وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
دوست عزیز ،
در حال حاضر ، ثبت شرکت ما به تاخیر افتاده ، و دلیلش هم تایید نشدن نام و رسیدن به تعطیلات عید نوروز هست
با صبر و تحمل شما ، ثبت شرکت دریافت میشه و اطلاعات کاملی برای شما نمایش داده میشه
زرین پال هم که میگین شرکت هست و زیر نطر فلان شرکت ، بعضی ها بهش اعتماد نکنند !
حالا خودتون میدونید ، تا به حال JayPal 10 عضو فعال دارد
ویرایش توسط sepadl71 : March 8th, 2012 در ساعت 05:34
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
امکانش نیست !
در صورت لزوم ، با پیام خصوصی اعلام میکنم.
دوست عزیز ، بنده به هیچ وجه نمیخوام که زرین پال رو تخریب کنم
بنده نظر شخصی خودم رو گفتم ، و حرف من بود و همچنین کلی
خیلی ها من و چندین نفر از دوستان و کسانی که باهاشون در ارتباط بودم هستند ؛ اگر اشتباه نوشتم ، به بزرگی خودتون ببخشید
در حال حاضر خیلی ها به زرین پال اعتماد کردند و دارن استفاده می کنند ، اگر کار ما بهتر از زرین پال باشد به سمت ما میان ! درسته ؟
بنده از همینجا به همه اعلام میکنم ، که هرچیزی از طرف بنده به زرین پال نسبت داده شده ، فقط نظر شخصی بنده است.
خدمت دوستان عزیز بگم که ، ظاهر سایت تکمیل شد و فقط برای صفحه اصلی وب سایت اعمال گردید
صفحات دیگر به همراه کد نویسی سیستم کاربری یک پارچه، تکمیل تر میگردد
در حال حاضر ، هر یک از دوستان اگر درگاه اختصاصی یا واسط میخواد ، میتونه با ما مکاتبه کنه و در کمترین زمان ممکن ، سرویس خودش را تحویل بیگرد
سلام دوستان .
من تازه به جمع تجارت الکترونیک پیوستم .. میخواستم بدونم برای استفاده از جی پل باید هزینه ای پرداخت کرد یا نه
بعد کارمزد آن چقدر است
با سلام هنگام ارجاع به درگاه بانک ارورaccount disableمیگیرم ، چطوری اکانتم رو فعال کنم ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)