فکر نمیکنم اینها پیشرفت باشن . الان سرویس های کشور های همسایه رو ببنید azarcell یا مثلا viva cell یا vodafon تبلیغ میکنه انتن دهی 99.96 درصد در تمام کشور این میدونید یعنی تلورانس رو به حداقل رسوندن بله اونجا هم سیم کارت 2000 هزار تومن هستش از تو بغالی هم میشه خرید .منم خریدم 2 هزار تومن هزینه شارژ هم 3 هزار تومن هستش ولی سرعت اینترنت فضایی هستش اصلا باور نمیکنید چطوری سایت ها باز میشن اصلا همین که سیم کارت رو میندازی بعد از 2 دقیقه خودش یه پیغام میده که اینترنت شما میخواهید فعال بشه ok میکنی فعال میشه هزینه استفاده هم خیلی پایینه
حالا تو ایران سیم کارت 2 هزار تومن انتن دهی 60 درصد سرعت اینترنت خیلی بشه 64 قطعی زیاد هزینه بالا . تا یه خبری هم تو مملکت میشه سریع قطع میکنن یادتون رفته 25 روز سرویس پیامک قطع بودش .و.... من نمیخوام بگم اینجا همه چی بد هستش ولی لیاقت ما بیشتر از اینها هستش چرا کشور های همسایه ایران که در سالهای دور میومدن ایران و کار میکردن صاحب تکنلوژی روز هستند اون موقع اینجا قانون میزارن که نباید از 128 بیشتر استفاده کنی . نگاهی به پرژه pcm pgf کافوی نوری بندازید اگر نمیدونید اینها چی هستند براتون توضیح بدم که مخابرات چه کلاهی داره سر مردم میزاره .
عزیز من من به عنوان مدیر احترام زیادی برای شما قائل هستم ولی باید قبول کنیم که مشکل زیاد هستش . اصلا هم بحث به تحریم اینها نیست دیگه قانون 128 چه ربطی به تحریم داره pcm pgf کافوی نوری مشکل خیلی بیشتر از اینها هستش که من و شما درک کنیم .
والا من که چند باری با شما صحبت کردم همش از سرعت اینرتنت خودتون ناراحت بودید میگفتید قطع و وصل میشه و فکر هم نمیکنم بیشتر از 64 داشته باشید
![]()