گارانتی معتبر و از کجا میشه تشخیص داد؟
دوست عزیز، کسپرسکی داخل ایران نماینده معتبر فروش داره! این لینک رو ببینید : Find a Partner
فکر میکنم بهتره از یکی از نماینده های رسمی بگیریدموفق باشید
خوب دوست عزیز حرف شما درست . ولی ی مشکلی هستش . کلا انتخاب کسپرسکی ی انتخاب آگاهانه نیست و دلایل زیادی وجود داره .ش
رکتی که لایسن هاش رو بسوزونه اشتباهی و صداش در نیاد به نظر شما معتبره ؟؟؟؟؟
یا شرکتی که رو سایتش نرم افزار جعلی گذاشته باشه معتبره ؟
یا شرکتی که بعدآ مشخص بشه ***یده شدن بچش تبلیغاتی بوده ، معتبره ؟
شرکتی که کلی از نماینده هاش باهاش قطع ارتباط کردن به همین دلایل و دلایل دیگر ، به نظرتون شرکت معتبریه ؟
و هزار دلیل دیگه که میگه کلا کسپرسکی شرکت معتبری نیست بماند که نه کیفیت محصولش درست حسابیه و نه پشتیبانی دادنش و چیزی اصلا نداره که بهش بشه اعتماد کرد . همش نمایشی و تبلیغاتیه .
مثل اینه که شما بجای خونه - پول خونه بدی ولی ماکت خونه رو بهتون بدن -.
بعدش این اسم تو سایت زندن ها برای کسی نون و آب و اعتبار نشده .
همون سال که کسپرسکی لایسنسهاش رو اشتباه مسدود کرد ، همیه این شرکتها که مینی با کسپرسکی تو اون کلاهبرداری همکاری داشتن - منم باشن نماینده به این خوبی و گلی رو اسمش رو تو سایت میزنم .
ببخشید ی آقای کلاهبردار بین المللی ی سایت داره - اسم 500 نفر هم زده - حالا اون 500 نفر چون اسمشون تو سایته پس آدم یا شرکت حسابین ؟؟؟
نه دوست عزیز .
آدم خیلی باید ساده باشه که به با این روشها گول بخوره .
شرکته آپدیت اشتباه داده - 3 روز طول کشیده برطرف کنه . خنده که هیچی ، گریه داره .
این هم مدرک :
اعتراف کسپرسکی به وجود مشکلات جدی در آنتی ویروسهایش
میدونید شاید اطلاعات درباره خیلی مسائل ندارید .
کمی باید با دقت دورو برت رو ببینی .
همون موقع فقط تو ایران ی شرکت کسپرسکی رو اصلا حساب نکرد و لایسنسها و برای مشتری هاش عوض کرد .
به این میگن اعتبار .
اعتبار این شرکت و محصولاتش الان طوریه که مرکز ماهر ، وب سایتها و نشریات که همکاری تبلیغاتی کسپرسکی هستن باهاش به شدت دشمن هستن ( نه اینکه رقابت داشته باشن دوست عزیز .) دشمن خونی .
اینم مدرکش :
اهداف پیدا و پنهان کارگروه ویژه ساماندهی استفاده از آنتیویروسهای خارجی
کار هر کس نیست خرمن کوفتن دوست عزیز .
دوستمون درست میگه ! نمیگه نمیدونم ، به این دلیل که
کسی که لایسنس میگیره مطمئنن زیاد تو اینترنته وقتی همه کار ها را از طریق سایت اصلی خود کاسپر میتونی انجام بدی دیگه من فرق 1 تومنی و 100 تومنی را نمفهمم چیه !
حالا
پک کاملش (از شرکت معتبر) را بگیری همه چی همراهش هست میتونی ببینی(دفترچه راهنما ، سی دی ، گارانتی ، و........) !
در هر صورت معتبرش بهتر از غیر معتبره
اصلا چرا از سایت خودش نمیگیری بری ؟
ویرایش توسط Only4U : August 24th, 2012 در ساعت 12:14
اول برند و بعد خوب گارانتی معتبر یعنی سابقه اون شرکت رو ببینی .
وقتی میگی برند کلا میشه 3-4 تا شرکت ضد ویروس و وقتی میگی گارانتی یعنی شرکتی که اولا اون 3-4 تا محصول رو ارائه بده و بعدش هم برخی از شرایط دیگه رو داشته باشه .
مثلا تا به حال لایسنسهاش نسوخته باشه - به این بازاری ها نباید اعتماد کنی . مثلا ی شرکت هست تا به حال چند بار لایسنسهای نود32ش سوخته ولی چون قرضی و دفتری جنس میده هنوز فروشنده های بازاری ازش محصول میگیرن . دیگه اینطوریه .
