نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

موضوع: نظر خواهی راجع به شرکت نیاز پرداز و شرکت های دیگه فروش پنل اس ام اس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن iMohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    517
    تشکر شده در
    379 پست

پیش فرض پاسخ : نظر خواهی راجع به شرکت نیاز پرداز و شرکت های دیگه فروش پنل اس ام اس

نقل قول نوشته اصلی توسط shabrandi نمایش پست ها
    همانطور که این دوستمان فرمودند ارسال از 1000 به ایرانسل گرانتر از ارسال به بقیه اپراتورها است و در کل کشور این قضیه یکسان است. درضمن شما باید بجای ضریب قیمت تمام شده هر پیامک را در نظر بگیرید، در حال حاضر نیازپرداز یکی از بهترین سرویس دهنده های پیام کوتاه است و تعرفه پیامک خیلی مناسبی دارد، اخیرا اپراتور جدیدی اضافه کرده که قیمت پیامک در آن حدودا 10ريال ارزانتر از 1000 و 3000 است.
    اتفاقا فارغ از این که بنده خودم فروشنده سامانه هستم , به جدیت میتونم بگم نیازپرداز در حد زیرنماینده های دست چندم هم بیشتر از مشتری وجه دریافت میکنه و عملا قیمت پیامک رو با هزینه های جانبی به بالاترین قیمت ممکن محاسبه میکنه .

حالا فارغ از این که هزینه پیامک ایرانسل در برخی اپراتور ها داره یکسان سازی میشه ( و شده ) ولی هنوز نیازپرداز به قیمت قبلی داره میفروشه !
    ▪ نصب و کانفیگ انواع نرم افزارهای مانیتورینگ
    ▪ پشتیبانی سرورهای لینوکس

پروفایل در Linkedin

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : نظر خواهی راجع به شرکت نیاز پرداز و شرکت های دیگه فروش پنل اس ام اس

فکر نمی کنم این فروم جای تبلیغات یا غرض ورزی باشه ما حرفی که می زنیم مستند هست در مورد ضریب ایرانسل 1000 هر کسی که بخواهد می تواند از خود رهیاب که اپراتور 1000 هست مراتب را جویا شود در سایت رهیاب هم قیمت ها درج شده است. نیازپرداز هیچ هزینه اضافی هم بابت سرویس ها نمی گیرد تمام هزینه ها در وب سایت درج شده و همه چی روشن و شفاف هست. خوشبخانه الان دیگه کاربران نیازی به توصیه ما و شما ندارند و خودشان با چند تا مقایسه و بررسی می توانند انتخاب درست را انجام دهند

نقل قول نوشته اصلی توسط iMohsen نمایش پست ها
    اتفاقا فارغ از این که بنده خودم فروشنده سامانه هستم , به جدیت میتونم بگم نیازپرداز در حد زیرنماینده های دست چندم هم بیشتر از مشتری وجه دریافت میکنه و عملا قیمت پیامک رو با هزینه های جانبی به بالاترین قیمت ممکن محاسبه میکنه .

حالا فارغ از این که هزینه پیامک ایرانسل در برخی اپراتور ها داره یکسان سازی میشه ( و شده ) ولی هنوز نیازپرداز به قیمت قبلی داره میفروشه !

عضو انجمن iMohsen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    160
    تشکر تشکر شده 
    517
    تشکر شده در
    379 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shabrandi نمایش پست ها
    فکر نمی کنم این فروم جای تبلیغات یا غرض ورزی باشه ما حرفی که می زنیم مستند هست در مورد ضریب ایرانسل 1000 هر کسی که بخواهد می تواند از خود رهیاب که اپراتور 1000 هست مراتب را جویا شود در سایت رهیاب هم قیمت ها درج شده است. نیازپرداز هیچ هزینه اضافی هم بابت سرویس ها نمی گیرد تمام هزینه ها در وب سایت درج شده و همه چی روشن و شفاف هست. خوشبخانه الان دیگه کاربران نیازی به توصیه ما و شما ندارند و خودشان با چند تا مقایسه و بررسی می توانند انتخاب درست را انجام دهند
    بنده نه به کسی توصیه کردم / نه از کسی جلوگیری کردم ! هر کسی خودش میدونه و تصمیم میگیره به من هم ربطی نداره .

بنده تجاربی که دوستان و همکاران داشتند و دارند را اعلام کردم .
    ضریب های ذکر شده توسط شما هم بله . برای نمایندگان سطح پایین اعمال میشن و تعرفه های برای نمایندگان پرمصرف حتی در رهیاب وجود داره . گرچه منظور من رهیاب نبود .
    ▪ نصب و کانفیگ انواع نرم افزارهای مانیتورینگ
    ▪ پشتیبانی سرورهای لینوکس

پروفایل در Linkedin

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

سلام، لطفا نیازپرداز رو معرفی نکنید، من نمایندگی سایت نیازپرداز دارم ولی واقعا پشیمونم و پولم هدر دادم، اول که قیمت پیامک ها رو زده 9 تومن بعد که وارد سایت میشی میبینی با مالیات و فلان و فلان میشه 13 تومن!
    بعد تو سایتشون زده بود تا یک ماه نمایندگی میتونه انصراف بده و 80 درصد پولش پس داده میشه ولی متاسفانه وقتی خواستم انصراف بدم گفتن یک هفته فقط وقت بوده!!! و اون یک ماه رو تو سایت تغییر دادن به یک هفته و من تو وضعیت بد بی پولی هر کاری کردم آخر گفتم 50 درصدش رو پس بدین و هیچی پس ندادن!!!!
    بدترین سایت و پنل و مدیریتی که تو عمرم دیدم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)