صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19

موضوع: vps با رم 1 گیگ ، cpu 2000+ اختصاصی ،پهنای باند انلیمیت ،هارد ssd،سرعت دانلود بالای 10 مگابایت

عضو انجمن dreamdata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    862
    تشکر شده در
    523 پست

پیش فرض پاسخ : vps با رم 1 گیگ ، cpu 2000+ اختصاصی ،پهنای باند انلیمیت ،هارد ssd،سرعت دانلود بالای 10 مگابایت

دوستان ضمن قبولی طاعات و عبادات شما بزرگواران - ببخشید که آفر نمیدم ( میتونم اما مگه عقلمو از دست دادم؟ )
    ی خواهشی داشتم ... اکثر افراد متخصص در این انجمن بیزینس مربوطه دستتون هستش - غیر از اینه ؟ ی خواهش : انرژی میزارید - عمرتون رو میزارید - چشم میزارید - غرغر مادر و خواهر و همسر به جون میخرید که چی ؟ که ضرر بدید ؟ خوب همچین سرویسی که تقاضا میشه کاملا به سود مشتری و به ضرر من و شمای سرویس دهندست - باور کنید اگر قیمت و آفر پایین ( بیخودی پایین - واقعا تامل کنید بزرگواران ) ندید قیمت به ی سطح مشخصی میرسه برای سرویس ها و واقعا ی نفسی میشه کشید ... فکر نمیکنید باید دیگه شروع کرد ؟
    من از استارتر تاپیک معذرت میخوام اما خود ایشون هم میدونه که زمانی این اجازه رو از نظر اخلاقی به خودشون میدن واسه سرویس من و شما شرط بزارند و قیمت هم ایشون تعیین کنند که من و شمای عزیز فارغ از مواردی که گفتم عمرتون رو میزارید - کار آی تی میکنید و و و و ..., بیاید قیمت پایین بدید - خوب معلومه من نوعی فردا همچین سرویسی رو تقاضا میکنم - توی لایو چت هم به جای " سلام وقتتون آزاده عرضی داشتم ؟ " که سرویس دهنده قاعدتا باید بشنوه اینگونه میشه که " تیکت منو چرا جواب ندادی " ( انگار با نوکرش حرف میزنه "

دیر شده ! بجنبید ...!

ببخشید بازم اما انتظار نداشتم کسی آفر بده به استارتر ( نه اینکه کسی نتونه بلکه دلش نخواد آفر بده )
    شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
    فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا

2. تعداد تشکر ها ازdreamdata به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن Bullet-Vps.us آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    270
    تشکر تشکر شده 
    177
    تشکر شده در
    135 پست

پیش فرض پاسخ : vps با رم 1 گیگ ، cpu 2000+ اختصاصی ،پهنای باند انلیمیت ،هارد ssd،سرعت دانلود بالای 10 مگابایت

نقل قول نوشته اصلی توسط shitoonn نمایش پست ها
    vps با رم 1 گیگ ، cpu 2000+ اختصاصی ،پهنای باند انلیمیت ،هارد ssd،سرعت دانلود بالای 10 مگابایت
    این سرویسا کسی داشت رو ماهی 10 هزار میخوام ..لازم به زکره الان 3 تاشو دارم ، خرید از 3 نفر مختلف و چون پرت خالی ندارند دنبال یکی دیگم .کسی داشت افر بده .خرید فوری + مشتری دایمی
    اگه خواستین سرور رو میدیم یه مقدار هم دستی بهتون تقدیم میکنیم . پول توی جیبتون کم نیاد .

چه بازار سرور رو جالب کردیم خداییش .

5. تعداد تشکر ها ازBullet-Vps.us به دلیل پست مفید

عضو انجمن dreamdata آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    862
    تشکر شده در
    523 پست

10 تومن = 5 دلار ( به نرخ این روز های بازار ما )
    سرویس دهنده های گنده خارجی هنوز اینقدر پولدار نشدند که سرور مجازی با کیفیت و 1 گیگ رم بدن 5 دلار - جایی دیدین بگین 10 تاشو بگیرم برا مشتریامون و سرور ها رو پس بدیم !
    شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
    فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا

7. تعداد تشکر ها ازdreamdata به دلیل پست مفید

عضو انجمن mehrshad.ho آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,555
    تشکر تشکر شده 
    4,180
    تشکر شده در
    3,168 پست

آلمان و فرانسه

http://nikserver.com/vps.html

کد تخفیف : wht
    مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
    هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا

9. تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید

عضو انجمن saeed_m27 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    303
    تشکر شده در
    200 پست

بخدا بعضی ها شورش رو در آوردند آخه نمیدونم رو چه حسابی یه همچین سرویسی میخوان! به والا نمی دونی هارد ssd چیه که با همچین قیمتی میخوای !! اون 3تا سروری هم که داری طرف به اصطلاح عامیانه ش گیر آورده شما رو و به احتمال قوی انداخته بهتون آخه مرد مومن 10 گیگ هارد ssd با فرض بهترین نرخ میوفته 7 یا 8 تومان واسه فروشنده یه آی پی هم بندازه روش 3 تومان لابد طرف عاشق چش و ابروتون شده که با همچین قیمتی بهتون سرویس داده با 2000 MHZ و رم 1 گیگ میده بهتون !!

