نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: انتخاب خرید هاست

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    9 پست

پیش فرض پاسخ : انتخاب خرید هاست

حالا اگر بازدید روزانمون 5000 هزارتا باشه چی اونموقع کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید . لطفا دلیلشو هم بگید

2. تعداد تشکر ها از gladiators1980 به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    230 پست

پیش فرض پاسخ : انتخاب خرید هاست

نقل قول نوشته اصلی توسط gladiators1980 نمایش پست ها
    حالا اگر بازدید روزانمون 5000 هزارتا باشه چی اونموقع کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید . لطفا دلیلشو هم بگید
    ببینید نت افزارو من کار نکردم باهاش اما ، نیک سرور | هاست ، دامنه ، سرور مجازی ، طراحی سایت شرکتیه که همین الان دارم باهاشون کار میکنم و واقعا از پشتیبانی ، سرعت و... ایشان راضی هستم و باید بگم اگر 5000 نفر بازدید تو روز دارید ، نیک سرور | هاست ، دامنه ، سرور مجازی ، طراحی سایت شرکت خوبیه !
    البته اینجا نت افزار خیلی مظلوم واقع شد ، باید بگم نت افزار ، شرکتیه که از هر کدوم از مشتریانش که بپرسی ، بهت میگه واقعا خوبن ، اما چون من تا حالا باهاشون کار نکردم پیشنهاد من برای شما ؛ نیک سرور | هاست ، دامنه ، سرور مجازی ، طراحی سایت هست چون هم پهنای باند نامحدود بهتون میده که با توجه به بازدید شما باید بگم پهنای باند نامحدود نیاز دارید و فضای زیادی هم میده و قیمتاش هم واقعا خوب هستند ! حالا بازم میگم ، چون من با شرکت های دیگه کار نکردم پس نمیتونم دربارشون نظر بدم اما میتونم بگم نیک سرور | هاست ، دامنه ، سرور مجازی ، طراحی سایت واقعا کارشون خوبه و الان هم سایتمون که میبینید بالا نمیاد ، بخاطر اینه که من یه اشتباهی کردم توی بعضی جاها که حالا واردش نمیشم ، اما اونا الان تمام تلاششونو بکار گرفتند و همین الان هم دارن رو سایتم کار میکنند !
    باز هم مشکل و یا سوالی بود درخدمتم !
    موفق باشید
    یا حق

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)