صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 65

موضوع: آیا فضاها ورشکست شد؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    407
    تشکر شده در
    269 پست

پیش فرض پاسخ : آیا فضاها ورشکست شد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط atilnic نمایش پست ها
    اخبار :: ساعات کار شرکت در ایام نوروز ۱۳۹۰

اینم نگاه کنید:
    شرکت ایده پرداز عصر پارسه (فضاها ، سایه ، تهران وی پی اس ، ... ) در ایام نوروز طبق جدول زمانی زیر در خدمت شماست
    این تو پارانتز نوشته که سایه و تهران وی پی اس و ...
    اینها هم یعنی جز این شرکت بودن و الان تعطیل کردند؟
    لازم به ذکر است که تهران وی پی اس کاملا مستقل هست و زیر مجموعه هیچ شرکتی نیست، ما بارها باهاشون تماس گرفتیم تا اسم تهران وی پی اس از سایت بردارن ولی هیچ وقت موفق نشدیم باهاشون ارتباط برقرار کنیم

عضو انجمن okey آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    174
    تشکر تشکر شده 
    530
    تشکر شده در
    403 پست

از ما که 190 تومن کلا برداری کردن هر چی پیگیر شدیم گفتن همچین پولی به حساب ما نیومده .
    مذخرف ترین آدمی بود که باعث شما بقیه فکر کنن ما کلا برداریم چرا ؟ چون فضا ها از دم کلابرداری می کرد .

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

در مورد ما که حدود 2.5 میلیون (شایدم بیشتر - درست خاطرم نیست) کلاه برداری کردند، وقتی وکیلمون در ایران باهاشون تماس گرفت اول جواب ندادند و وقتی با شماره غریبه تماس گرفتیم فرزاد شکوهی شروع کرد به داد و بیداد که آره سرویس ها مشکل داشت و ... در صورتی که حتی هم اگر اینطوری بود (که همه میدونن دروغ هست) ایشون نباید تا روز های آخر ایمیل به ما میدادند و میگفتن سرور هارو باز نگه دار و ساسپند نکن من مسافرت هستم و ...

آخر هم گوشی رو خاموش کردند و جواب وکیل ما رو ندادند و بعد هم رفتن توی سایتشون شروع کردند به بنده و شرکت ما فحاشی کردن و دورغ پراکنی کردن که فکر کنم هنوز در سایتشون موجود هست لینک خبر (درباره AriaServers) که خبرشون رو اگر بخونید به خودی خود خنده دار هست!

آدم های کوچیک نمیتونند با کشیدن خودشون بزرگ بشن، بزرگ شدن معرفت و عقل و صداقت لازم داره که فکر کنم این آقا(یان) از نداشتن این 3 مورد رنج می بردند!

با ندادن این مبلغ به قول خودشون میخواستند ما رو از صحنه تجارت محو کنند ... خبر نداشتند که همون ماهی که ایشون 2.5 میلیون هزینه تمدید سرویس هاشون رو پرداخت نکردند، بنده حواله 20+ میلیونی از پرداخت اون ماه مشتری ها از ایران به دبی داشتم!

به هر حال انسان ها همیشه از دریچه کوچیک چشم خودشون دنیا رو می بینند، نمیشه کسی رو سرزنش کرد.

با تشکر.

4. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

عضو انجمن okey آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    174
    تشکر تشکر شده 
    530
    تشکر شده در
    403 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام.

در مورد ما که حدود 2.5 میلیون (شایدم بیشتر - درست خاطرم نیست) کلاه برداری کردند، وقتی وکیلمون در ایران باهاشون تماس گرفت اول جواب ندادند و وقتی با شماره غریبه تماس گرفتیم فرزاد شکوهی شروع کرد به داد و بیداد که آره سرویس ها مشکل داشت و ... در صورتی که حتی هم اگر اینطوری بود (که همه میدونن دروغ هست) ایشون نباید تا روز های آخر ایمیل به ما میدادند و میگفتن سرور هارو باز نگه دار و ساسپند نکن من مسافرت هستم و ...

آخر هم گوشی رو خاموش کردند و جواب وکیل ما رو ندادند و بعد هم رفتن توی سایتشون شروع کردند به بنده و شرکت ما فحاشی کردن و دورغ پراکنی کردن که فکر کنم هنوز در سایتشون موجود هست لینک خبر (درباره AriaServers) که خبرشون رو اگر بخونید به خودی خود خنده دار هست!