درمورد برند هم یعنی کمپانیش معتبر باشه و شرکتهای IT مثل IBM -CiSCO - asus - dell و Hp و .... پیشنهادش بدن و همکارش باشن و ....
این لینک رو ببین :
آمار و اطلاعات سال 2011 شرکت ترندمیکرو منتشر شد .
یا اینکه همچین بلایی سرت نیاد :
آپدیت اشتباه کسپرسکی فاجعه بار و طولانی .
و یا لایسنسش رو نسوزونه و تازه با پرو بازی و تهدید باهاش برخورد کنه : مثل این :
خداحافظ کسپرسکی
دیکه یکم هم از هوشت استفاده کنی متوجه میشی چی رو باید از کجا بخری .
موفق باشید .
دیسنا
بنده هم میتونم لایسنس کسپر بدم با قابلیت ثبت در سایت کسپر و بدون استفاده از تغییر ip ، نگهداری به مدت بیشتر از یک سال قبل از فعال کردن
کسی خواست در خدمتم
با چه گارانتی ؟
بعدش الان کسپرسکی طوری هست که اولا اگه کسی بخواد کسپرسکی بخره ( یعنی پی همه مشکلات این شرکت و محصولاتش رو به تنش بماله ) از اون شرکتهایی که اسمشون تو سایت کسپر بخره بهتره .
خود کسپرسکی هم نظرش همین بوده و الان اسم 2 جین نماینده تو سایتش زده .
نمیگم اعتبار میشه - ولی خوب اینطوری بهتره . سایت آنلاین هم که داره دیگه 3 سوته خرید میکنی .
متفرقه خریدن خیلی خطرنکه - لایسنسه دیگه حتمآ باید از جای معتبر خرید کنی چون دوره زمونه بد شوده ، حتی 1 ریال هم برای جنسی پول بدی و تقلبی در بیاد پولت بر باد رفته .
موفق باشی
نیما
- با چه گارانتی؟
با این گارانتی که اول خودم تست می کنم اگر اوکی بود میدم دست مشتری، نمیام خودم رو واسه 30-40 تومن ببرم زیر سوال
- با چه اعتباری؟
با اعتباری که توی این 10-12 سال توی نت جمع کردم و دارم
اینم واسه اینکه نگید نمیشه
k1.pngk2.png
و ده ها لایسنس دیگه که مشتری هام توی پنل های خودشون ثبت کردن و من از پنل خودم برداشتم ...
ویرایش توسط sIiiS : August 25th, 2012 در ساعت 02:14
----------------------------------------
دوست عزیز اشتباه نشه .
بحث معتبر بودن کسپرسکی ی طرف قضیه هست و بحث خرید محصول با گارانتی معتبر ی بحث دیگه .
من هم قصد جسارت نداشتم . شما بگو کجای حرفهای من درست نیست .
ی مسال میزنم - الان نزدیک 10-15 سالیه 2 تا شرکت محصول ضد ویروس سایمنتک رو می فروشن و مثلا هم خیلی اعتبار دارن . ولی جالب نیست براتون که این 2 تا شرکت که یکیشون از کارمندای سابق اون یکی هست ، تو این سالها فقط نسخه های جعلی تحویل کاربرها میدادن ؟
می بینید فقط چون شرکت هستن یا 10-15 ساله کارشون سایمنتک هست ، دلیل نمیشه معتبر باشن .
الانم 2 تاشون آویزن 2 تا شرکت دیگه شدن - چون اتفاقاتی افتاد که مشخص شد این 2 تا شرکت نسخه جعلی می فروشن و تازه مشتری هاشون فهمیده بودن که پس بگو چرا سایمنتک ها خوب ویروس نمیگیره . خوب جعلی بوده .
ما در بحث فروش آنتی ویروس و سرویسهای ابری و کلآ لایسنینگ بحث قوانین نگهداری لایسنس و محرمانگی و بازفروش هم داریم .
باز فروش یعنی لایسنس رو به 1 نفر بیشتر میفروشه .
خود دیگه میدونی - یکم پیچیده هست و باید طرف تجربه داشته باشه و مطلع باشه به قولی تا منظور حرفهای من رو متوجه بشه .
برای همین هم هست که امثال سازمان تجارت که لوگوی نماد میده و دیگران خودشون رو قاطی این ماجرا نمی کنن - چون خودش به اندازه کافی پیچیده هست و نظر دادن روش خیلی سخته .
موفق باشی
نیما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)