-
September 16th, 2012, 13:17
پاسخ : نظر خواهی راجع به شرکت نیاز پرداز و شرکت های دیگه فروش پنل اس ام اس

نوشته اصلی توسط
tsonade
اس ام اس ارزان ؟
بنده 500 هزار تومن برای گرفتن نمایندگی دادم و قرار سالانه 40% ان هم پرداخت کنم
کجای این ارزان هست ؟
ناگفته نماند که از نظر ارسال اس ام اس و کیفیت خیلی خوب هست
ولی شیوه فروش خیلی مشکل داره
میشه تقریبا گفت سر مشتری کلاه میزارن
زمانی که به شما اس ام اس رو بدون هيچ پيش پرداختی ميدن 8 تومن بدونيد يک چيزی هست.
برای گرفتن اس ام اس با اين قيمت از اپراتور ها بايد چيزی بالاتر از 100 مليون تومان سرمايه گذاری کرد.
با توجه به نرخ سود بانکی کسی نمياد اين پول رو ماه ها يا سال ها به اپراتور بده و حتی اگر اين پول رو داشته باشه ترجيح ميده اونو تو بانک بزاره تا بخواد اس ام اس رو بخره 8 تومن و بفروشه 8 تومن!
يک 2 2 تا 4 تای ساده هستش که ميشه فهميد چند چند هستش.
من کاری به اين شرکت ندارم. کلا گفتم در مورد هر چيز بايد تحقيق کرد و سريع گول قيمت ارزون رو نخورد.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
September 16th, 2012 13:17
# ADS
-
September 16th, 2012, 14:39
عضو انجمن
الیته لازم به ذکر هست که شرکت های بزرگ با پشتوانه مالی خوب ( شاید نیازپرداز هم جزوشون باشه ) معمولا 100 -200 میلیون هزینه یک ماهشون باشه و این مبالغ تراکنش های مالی ماهیانه داشته باشند
اما شرکت های کوچک که بنیه مالی خوبی نداشته باشند و امکان ایجاد گردش های مالی را نتونند فراهم کنند قاعدتا در این رسته شغلی زیاد دوام نخواهند آورد .
مسلما پیامک 8 تومنی نیاز هر فروشنده و خدمات دهنده پیامک هست و ارایه این قیمت فقط برای شرکت هایی فراهم میشه که بالا گفتم . نیازپرداز شاید پیامک 8 تومنی که به نمایندگان میده حتی سود هم داشته باشه براش اما خوب همیشه افراد و شرکت ها در ایران این رمز رو برعکس میخونند : " مشتری کمتر و قیمت بیشتر , مشتری بیشتر و قیمت کمتر "
به هر حال امیدوارم مشکل شما با این شرکت هم به سرعت برطرف بشه . 500 هزار و 40%سالیانه هزینه کمی نیست برای فعالیت در زمینه پیامک . انشالله که سریعتر راه حلی برای این مورد از طرف شرکت و یا شما ارایه بشه
موفق باشید
-
-
September 16th, 2012, 17:43
من پیامکی 8 تومان خرید نکردم
من هر پیامک رو با مالیات 8.82 خریداری کردم مثل همه جا
فقط به جای خرید 8 ملیون تومان اس ام اس 500 هزار تومان به شرکت دادم یعنی میشه همان 8 ملیون تومان خرید اس ام اس
در ضمن شرکت نیاز پرداز به من گفته بود که هزینه هر پیامک 8.82 است و هیچ صحبتی راجع به این ضرایب نکرده بود
پس باید خودش این ضرایب رو در نظر می گرفته و طوری تنظیم می کرده که نرخ هر اس ام اس 8.82 بشه
من با این شرایط خریدم
شرایط نمایندگی سامانه پیام کوتاه نیازپرداز
-
-
September 16th, 2012, 17:53

