حالا اگر بازدید روزانمون 5000 هزارتا باشه چی اونموقع کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید . لطفا دلیلشو هم بگید
حالا اگر بازدید روزانمون 5000 هزارتا باشه چی اونموقع کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید . لطفا دلیلشو هم بگید
ببینید نت افزارو من کار نکردم باهاش اما ، نیک سرور | هاست ، دامنه ، سرور مجازی ، طراحی سایت شرکتیه که همین الان دارم باهاشون کار میکنم و واقعا از پشتیبانی ، سرعت و... ایشان راضی هستم و باید بگم اگر 5000 نفر بازدید تو روز دارید ، نیک سرور | هاست ، دامنه ، سرور مجازی ، طراحی سایت شرکت خوبیه !
البته اینجا نت افزار خیلی مظلوم واقع شد ، باید بگم نت افزار ، شرکتیه که از هر کدوم از مشتریانش که بپرسی ، بهت میگه واقعا خوبن ، اما چون من تا حالا باهاشون کار نکردم پیشنهاد من برای شما ؛ نیک سرور | هاست ، دامنه ، سرور مجازی ، طراحی سایت هست چون هم پهنای باند نامحدود بهتون میده که با توجه به بازدید شما باید بگم پهنای باند نامحدود نیاز دارید و فضای زیادی هم میده و قیمتاش هم واقعا خوب هستند ! حالا بازم میگم ، چون من با شرکت های دیگه کار نکردم پس نمیتونم دربارشون نظر بدم اما میتونم بگم نیک سرور | هاست ، دامنه ، سرور مجازی ، طراحی سایت واقعا کارشون خوبه و الان هم سایتمون که میبینید بالا نمیاد ، بخاطر اینه که من یه اشتباهی کردم توی بعضی جاها که حالا واردش نمیشم ، اما اونا الان تمام تلاششونو بکار گرفتند و همین الان هم دارن رو سایتم کار میکنند !
باز هم مشکل و یا سوالی بود درخدمتم !
موفق باشید
یا حق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)