وقتی کاری از دستمون نمی آد ، فکر کنم باید بسازیم دیگه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
وقتی کاری از دستمون نمی آد ، فکر کنم باید بسازیم دیگه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
امروز حساب کردم ... سرور 16 هسته ایی با امکانات کامل و 5 ترابایت ترافیک تو هلند برام با یورو 2500 در می اد 550000 تومان.
همین تو ایران قیمتش کلی بالاتره .... گرفتاریم به خدا ...
به نظر من که اصلا نمیشه رو قیمت ارز حساب کرد تجربه شخصی ام از خرید ارز ظرف 5 دقیقه 20 تومان تغییر نرخ بوده.
داشتم میرفتم صرافی زنگ زدم گفتم واسم ... حاضر کنید اومدم ، رسیدم گفتند ارز بالا رفته تازه طرف آشنا بود و من مشتری دایمم حال و روزمون اینه.
ان شاء ا... که این جوری بشه ولی فکر نکنم به ما قد بده.![]()
عزیزان، تا جایی که دیدم نمیشه همه صحبت ها رو اینجا مطرح کرد، همیشه همه اون چیزایی که به چشم میان درست نیست ولی اینم که میگفتن این حبابه کاملا الکی بود، یکی از اصلیترین دلایلش خود دولت بود متاسفانه...
همه آرزو دارن که نرخ بیاد پایین، شاید همه دیدن که حتی پفک هم گرون شده، شاید توی نگاه اول خنده دار باشه ولی زمانی که حقوق ثابت باشه (یا حتی درآمد کمتر باشه) ولی اجناس نرخشون بالا بره دیگه قابل تحمل نیست!!!
خرید و فروش وبمانی ، پیپال ، لیبرتی
انجام حواله های بین المللی از طریق سوییفت و وسترن یونیون
شارژ پنل نمایندگی دامین Reseller Club از طریق وبمانی با قیمت بسیار عالی، بدون کارمزد، بدون نیاز به ورود به پنل نمایندگی
فروش ویژه سیم کارت های بین المللی با دو شماره همزمان (رومینگ رایگان در بیش از 100 کشور دنیا از جمله ایران)
جهت ارتباط: Yahoo ID: EasyPay2 - Tel: 0935-735-3705 & 0917-444-9224
نرخ بازار الان 1745 هست
میاد پایین ولی زمان می بره و کم کم میاد
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)