنت و .. فغال شد برای شما !!

ای کاش با اطلاعات بیشتر صحبت میکردیم !
    ویرایش توسط iranihost : December 23rd, 2009 در ساعت 15:44
    ██ سرور مجازی ایران - ترافیک ارزان ██ XLVPS.ir
    سرور مجازی هلند
    خرید گیفت کارت اپل

عضو انجمن Kambiz آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    329
    تشکر تشکر شده 
    481
    تشکر شده در
    334 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Roka نمایش پست ها

موفق باشید
    با سلام
    کاملا حرف هاتو تایید می کنم میدی جان و در پیرو حرف های شما منم متاسفم که در کنار مردمی نمک نشناس زندگی می کنیم( بلا نسبت بچه های اینجا )
    این همه خدمات دهی کرد ایرانسل بعد باید اینجوری حمایت کنیم ؟
    اگه الان ایرانسل نبود باید برای یک خط 1 سال صبر می کردیم تا در میومد یا به قیمت آزار 1.5 میلیون تا 2 میلیون می خریدیم
    اما الان هر کسی یک همراه داره و واقعا هیچ کس تنها نیست .
    ایراد ما اینه که مقایسه کردن رو به ما یاد ندادن مثلا سیم کارت 2000 تومانی ایرانسل رو با سیمکارت 300-500 تومانی همراه اول مقایسه می کنیم ، به شما یاد ندادن که 2 چیز که به هم نزدیک هستن رو باید با هم مقایسه کرد نه 2 تا چیز که با هم فاصله داره ؟
    مثل این میمونه که من بگم پراید رو با پورشه مقایسه کنیم ، واقعا خنده داری ( کمی تامل کنید )
    خنده دار ترین کار اینه که آدم vodafon که چندین سال داره در اروپا کار می کنه رو با ایرانسل تازه کار مقایسه کنه
    برای طرز تفکرتون متاسفم

نقل قول نوشته اصلی توسط akbar123sat نمایش پست ها

جوابتون رو در بالا دادم
    اما اینو بدون که نباید قوانین کشور رو بهانه ای برای ایراد گیری از یک اپراتور کرد
    نمیدونم شما چرا نسبت به ایرانی ها و ایران ارغ نداری
    چون از وقتی که اومدی یا با کنایه به ایرانی بودن یا ایران ، کشورمونو به تمسخر گرفتی
    ایران و ایرانی هرچی که باشه حتی اگه از پست ترین نژادم باشیم اما نباید به هویتمون لگد بزنیم این کار ها رومنافقین می کنن که اعتقاد مون رو نسبت به کشورمون از دست بدیم
    بله تو ایران خیلی مشکل هستش اما بهترین راه ، حل کردن مشکل هست و در مقابل سختی ها مبارزه کنیم نه این که از مشکلات فرار کنیم و جا خالی کنیم

امیدوارم دیدگاه هممون آریایی باشه ، به امید آن روز
    موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
    ((جان ماکسول))

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    82
    تشکر تشکر شده 
    234
    تشکر شده در
    198 پست

گشته خزان نو بهار من بهار من رفت و نیامد نگار من ،نگار من

سپری شد شب جدایی به امید آنکه تو بیایی ،به امید آنکه تو بیایی

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)