همه بانک هایی که حداقل من باهاشون کار کردم این امکان رو دارن .
ولی خب توی بانک های خصوصی :
سامان
پاسارگاد
پارسیان
رتبه هایی هست که من بهشون می دم
و توی دولتی ها هم :
ملت
صادرات
البته سامان واقعا عالی هست .
همه بانک هایی که حداقل من باهاشون کار کردم این امکان رو دارن .
ولی خب توی بانک های خصوصی :
سامان
پاسارگاد
پارسیان
رتبه هایی هست که من بهشون می دم
و توی دولتی ها هم :
ملت
صادرات
البته سامان واقعا عالی هست .
نصب و کانفینگ : WebSitepanel . DirectAdmin
فروش ویژه سرور از : فرانسه . کانادا . آلمان
ID : Bwspeeds
ممنون از دوستانپارسیان عالیه ما که حساب هما نجا باز کردیم و کارت دادند و حتی اینترنت بانکش هم همون موقعه فعال کردیم تو یه 30 دقیقه حساب باز می کنند
پس پارسیان از نظر ما که عالیه
پس پارسیان تایید شد
اره نوشته انگار همون موقع کارت رو میدیم....
خب کدام کارت رو باید بگیرم؟
کارتهاي بانکي
با دروود
من بین بانک های دولتی،بانک ملت را می پسندم به سبب به روز بودن ،امنیت بالا،ویژگی های بسیار و کاربری آسان!
ازمیان بانک های خصوی خودم هیچ بانکی را آزمایش نکرده ام اما در مورد ویژگی ها و کاربری آسان بانک پاسارگاد را شنیده ام خوب است اما بار ها و بار ها خبر از ***یده شدن صفحه پرداخت اینترنتی و یا پایگاه داده ای این بانک در بین خبر ها آمده است
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
با سلام خدمت شما دوست عزیز
بانک ملت بهترین بانک ارائه دهنده خدمات اینترنتی طبق نظر سنجی از کاربران اینترنت
لینک زیر توضیحات و گزارش نظرسنجی رو ببینید
گزارش طرح نظرسنجی انتخاب برترین بانک | کاتالوگ الکترونیکی
با تشکر
بزار تاپیک خاتمه یابینم
ببین شما میری بانک پارسیان حساب قرضه حسنه برات باز میکنند و کارت ش هم مونجا بهت میدند و میگی اینرنتت باکنش هنم مخیوای همون انجا هم فعال میکند
و رمز ها هم بهت میدند
تو اینرنت بانکش میتونی شما کار ت هایی که ببحساب ریبختند با مبلغ و غیره ببنی
و حتی انتقال وجه هم متونی بکنی وکل چیزایی که تو ینترنت بانک می کنند تو سایت توضیج داده اینرتنت بانکش چه کاراییمکنه
موفق باشی
ارایه خدمات برنامه نویسی و طراحی سایت| ارایه خدمات میزبانی وب حرفه ای بیش از 8 سال فعالیت
فقط ملت
خرید و فروش دلار پی پال و پرفک مانی ، صدور ویزا کارت مجازی و نقد کردن درآمد ارزی ، افتتاح حساب پي پال
Call: 09126784204 Telegram: sarvarjafari Site: Payment.af
فقط ملت شک نکن
من هم نظرم روی ملت هست چون همه چیزش در سریع ترین زمان ممکن انجام میشه و حرف نداره
جالبه بدونید بانک ملت در بحث پرداخت آنلاین پیشتاز تر از همه بانک ها بوده و قبل از همه شروع کرد
سرور مجازی - هاست - تلفن :09360039315
دوستان بر چه اساس میگن ملت خدمات بانکداری اینترنتیش خوبه؟ در حال حاضر انتقال وجه این بانک غیر فعاله (کارت به کارت، ساتا و...)، به نظر من حرف اول و در بانکداری اینترنتی پاسارگاد میزنه
بانک ملت
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
دوست عزیز در مورد ساتنا تمامی بانکها مبلغ انتقال ساتنا
حداقل مبلغ قابل انتقال از طريق حواله ساتنا ، يکصدوپنجاه ميليون ريال مي باشد ، جهت ارسال حواله بين بانکي کمتر از مبلغ ياد شده ، می توانید از حواله پايا استفاده نماييد.
کارت به کارت هم داره کار میکنه
الکی ایراد نذار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)