11. تعداد تشکر ها ازsaeed_m27 به دلیل پست مفید

عضو انجمن payam_shzbax آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    159
    تشکر تشکر شده 
    431
    تشکر شده در
    290 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط dreamdata نمایش پست ها
    دوستان ضمن قبولی طاعات و عبادات شما بزرگواران - ببخشید که آفر نمیدم ( میتونم اما مگه عقلمو از دست دادم؟ )
    ی خواهشی داشتم ... اکثر افراد متخصص در این انجمن بیزینس مربوطه دستتون هستش - غیر از اینه ؟ ی خواهش : انرژی میزارید - عمرتون رو میزارید - چشم میزارید - غرغر مادر و خواهر و همسر به جون میخرید که چی ؟ که ضرر بدید ؟ خوب همچین سرویسی که تقاضا میشه کاملا به سود مشتری و به ضرر من و شمای سرویس دهندست - باور کنید اگر قیمت و آفر پایین ( بیخودی پایین - واقعا تامل کنید بزرگواران ) ندید قیمت به ی سطح مشخصی میرسه برای سرویس ها و واقعا ی نفسی میشه کشید ... فکر نمیکنید باید دیگه شروع کرد ؟
    من از استارتر تاپیک معذرت میخوام اما خود ایشون هم میدونه که زمانی این اجازه رو از نظر اخلاقی به خودشون میدن واسه سرویس من و شما شرط بزارند و قیمت هم ایشون تعیین کنند که من و شمای عزیز فارغ از مواردی که گفتم عمرتون رو میزارید - کار آی تی میکنید و و و و ..., بیاید قیمت پایین بدید - خوب معلومه من نوعی فردا همچین سرویسی رو تقاضا میکنم - توی لایو چت هم به جای " سلام وقتتون آزاده عرضی داشتم ؟ " که سرویس دهنده قاعدتا باید بشنوه اینگونه میشه که " تیکت منو چرا جواب ندادی " ( انگار با نوکرش حرف میزنه "

دیر شده ! بجنبید ...!

ببخشید بازم اما انتظار نداشتم کسی آفر بده به استارتر ( نه اینکه کسی نتونه بلکه دلش نخواد آفر بده )
    با تشکر از حرف های خیلی بجاتون.
    قابل توجه کسایی که میان می گن خدمت شما! و لینک میزارن حالا به هر دلیلی !
    سود یک همچین افرادی باید 0 تومان باشه! الان هتزنر با هارد ساتا فقط میشه ماهی 250! اگر طرف بخواد با این قیمت کار کنه سودش کلا میشه 50 تومن! (بدون در نظر گرفتن هارد ssd!) .
    بقول شما فردا هم میاد طلبکار! واقعا دوستان کم لطفی می کنن که حتی پلن ها و لینک خرید هاشون رو به ایشون معرفی می کنن! و میشه دید بازم بعد اون حرف های به جای شما باز اومدن آفر دادن! دیگه حرفی نمیمونه که این بازار بس آشفته بازار شده

13. تعداد تشکر ها ازpayam_shzbax به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

به جان خودم پیدا کردن سرور مجازیشونو با همین قیمت :دی
    توی پیام خصوصی الان چند صد تا از این سرور ها بهشون پیشنهاد شده حتما

15. تعداد تشکر ها ازhoka به دلیل پست مفید

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shitoonn نمایش پست ها
    vps با رم 1 گیگ ، cpu 2000+ اختصاصی ،پهنای باند انلیمیت ،هارد ssd،سرعت دانلود بالای 10 مگابایت
    این سرویسا کسی داشت رو ماهی 10 هزار میخوام ..لازم به زکره الان 3 تاشو دارم ، خرید از 3 نفر مختلف و چون پرت خالی ندارند دنبال یکی دیگم .کسی داشت افر بده .خرید فوری + مشتری دایمی
    همه چیز به کنار ....

حرف مف....... دیگه .... هارد ssd ماهیانه 10 تومن ؟.....

17. تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    391
    تشکر تشکر شده 
    573
    تشکر شده در
    427 پست

ماه رمضون هستش آفر های بخش ویژهشون رو نگفتن .سس با نون اضافه :|
    خواستین با اورسل تقدیمتون میشه همین مشخصات.
    دیگه به کار خودتون ارزش نمیده حداقل به این فروشنده ها که شب تا صبح هستن ارزش بدین.

19. تعداد تشکر ها از ms313 به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)