دوست عزيزم vahidmom واقعا جواب كارشناسانه اي بود و نكته كليدي اين تحليل اين قسمت هست :
" مشكل بيشتر تازه كارها اينه ميخوان يه شبه نفر اول هاستينگ ايران باشند
مشكلشون اينه نميخوان سطح علميشون رو بالا ببرند و فقط دوست دارند پول بره تو جيبشون "
دوست عزيزم vahidmom واقعا جواب كارشناسانه اي بود و نكته كليدي اين تحليل اين قسمت هست :
" مشكل بيشتر تازه كارها اينه ميخوان يه شبه نفر اول هاستينگ ايران باشند
مشكلشون اينه نميخوان سطح علميشون رو بالا ببرند و فقط دوست دارند پول بره تو جيبشون "
خیلی از ماها هستن که هنوز هزینه کاری هم در نمیارن
و فقط سود داره میره سمت همین رسیلرها.
الان به جرات میتونم بگم شخصی را میشناسم که همین رسیلرهای نامحدود گرفته
درامدش از همون رسیلر ماهانه 20 تومن حدود 200 به بالا هست(خودشم هاست نامحدود داده)
بعد ما برای 1000 تومن مشتری بیچارمون میکنه 100 تا مشاوره میگیره آخرشم ...
کل سود الان سمت این رسیلری ها هست تا وقتی ما ایرانی ها بلد نباشیم خرید کنیم همین هست.
ایرانی جماعت تا میبینه یه چیزی نصف قیمته دست و پاش میلرزه میره سمتش با علاقه هزینه میکنه هیچ مشاوره ای هم نمیگیره بعد دو ماه هم سایتش میپره میاد همین انجمن تاپیک میزنه کلاه بردار و ...
بعد جالب اینجاست درس عبرت نمیشه باز میره از یکی دیگه میخره به همان شرایط و ...
نمونش خیلی ها جدیدا هم دو تا دیدم تو همین هفته پیش گفتن هاست برای سایت پر باز دید میخوایم اما با کیفیت هزینه مهم نیست خسته شدیم از بس اینور اونور رفتیم
مشکل از نداشتن فرهنگ درست خرید بین ما ایرانی ها هست نه رسیلری که ما میایم به مشتری میدیم اشتباهه
یا حق
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
كو گوش شنوا مهندس جان.(:
بايد هم اين چنين تايپيك هاي نتيجه نده شما مي خواين با ايجاد اين تايپيك چي بگيين؟!
همه عقل دارن بايد نسبت به كارشون تحقيق و سيايت خودشون رو داشته باشن.
بچه ها همه حق دارین و درست میگین ولی اینو باید مد نظر داشت تو کشور ما یا در مورد چیزی تصمیم گرفته نمیشه تا بزنه به انحراف یا اگرم تصمیم گرفته بشه چنان سفت و سخت گرفته میشه که بازم بزنه به انحراف
من شخصا هنوز ندیدم جایی تصمیم عاقلانه و با اصول گرفته بشه که هم باعث پیشرفت بشه هم باعث حفظ امنیت و رفاه
این قضیه هم همین طور رقم می خوره
تا اسفند 90 خوب مسئولین ما نظرخاصی تو این شلم شوربای فضای مجازی نداشتند
هر از چند گاهی یه صدایی بلند میشد و چند روز بعدش آتیش تندش فروکش می کرد
ولی بعد دستور رهبری برا تشکیل یه مرکز یکم وضع فرق کرد
حالا می خوان تصمیم بگیرن ولی بشینین و نگاه کنین
من امروز میگم سال 93 یعنی دو سال دیگه نتیجشو ببینین
چنان سفت میگیرن که وضع بدتر میشه
حالا تو قضیه کاری ما هم که بخشی از همین فضاست کاری می کنند که جز چند تا شرکت معتبر نامی و جناحی حلقه دار بشن و بقیه ببخشید اینو عرض می کنم شرمندم کاسه کوزشونو خودشون بعد مدتی جمع بکنند
اصلا علم مهم نیست تو وضعیت شکل گرفته
مهم پوله و روش بیشتر کردنش
بچه هایی که تا مدرسه تموم میشه میان تو کار هاستینگ سه ماه خودشونو به در و دیوار میزنند و با گرفتن نمایندگی زیر قیمت بازار رو خراب می کنن و با آغاز مهر کم کم ناپدید میشن میرن تو خواب زمستونشون و بهار باز از خواب پا میشن تو این روند کم کم حذف میشن
اینجا خوبه از شر شرارت یه عده بی علم کم میشیم ولی یه عده قدرت میان علم رو هم دور می زنند...
