-
July 25th, 2012, 05:09
عضو انجمن
پاسخ : vps با رم 1 گیگ ، cpu 2000+ اختصاصی ،پهنای باند انلیمیت ،هارد ssd،سرعت دانلود بالای 10 مگابایت
دوستان ضمن قبولی طاعات و عبادات شما بزرگواران - ببخشید که آفر نمیدم ( میتونم اما مگه عقلمو از دست دادم؟ )
ی خواهشی داشتم ... اکثر افراد متخصص در این انجمن بیزینس مربوطه دستتون هستش - غیر از اینه ؟ ی خواهش : انرژی میزارید - عمرتون رو میزارید - چشم میزارید - غرغر مادر و خواهر و همسر به جون میخرید که چی ؟ که ضرر بدید ؟ خوب همچین سرویسی که تقاضا میشه کاملا به سود مشتری و به ضرر من و شمای سرویس دهندست - باور کنید اگر قیمت و آفر پایین ( بیخودی پایین - واقعا تامل کنید بزرگواران ) ندید قیمت به ی سطح مشخصی میرسه برای سرویس ها و واقعا ی نفسی میشه کشید ... فکر نمیکنید باید دیگه شروع کرد ؟
من از استارتر تاپیک معذرت میخوام اما خود ایشون هم میدونه که زمانی این اجازه رو از نظر اخلاقی به خودشون میدن واسه سرویس من و شما شرط بزارند و قیمت هم ایشون تعیین کنند که من و شمای عزیز فارغ از مواردی که گفتم عمرتون رو میزارید - کار آی تی میکنید و و و و ..., بیاید قیمت پایین بدید - خوب معلومه من نوعی فردا همچین سرویسی رو تقاضا میکنم - توی لایو چت هم به جای " سلام وقتتون آزاده عرضی داشتم ؟ " که سرویس دهنده قاعدتا باید بشنوه اینگونه میشه که " تیکت منو چرا جواب ندادی " ( انگار با نوکرش حرف میزنه "
دیر شده ! بجنبید ...!
ببخشید بازم اما انتظار نداشتم کسی آفر بده به استارتر ( نه اینکه کسی نتونه بلکه دلش نخواد آفر بده )
-
تعداد تشکر ها ازdreamdata به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2012 05:09
# ADS
-
July 25th, 2012, 05:45
عضو انجمن
پاسخ : vps با رم 1 گیگ ، cpu 2000+ اختصاصی ،پهنای باند انلیمیت ،هارد ssd،سرعت دانلود بالای 10 مگابایت

نوشته اصلی توسط
shitoonn
vps با رم 1 گیگ ، cpu 2000+ اختصاصی ،پهنای باند انلیمیت ،هارد ssd،سرعت دانلود بالای 10 مگابایت
این سرویسا کسی داشت رو ماهی 10 هزار میخوام ..لازم به زکره الان 3 تاشو دارم ، خرید از 3 نفر مختلف و چون پرت خالی ندارند دنبال یکی دیگم .کسی داشت افر بده .خرید فوری + مشتری دایمی
اگه خواستین سرور رو میدیم یه مقدار هم دستی بهتون تقدیم میکنیم . پول توی جیبتون کم نیاد .
چه بازار سرور رو جالب کردیم خداییش .
-
تعداد تشکر ها ازBullet-Vps.us به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2012, 06:06
عضو انجمن
10 تومن = 5 دلار ( به نرخ این روز های بازار ما )
سرویس دهنده های گنده خارجی هنوز اینقدر پولدار نشدند که سرور مجازی با کیفیت و 1 گیگ رم بدن 5 دلار - جایی دیدین بگین 10 تاشو بگیرم برا مشتریامون و سرور ها رو پس بدیم !