آدم های کوچیک نمیتونند با کشیدن خودشون بزرگ بشن، بزرگ شدن معرفت و عقل و صداقت لازم داره که فکر کنم این آقا(یان) از نداشتن این 3 مورد رنج می بردند!

با ندادن این مبلغ به قول خودشون میخواستند ما رو از صحنه تجارت محو کنند ... خبر نداشتند که همون ماهی که ایشون 2.5 میلیون هزینه تمدید سرویس هاشون رو پرداخت نکردند، بنده حواله 20+ میلیونی از پرداخت اون ماه مشتری ها از ایران به دبی داشتم!

به هر حال انسان ها همیشه از دریچه کوچیک چشم خودشون دنیا رو می بینند، نمیشه کسی رو سرزنش کرد.

با تشکر.
    خون خودتون رو آریا جان کثیف نکن .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    698
    تشکر تشکر شده 
    649
    تشکر شده در
    385 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام.

با تشکر.
    از خیر 2.5 میلیون گزشتید ؟

You Can Get That, Or You Can Get This
    You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
    You Can Go Hard, Or You Can Go Home

عضو انجمن amircatalan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    63
    تشکر تشکر شده 
    184
    تشکر شده در
    154 پست

من مسافرت بودم و نتونستم بک آپ بگیرم یعنی هیچ راهی نداره که سایت هام برگرده ؟؟؟

0936-790-9231
    Yahoo ID : amircatalan@att.net

عضو انجمن Mehrvarzan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    293 پست

دوستان چی شد که این موضوع برای من جالب شد و اینجا تاپیک زدم..

آشنایی من با این شرکت و آقای شکوهی از ۴ سال پیش شروع میشه.
    برای شروع من از ایشون یه ریسلر گرفتم. یادم میاد اون زمان هم توی همین تالار از ایشون بابت سرویس و کلاه برداری شکایت شده بود. ولی خوب من به بخاطر مبلغ پایین مجبور بودم از ایشون بگیرم.
    تا چند ماه مشکلی نبود ولی به رور مشکلات شروع شد. دو سه ماه یه بار منتقل میکردند از اینجا به اونجا.
    ازشون بعد از مدتی ازشون سرور مجازی هم گرفتم. بعد یکی دو سال که قصد خرید سرور اختصاصی داشتیم گفت بیا بهت سرور اختصاصی بدم که از محمد فخرایی مشورت خواستم و گفت اینا کلاه بردارن و نگیر که نگرفتم. و بعد از مدتی کاملا سرویس هامو منتقل کردم و از این شرکت کاملا جدا شدم.

توی این بین چه اتفاقاتی افتاد.

۱) چند بار قصد جدا شدن داشتم که ایشون به هر بهانه ای ما رو برمیگردونند (ارتقا سرویس. هزینه پایین تر و ...)
    ۲) چند بار حتی به مدت دو سه هفته و شاید بیشتر سرویس ما قطع بود که وقتی به مستر شکوهی میگفتیم میگفت یکی از سایت های ما(itba.ir) دیداس میشه و سرور میخوابه و هر ماه ما رو از اینجا به اونجا میکشوند.
    ۳) وقتی زنگ میزدیم که یا جواب نمیداد و یا جالبه وقتی جواب میداد میگفتم آقای شکوهی؟ میگفت اشتباه گرفتید.(تلفنش دست یکی دیگه میداد)
    وقتی زنگ میزدم شرکت دایورت میکرد یه آهنگ میزاشت جواب نمیداد
    ۴) یکی دو بار هم میداد یه خانمی جواب بده که یه جوری مارو دک میکرد مثلا میگفت نیستش.

جالبه وقتی که میخواستیم سایت ها رو منتقل کنیم به سرور خودمون... گفت باید بابت بک آپ پول بدی.(بک آپ سرور رو بسته بود تا کسی نتونه بک بگیره و منتقل کنه.(بهانه: به سرور فشار میاد)). که من بهش گفتم من پول زور نمیدم و سایت ها مو منتقل میکنم.