نوشته اصلی توسط
mehdisr
دوستان یه توضیحی بدم
اپراتور 1000 با 3000 فرق داره .
از 1000 به خطوط همراه اول قمیت یکی هست . اما از این 1000 به خطوط ایرانسل و ... فرق داره .
خطوط 3000 هم برای خطوط ایرانسل قیمت یکی هست اما برای همراه اول تفاوت دارد .
این هزینه ها رو اکثر ریسلر ها خودشون قرار می دهن , کسانی که بیشتر کارشون فقط خطوط 3000 میدن میان هزینه رو یکسان قرار می دهند . به عنوان مثلال 9 تومن .
تازه شاید این ریسلری خودش از ریسلر دیگری خریداری کرده که اون هم یک نوع تعریف قیمت ایجاد کرده باشه . چه قمیت به صورت ثابت . چه به صورت اینکه با مقدار شارِز بیشتر تعرفه پیامک ها بیاد پایین .
برای ضریب استفاده از سرویس ها هم به همین طور میباشد . سرویس ها شامل ارسال به بانک کد پستی و مشاغل و ...... نمیشه .
ارزش افزوده هم تمامی پیامک ها باید پرداخت کنند . بستگی به خود شما که ریسلری داری هست . می تونی بگیری می تونی نگیرد .
بنده از کسی طرفداری نکردم فقط خواستم روش کار رو به دوستان بگم . ضد حالم به کسی نزدیم . برداشت بد نشه .
یعنی می گید شما که خط های 3000 هم ضریب دارد ؟
و این ضرایب رو درست اعمال کردن ؟!
-
-
September 16th, 2012, 20:05
فقط به جای خرید 8 ملیون تومان اس ام اس 500 هزار تومان به شرکت دادم یعنی میشه همان 8 ملیون تومان خرید اس ام اس
ميتونيد بگيد طبق چه فرمولی اين رو ميفرمائيد ؟
-
-
September 16th, 2012, 20:37
عضو انجمن
ضرایب وجود داره . مگه میشه یه اپراتور با اپراتور دیگه بخوان ارتباط داشته باشن هزینه هاشون یکی باشه . کلا خطوط ارتباطی به همین صورت هست . چه در ایران چه در سایر کشورها .
مثل اینکه شما بخوای تماس بگیری با کانادا یا تماس بگیری مالزی یا دبی . کانادا خیلی ارزون تر میاد برای شما . بحث که اپراطورها تفاوت داره درست هست . مینونید از خود اپراطورها این رو سوال کنید . پاسخ هم می دن .
شما از جایی که ریسلر گرفتین بگین تمام قوانین رو برای شما ارسال کنن . حتما بازم قوانین دیگه ای هم هست .
-
-
September 17th, 2012, 22:29
عضو انجمن
هزینه ارسال پیامک برای خطوط 1000 متفاوت هست . پیامک فارسی به همراه اول / انگلیسی به همراه اول / فارسی به ایرانسل / فارسی به همراه اول با هم متفاوت هست .
اما هزینه ارسال پیامک به کلیه خطوط اعم از همراه اول و یا ایرانسل براساس فارسی یا انگلیسی بودن یکسان است یا حداقل برای ما که قیمت یکسان هست . حتی داخل پنل مگفا هم فقط فارسی و لاتین تعیین شده و اصلا تفاوتی در اپراتور ندارن .
-
تعداد تشکر ها از iMohsen به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2012, 10:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iMohsen
هزینه ارسال پیامک برای خطوط 1000 متفاوت هست . پیامک فارسی به همراه اول / انگلیسی به همراه اول / فارسی به ایرانسل / فارسی به همراه اول با هم متفاوت هست .
اما هزینه ارسال پیامک به کلیه خطوط اعم از همراه اول و یا ایرانسل براساس فارسی یا انگلیسی بودن یکسان است یا حداقل برای ما که قیمت یکسان هست . حتی داخل پنل مگفا هم فقط فارسی و لاتین تعیین شده و اصلا تفاوتی در اپراتور ندارن .
دوست عزیز چون شما زیر مجموعه مگفا هستید به این صورت هست . مگفا به شما یکسان داده به قول خودتان .
اما تماس اپراطور ها با هم در همه جا با هم متفاوت است .
-
تعداد تشکر ها از mehdisr به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2012, 15:15

نوشته اصلی توسط
samansystems
ميتونيد بگيد طبق چه فرمولی اين رو ميفرمائيد ؟
معمولا شرکت ها بیشتر با خرید 8 ملیون اس ام اس نمایندگی می دن
من حساب کردم اگر یک شرکت 8 ملیون تومان اس ام اس فروش داشته باشه همان 500 تومان می شود
من 500 تومان دادم ولی اس ام اس خریداری نکردم
-
-
September 18th, 2012, 15:19
یعنی اگه شرکت ما زیر مجموعه اپراتور 1000 باشه و ما بخوایم با 3000 ارسال کنیم بازم ضریب داریم ؟
اگر داریم چرا 90% شرکت ها این ضریب رو اعمال نمی کنند ؟
یا اینکه اتوماتیک این حساب رو کسر می کنند و کاربر خبر نداره ؟
-