صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: انتخاب خرید هاست

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    230 پست

پیش فرض پاسخ : انتخاب خرید هاست

نقل قول نوشته اصلی توسط OmidX نمایش پست ها
    HostDL رو بهتون پیشنهاد میکنم . . .
    با سلام.
    دوست عزیز hostDL کم تر از ماهیانه 25 هزار تومان هاست نمیده !
    یعنی گفتن که کم ترین و ارزان قیمت ترین پلنشون همون 25 هزار تومان در ماه هست !
    حالا شما با قیمتیکه دوست عزیز فرمودند چطور این شرکت رو پیشنهاد میکنید ؟؟

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط gladiators1980 نمایش پست ها
    سلام خسته نباشید ما یه سایت داریم که متعلق به انجمن علمی دانشگاه می باشد و دامین ir هم داریم که روزانه بین 15000 هزار تا 20000 هزار بازدید داره الان یه هاست داریم که به دلایلی باید عوضش کنیم از دوستان میخواستم راهنمایی کنند با بودجه محدود سالی نهایتا 50000 هزار تومان چه سروری بگیریم هاست اشتراکی -سرور مجازی یا سرور اختصاصی فضایی هم در حدود یک گیگ میخواهیم و از نیوک استفاده میکنیم

اگر پیشنهاد میدید سایت میزبان رو هم در صورت امکان معرفی کنید با تشکر
    دوست عزیز برای فرمایش شما هم اول از همه و به جرات میتونم بگم شرکت :

هاست نت افراز- خرید هاست و ثبت دامنه با امکان خرید آنلاین هاست و دامنه

یکی از بهترین و با سابقه ترین شرکت هاییست که میتونید از سرویس های میزبانی وبش استفاده کنید . باید بگم این شرکت از سرعت و امکانات زیاد و قدرتمندی برخوردار هست که متاسفانه ما به دلیل سختی های موجود برای سایتمان هنوز موفق به اینکه سرورمونو منتقل کنیم روی سرورشون نشدیم . (دز ضمن شما میتونید پلن "سرویس هاستینگ برنزی" این شرکت را انتخاب کنید چون مناسب با مقدار پول شماست !)

و دوم میتونم بگم شرکت های :

میزبانی سایت
    و
    نیک سرور | هاست ، دامنه ، سرور مجازی ، طراحی سایت
    را میتوانید انتخاب کنید که شرکت نیک سرور را خودمان استفاده میکنیم و ایشان فعلا میزبان سایت ما هستند و پشتیبانی ، کیفیت و قیمت هاشون خیلی عالی هست !

موفق باشید

2. # ADS

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

دوست عزیز به هر حال برای هر کاری که بخواد با کیفیت خوب انجام بشه هزینه هایی داره که باید پرداخت کنید به نظر من سایتی با این بازدید باید برای خودش درآمد داشته باشه به هر حال به نظر من از هر شرکتی هاست بگیرید به احتمال 90% پاسخگوی شما نخواهند بود

4. تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    9 پست

حالا اگر بازدید روزانمون 5000 هزارتا باشه چی اونموقع کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید . لطفا دلیلشو هم بگید

6. تعداد تشکر ها از gladiators1980 به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    230 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط gladiators1980 نمایش پست ها
    حالا اگر بازدید روزانمون 5000 هزارتا باشه چی اونموقع کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید . لطفا دلیلشو هم بگید
    ببینید نت افزارو من کار نکردم باهاش اما ، نیک سرور | هاست ، دامنه ، سرور مجازی ، طراحی سایت شرکتیه که همین الان دارم باهاشون کار میکنم و واقعا از پشتیبانی ، سرعت و... ایشان راضی هستم و باید بگم اگر 5000 نفر بازدید تو روز دارید ، نیک سرور | هاست ، دامنه ، سرور مجازی ، طراحی سایت شرکت خوبیه !
    البته اینجا نت افزار خیلی مظلوم واقع شد ، باید بگم نت افزار ، شرکتیه که از هر کدوم از مشتریانش که بپرسی ، بهت میگه واقعا خوبن ، اما چون من تا حالا باهاشون کار نکردم پیشنهاد من برای شما ؛ نیک سرور | هاست ، دامنه ، سرور مجازی ، طراحی سایت هست چون هم پهنای باند نامحدود بهتون میده که با توجه به بازدید شما باید بگم پهنای باند نامحدود نیاز دارید و فضای زیادی هم میده و قیمتاش هم واقعا خوب هستند ! حالا بازم میگم ، چون من با شرکت های دیگه کار نکردم پس نمیتونم دربارشون نظر بدم اما میتونم بگم نیک سرور | هاست ، دامنه ، سرور مجازی ، طراحی سایت واقعا کارشون خوبه و الان هم سایتمون که میبینید بالا نمیاد ، بخاطر اینه که من یه اشتباهی کردم توی بعضی جاها که حالا واردش نمیشم ، اما اونا الان تمام تلاششونو بکار گرفتند و همین الان هم دارن رو سایتم کار میکنند !
    باز هم مشکل و یا سوالی بود درخدمتم !
    موفق باشید
    یا حق

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    9 پست

یه سوال از کاربران فعال دارم آیا دیتا سنتر هتزنر اجازه میزبانی از ایران رو قطع کرده و دامین .ir رو تحریم کرده یا خیر آخه میزبان ما این پیغامو واسه ما فرستاده :

دیتا سنتر هتزنر اجازه میزبانی به سرویس ایران رو نمیده
    شما یا باید هر دو سایتتون رو منتقل کنید
    یا دامنه ی غیر
    ir
    بخرید رو هاست بذارید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)