بنده هم میتونم لایسنس کسپر بدم با قابلیت ثبت در سایت کسپر و بدون استفاده از تغییر ip ، نگهداری به مدت بیشتر از یک سال قبل از فعال کردن
کسی خواست در خدمتم
بنده هم میتونم لایسنس کسپر بدم با قابلیت ثبت در سایت کسپر و بدون استفاده از تغییر ip ، نگهداری به مدت بیشتر از یک سال قبل از فعال کردن
کسی خواست در خدمتم
با چه گارانتی ؟
بعدش الان کسپرسکی طوری هست که اولا اگه کسی بخواد کسپرسکی بخره ( یعنی پی همه مشکلات این شرکت و محصولاتش رو به تنش بماله ) از اون شرکتهایی که اسمشون تو سایت کسپر بخره بهتره .
خود کسپرسکی هم نظرش همین بوده و الان اسم 2 جین نماینده تو سایتش زده .
نمیگم اعتبار میشه - ولی خوب اینطوری بهتره . سایت آنلاین هم که داره دیگه 3 سوته خرید میکنی .
متفرقه خریدن خیلی خطرنکه - لایسنسه دیگه حتمآ باید از جای معتبر خرید کنی چون دوره زمونه بد شوده ، حتی 1 ریال هم برای جنسی پول بدی و تقلبی در بیاد پولت بر باد رفته .
موفق باشی
نیما
- با چه گارانتی؟
با این گارانتی که اول خودم تست می کنم اگر اوکی بود میدم دست مشتری، نمیام خودم رو واسه 30-40 تومن ببرم زیر سوال
- با چه اعتباری؟
با اعتباری که توی این 10-12 سال توی نت جمع کردم و دارم
اینم واسه اینکه نگید نمیشه
k1.pngk2.png
و ده ها لایسنس دیگه که مشتری هام توی پنل های خودشون ثبت کردن و من از پنل خودم برداشتم ...
ویرایش توسط sIiiS : August 25th, 2012 در ساعت 01:14
----------------------------------------
دوست عزیز اشتباه نشه .
بحث معتبر بودن کسپرسکی ی طرف قضیه هست و بحث خرید محصول با گارانتی معتبر ی بحث دیگه .
من هم قصد جسارت نداشتم . شما بگو کجای حرفهای من درست نیست .
ی مسال میزنم - الان نزدیک 10-15 سالیه 2 تا شرکت محصول ضد ویروس سایمنتک رو می فروشن و مثلا هم خیلی اعتبار دارن . ولی جالب نیست براتون که این 2 تا شرکت که یکیشون از کارمندای سابق اون یکی هست ، تو این سالها فقط نسخه های جعلی تحویل کاربرها میدادن ؟
می بینید فقط چون شرکت هستن یا 10-15 ساله کارشون سایمنتک هست ، دلیل نمیشه معتبر باشن .
الانم 2 تاشون آویزن 2 تا شرکت دیگه شدن - چون اتفاقاتی افتاد که مشخص شد این 2 تا شرکت نسخه جعلی می فروشن و تازه مشتری هاشون فهمیده بودن که پس بگو چرا سایمنتک ها خوب ویروس نمیگیره . خوب جعلی بوده .
ما در بحث فروش آنتی ویروس و سرویسهای ابری و کلآ لایسنینگ بحث قوانین نگهداری لایسنس و محرمانگی و بازفروش هم داریم .
باز فروش یعنی لایسنس رو به 1 نفر بیشتر میفروشه .
خود دیگه میدونی - یکم پیچیده هست و باید طرف تجربه داشته باشه و مطلع باشه به قولی تا منظور حرفهای من رو متوجه بشه .
برای همین هم هست که امثال سازمان تجارت که لوگوی نماد میده و دیگران خودشون رو قاطی این ماجرا نمی کنن - چون خودش به اندازه کافی پیچیده هست و نظر دادن روش خیلی سخته .
موفق باشی
نیما
خوب این مباحث دیگه برمیگرده به وجدان و شرف انسان ها ... پس داشتن شرکت و نماینده رسمی بودن هم دلیل بر این مسائل نیست (حرف خودتون رو خودتون نقض کردید - جمله پر رنگ شده)
راستی شما این همه لینک میدی چه فایده داره ؟
یه جای معتبر واسه صحبت هاتون معرفی کنید ، این که یک وبلاگ هست و دست نوشته های خود شما![]()
ویرایش توسط sIiiS : August 25th, 2012 در ساعت 02:03
کجا نقض کردم ؟؟؟ من خودم بر این مسئله تاکید دارم که اسم تو سایت یا شرکت داشتن خودش دلیلی بر معتبر بودن نمیشه . ولی برای کسپرسکی فرق داره .
شرکتش خیلی به داشتن اسم تو سایتش مینازه و همینطور نماینده هاش - پس کاربرها حتمآ فقط باید از اونها خرید کنن . که تازه 50% مطمئن باشن - 50% هم باید دعا کنن کسپرسکی اشتباهی نسوزونه لایسنس رو .
نیما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)