-
تعداد تشکر ها ازdreamdata به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2012, 07:58
عضو انجمن
آلمان و فرانسه
http://nikserver.com/vps.html
کد تخفیف : wht
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2012, 10:37
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازsaeed_m27 به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2012, 11:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dreamdata
دوستان ضمن قبولی طاعات و عبادات شما بزرگواران - ببخشید که آفر نمیدم ( میتونم اما مگه عقلمو از دست دادم؟ )
ی خواهشی داشتم ... اکثر افراد متخصص در این انجمن بیزینس مربوطه دستتون هستش - غیر از اینه ؟ ی خواهش : انرژی میزارید - عمرتون رو میزارید - چشم میزارید - غرغر مادر و خواهر و همسر به جون میخرید که چی ؟ که ضرر بدید ؟ خوب همچین سرویسی که تقاضا میشه کاملا به سود مشتری و به ضرر من و شمای سرویس دهندست - باور کنید اگر قیمت و آفر پایین ( بیخودی پایین - واقعا تامل کنید بزرگواران ) ندید قیمت به ی سطح مشخصی میرسه برای سرویس ها و واقعا ی نفسی میشه کشید ... فکر نمیکنید باید دیگه شروع کرد ؟
من از استارتر تاپیک معذرت میخوام اما خود ایشون هم میدونه که زمانی این اجازه رو از نظر اخلاقی به خودشون میدن واسه سرویس من و شما شرط بزارند و قیمت هم ایشون تعیین کنند که من و شمای عزیز فارغ از مواردی که گفتم عمرتون رو میزارید - کار آی تی میکنید و و و و ..., بیاید قیمت پایین بدید - خوب معلومه من نوعی فردا همچین سرویسی رو تقاضا میکنم - توی لایو چت هم به جای " سلام وقتتون آزاده عرضی داشتم ؟ " که سرویس دهنده قاعدتا باید بشنوه اینگونه میشه که " تیکت منو چرا جواب ندادی " ( انگار با نوکرش حرف میزنه "
دیر شده ! بجنبید ...!
ببخشید بازم اما انتظار نداشتم کسی آفر بده به استارتر ( نه اینکه کسی نتونه بلکه دلش نخواد آفر بده )
با تشکر از حرف های خیلی بجاتون.
قابل توجه کسایی که میان می گن خدمت شما! و لینک میزارن حالا به هر دلیلی !
سود یک همچین افرادی باید 0 تومان باشه! الان هتزنر با هارد ساتا فقط میشه ماهی 250! اگر طرف بخواد با این قیمت کار کنه سودش کلا میشه 50 تومن! (بدون در نظر گرفتن هارد ssd!) .
بقول شما فردا هم میاد طلبکار! واقعا دوستان کم لطفی می کنن که حتی پلن ها و لینک خرید هاشون رو به ایشون معرفی می کنن! و میشه دید بازم بعد اون حرف های به جای شما باز اومدن آفر دادن! دیگه حرفی نمیمونه که این بازار بس آشفته بازار شده
-
تعداد تشکر ها ازpayam_shzbax به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2012, 13:13
به جان خودم پیدا کردن سرور مجازیشونو با همین قیمت :دی
توی پیام خصوصی الان چند صد تا از این سرور ها بهشون پیشنهاد شده حتما
-
تعداد تشکر ها ازhoka به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2012, 14:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shitoonn
vps با رم 1 گیگ ، cpu 2000+ اختصاصی ،پهنای باند انلیمیت ،هارد ssd،سرعت دانلود بالای 10 مگابایت
این سرویسا کسی داشت رو ماهی 10 هزار میخوام ..لازم به زکره الان 3 تاشو دارم ، خرید از 3 نفر مختلف و چون پرت خالی ندارند دنبال یکی دیگم .کسی داشت افر بده .خرید فوری + مشتری دایمی
همه چیز به کنار ....
حرف مف....... دیگه .... هارد ssd ماهیانه 10 تومن ؟.....
-
تعداد تشکر ها از HyperServer به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2012, 15:15
ماه رمضون هستش آفر های بخش ویژهشون رو نگفتن .سس با نون اضافه :|
خواستین با اورسل تقدیمتون میشه همین مشخصات.
دیگه به کار خودتون ارزش نمیده حداقل به این فروشنده ها که شب تا صبح هستن ارزش بدین.
-
تعداد تشکر ها از ms313 به دلیل پست مفید