دوستان بر چه اساس میگن ملت خدمات بانکداری اینترنتیش خوبه؟ در حال حاضر انتقال وجه این بانک غیر فعاله (کارت به کارت، ساتا و...)، به نظر من حرف اول و در بانکداری اینترنتی پاسارگاد میزنه
دوستان بر چه اساس میگن ملت خدمات بانکداری اینترنتیش خوبه؟ در حال حاضر انتقال وجه این بانک غیر فعاله (کارت به کارت، ساتا و...)، به نظر من حرف اول و در بانکداری اینترنتی پاسارگاد میزنه
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
دوست عزیز من از هردوی این بانک ها درگاه دارم و باهاشون دارم کار میکنم، در حال حاضر من از طریق پنلم که از این آدرس وارد میشم : https://ebanking.bankmellat.ir امکان کارت به کارت یا ساتا برام غیر فعال هست
در ابتدای برای من هم همین طور بود، نگو یارو یادش رفته بود انتقال وجه اینترنتی رو برام فعال کنه :|
من بانک های زیر حساب دارم:
ملت
ملی
پارسیان
اقتصاد نوین
سامان
ملت بهترین بانک دولتیه، میخواستم صادرات هم باز کنم دیدم اختلاص شد نکردم.
بانک ملی مثل تمام چیزهای ملی آشغاله، زوری باز کردم!
پارسیان با اینترنت بانکش راحت نیستم، محیط مزخرفی داره! نظر شخصی بود!
سامان عالیه ولی از خونمون دوره زیاد کار نمیکنم
اقتصاد نوین هم خیلی عالیه و چون رو به روی خونه است و همیشه خدا خلوته میرم اونجا!!
البته ملت رو ترجیح میدم ولی چون بانک دولتی و خوبی هست همیشه شلوغه، حوصله صف واستادن ندارم!
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)