تازه منت هم سرم میزاشت

من هر جور فکر میکنم که چطور اینا به این راحتی پول مردم رو میخورن متوجه نمیشم... اینا خدا و آخرت رو قبول ندارن؟ و امثالشون... بعضی از تاکسی های درون شهری وقتی نرخ تاکسی ۷۵ تومن باشه و ۱۰۰ تومن بهشون بدی ۲۵ تومن رو بهت میدن که تو گردنشون نباشه ولی اینا ...
    آدرس تلگرام: https://t.me/Ferdy110
    خرید و فروش بیت کوین با قیمت مناسب: کلیک کنید

9. تعداد تشکر ها از Mehrvarzan به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    128
    تشکر تشکر شده 
    100
    تشکر شده در
    79 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrvarzan نمایش پست ها
    دوستان چی شد که این موضوع برای من جالب شد و اینجا تاپیک زدم..آشنایی من با این شرکت و آقای شکوهی از ۴ سال پیش شروع میشه.برای شروع من از ایشون یه ریسلر گرفتم. یادم میاد اون زمان هم توی همین تالار از ایشون بابت سرویس و کلاه برداری شکایت شده بود. ولی خوب من به بخاطر مبلغ پایین مجبور بودم از ایشون بگیرم.تا چند ماه مشکلی نبود ولی به رور مشکلات شروع شد. دو سه ماه یه بار منتقل میکردند از اینجا به اونجا.ازشون بعد از مدتی ازشون سرور مجازی هم گرفتم. بعد یکی دو سال که قصد خرید سرور اختصاصی داشتیم گفت بیا بهت سرور اختصاصی بدم که از محمد فخرایی مشورت خواستم و گفت اینا کلاه بردارن و نگیر که نگرفتم. و بعد از مدتی کاملا سرویس هامو منتقل کردم و از این شرکت کاملا جدا شدم.توی این بین چه اتفاقاتی افتاد.۱) چند بار قصد جدا شدن داشتم که ایشون به هر بهانه ای ما رو برمیگردونند (ارتقا سرویس. هزینه پایین تر و ...)۲) چند بار حتی به مدت دو سه هفته و شاید بیشتر سرویس ما قطع بود که وقتی به مستر شکوهی میگفتیم میگفت یکی از سایت های ما(itba.ir) دیداس میشه و سرور میخوابه و هر ماه ما رو از اینجا به اونجا میکشوند.۳) وقتی زنگ میزدیم که یا جواب نمیداد و یا جالبه وقتی جواب میداد میگفتم آقای شکوهی؟ میگفت اشتباه گرفتید.(تلفنش دست یکی دیگه میداد)وقتی زنگ میزدم شرکت دایورت میکرد یه آهنگ میزاشت جواب نمیداد۴) یکی دو بار هم میداد یه خانمی جواب بده که یه جوری مارو دک میکرد مثلا میگفت نیستش.جالبه وقتی که میخواستیم سایت ها رو منتقل کنیم به سرور خودمون... گفت باید بابت بک آپ پول بدی.(بک آپ سرور رو بسته بود تا کسی نتونه بک بگیره و منتقل کنه.(بهانه: به سرور فشار میاد)). که من بهش گفتم من پول زور نمیدم و سایت ها مو منتقل میکنم.تازه منت هم سرم میزاشت من هر جور فکر میکنم که چطور اینا به این راحتی پول مردم رو میخورن متوجه نمیشم... اینا خدا و آخرت رو قبول ندارن؟ و امثالشون... بعضی از تاکسی های درون شهری وقتی نرخ تاکسی ۷۵ تومن باشه و ۱۰۰ تومن بهشون بدی ۲۵ تومن رو بهت میدن که تو گردنشون نباشه ولی اینا ...
    اقای شکوهی با ehost.ir هم دوست هستند ! ehost.ir هم به همین بهانه یه بار سر ما کلاه گذاشت و نزاشت بک آپ بگیریم و همونم طلب پول میکرد !سیاست این دوتا یکی هست ! بعد رفتیم از شکوهی سرویس گرفتیم چه بده بسونی بیان شکوهی و ehost بود نمیدونم ! بعد شکوهی باهاشون صحبت کردن کل بک آپ ما رو دادن و بعد شکوهی انتقال داد رو سرور خودش که رسما به چیز خوردن افتادیم با این سرویس دهیش منم بک آپ گرفتم و قرار کردم )

11. تعداد تشکر ها از ArtexGroup به دلیل پست مفید

عضو انجمن bepad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    936
    تشکر تشکر شده 
    2,112
    تشکر شده در
    1,630 پست

سلام

دوستان بنده از این شرکت تا الان خرید نداشتم چرا با این همه کلاهبرداری!شکایت نکردید؟

عضو انجمن camelian77 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    934
    تشکر شده در
    622 پست

لایک !
    ------------------
    دوستان اگر قرارداد هاستینگ با مهر و امضای شرکت دارند می‌تونن شکایت بکنن به دادسرای جرایم رایانه‌ای. (مطهری نبش خ. جم) اگر شرکت واقعا ثبت شده باشه!
    کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !

چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/
    ----------------------------------------------------------

صفحه 2 از 7 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)