-
September 4th, 2012, 18:43
پاسخ : مشکل در عدم ارسال ایمیل از هاست سی پنل به هر ایمیلی و خطای Mail delivery failed: returning message to sender

نوشته اصلی توسط
AvestaNetworks
سلام.
با توجه به پاسخ سیستم، مشکلی از طرف ایمیل آدرس و سرور شما نیست.
اما برای اطمینان بیشتر میتوانید از آدرس زیر بار بودن پورت 25 و 110 و 143 که مربوط به سیستم ایمیل می شوند را بررسی کنید:
Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router
آی پی سرور را وارد کنید و سپس پورت های مذکور را به ترتیب امتحان کنید، هر 3 پورت *میبایست* باز باشند و با علامت سبز نشان داده شوند و در غیر این صورت مشکل کماکان از سرور شما است.
با تشکر.
زدم
هر 3 رو زد باز هست
-
-
September 4th, 2012 18:43
# ADS
-
September 10th, 2012, 08:44
عضو جدید
پاسخ : مشکل در عدم ارسال ایمیل از هاست سی پنل به هر ایمیلی و خطای Mail delivery failed: returning message to sender
منم همین مشکل رو دارم ! چجوری درست میشه؟
-
-
September 10th, 2012, 10:10
عضو جدید
کل فایل های داخل /var/spool/exim/db/ رو پاک کردم
exim هم ریستارت کردم
مشکل دریافت حل شد
حالا میتونم ایمیل دریافت کنم ولی ارسال نمیتونم بکنم!
-
-
September 21st, 2012, 09:16
عضو دائم
من هم میتونم دریافت کنم اما ارسال نمیتونم بکنم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
February 2nd, 2013, 14:10
شاید به خاطر ip سرور باشه که رفته توی بلک لیست
با تغییر ip درست میشه؟
-
-
February 10th, 2014, 14:27
قضیه این چیه دوستان برا منم این مشکل پیش اومده ، دریافت میشه ولی ارال نمیشه کرد.
This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
این ارور رو میده. لطفا دوستان راهنمایی بفرمایید.
-