خوب هنوز مدیرا نیومدن این پست بخونن قطعا این پست هم مثل بقیه پست ها بسته میشه و بدون پاسخ باقی می مونه و چند روز بعد یه دوست دیگه دوباره یه پست جدید و یه سری حرف جدید
آخر سرهم بی نتیجه ...
فكركنم ما داريم حسود مي كنيم نسبت به سياست هاي شركت هايي كه ارزون ميدن و كيفيت نمي دن .
خب بزاريد بازار رو خراب كنه خود من اولش دنبال هاستي بود كه دو گيگ با پهناي باند نامحدود رو 20 تومان مي داد سالي.
الان از برتينا مي گيرم. كسي بخواد بمونه تو اين كار مي دونه چيكار كنه.
کوتاه و مختصر:
1- خلایق هرچه لایق
2- متاسفانه داخل ایران هر تکنولوژی که وارد بشه ، فرهنگش 32500 سال بعدش وارد میشه.
3- بهترین کار ، از رده خارج کرد "مشتری" بی فرهنگ هست! فروشنده که وضعیتش مشخصه... تابستونه دیکه
4- تا وقتی خود شخص ، واسه خودش ارزش قائل نشه ، وضعیت همینه. شما تاپیک های قدیمی اینن انجمن رو ببینید. مثلا تاپیک 3 سال پیش. آفر های سرور مجازی حد اقل قیمتش 30 هزار تومن بوده. حالا با این وضعیت تورم (که 30 هزار تومن اون موقع الآن حد اقل شده 90 هزار تومن) به جای اینکه قیمت ها بره بالا شاهد وی پی اس با رم 1 گیگ به قیمت 13 هزار تومن هستیم! (شخص خاصی مد نظرم نیست عدد رو هم همینطوری یه چیزی گفتم!)
جالب اینجاست که من افرادی رو میبینم در این بین که شاید 7 8 سال تجربه ی این کار رو دارن و میتونم بگم در حرفه ی خودشون جزء برترین های "دنیا!" هستن و باز میان سرویس میدن ماهیانه 1200 تومناین ادم رو باید به صورت اریب دار زد! چون اصلا برای خودش ارزش قائل نیست!
تا وقتی که خودمون برای خودمون ارزش قائل نشیم ، هیچ معجزه ای نمیشه!
آخرش هم باز میرسیم به همین نکته ی "خلایق هرچه لایق"
خب دوست عزيز شما خودتون مي گيد جز برترين هاي دنيا هستن خب بهشون صرف مي كنه اين قيمت رو ميدن ديگه .
مثلا خود شما رو مي گم جناب تدبير سيستم شما خودتون مي گه از ديتا سنتر ها آفر نمي گيريد؟ خب بهتون ارزون تموم ميشه يه كمي روش مي كشيد ارزون مي ديد تموم ميشه.پشتيبانيتون هم خوب هستش حداقال با اين كه از شما خريد نكردم اما حداقل روزي 7-8 ساعت تو اينجا آنلاين مي بينمتون.مشكل اينجا هستش كه يه اتحاديه چيزي نيست به قيمت ها رسيدگي بكنه.
دوست من بحث ارزون دادن با مفت دادن خیلی فرق داره!
ارزون دادن این هست که شخصی میاد حساب کتاب هاشو میکنه ، به جای اینکه 20 مشتری بگیره و 200 هزار تومان سود کنه ، میاد سود رو روی هر سرور کمتر میکنه و تعداد فروش رو میبره بالا! میکنه 30 تا (مثال زدم)
اما به طور مثال کسی که میاد یه سرور مجازی رو میده 8000 تومان ، 4000 تومان این پول هزینه ی آی پی هست فقط. برای 4 هزار تومان سرور رو ست آپ میکنه؟ اونم برای یک ماه؟
خوب این شخص دیگه مشکل داره!
دیتا سنتر هرچی هم ارزون بده دلیل بر این نیست که به شعور و شخصیت این حرفه توهین کنه یک شخص! وقتی یکی میاد سرویس با رم 1 گیگ و هارد 200 گیگ رو میده 15 هزار تومان این توهینه!
وقتی پایین تاپیکش مینویسه : انواع کانفیگ ، انوان تنظیمات ، انوام کنترل پنل ، نون اضافه ، سوس اضافه ، 3 ماه تاکسی رایگان و ... این توهینه!
اتحادیه معنا نداره... اینجا که بازار مجازی هست! اما مثلا شما داخل دنیای واقعی فکر کردید اتحادیه ها کاری میکنن؟
پی نوشت: والا من بترکونم روزانه 2 ساعت اینجا آنلاینم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)