نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 65

موضوع: آیا فضاها ورشکست شد؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Mehrvarzan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    203
    تشکر تشکر شده 
    376
    تشکر شده در
    293 پست

پیش فرض پاسخ : آیا فضاها ورشکست شد؟

دوستان چی شد که این موضوع برای من جالب شد و اینجا تاپیک زدم..

آشنایی من با این شرکت و آقای شکوهی از ۴ سال پیش شروع میشه.
    برای شروع من از ایشون یه ریسلر گرفتم. یادم میاد اون زمان هم توی همین تالار از ایشون بابت سرویس و کلاه برداری شکایت شده بود. ولی خوب من به بخاطر مبلغ پایین مجبور بودم از ایشون بگیرم.
    تا چند ماه مشکلی نبود ولی به رور مشکلات شروع شد. دو سه ماه یه بار منتقل میکردند از اینجا به اونجا.
    ازشون بعد از مدتی ازشون سرور مجازی هم گرفتم. بعد یکی دو سال که قصد خرید سرور اختصاصی داشتیم گفت بیا بهت سرور اختصاصی بدم که از محمد فخرایی مشورت خواستم و گفت اینا کلاه بردارن و نگیر که نگرفتم. و بعد از مدتی کاملا سرویس هامو منتقل کردم و از این شرکت کاملا جدا شدم.

توی این بین چه اتفاقاتی افتاد.

۱) چند بار قصد جدا شدن داشتم که ایشون به هر بهانه ای ما رو برمیگردونند (ارتقا سرویس. هزینه پایین تر و ...)
    ۲) چند بار حتی به مدت دو سه هفته و شاید بیشتر سرویس ما قطع بود که وقتی به مستر شکوهی میگفتیم میگفت یکی از سایت های ما(itba.ir) دیداس میشه و سرور میخوابه و هر ماه ما رو از اینجا به اونجا میکشوند.
    ۳) وقتی زنگ میزدیم که یا جواب نمیداد و یا جالبه وقتی جواب میداد میگفتم آقای شکوهی؟ میگفت اشتباه گرفتید.(تلفنش دست یکی دیگه میداد)
    وقتی زنگ میزدم شرکت دایورت میکرد یه آهنگ میزاشت جواب نمیداد
    ۴) یکی دو بار هم میداد یه خانمی جواب بده که یه جوری مارو دک میکرد مثلا میگفت نیستش.

جالبه وقتی که میخواستیم سایت ها رو منتقل کنیم به سرور خودمون... گفت باید بابت بک آپ پول بدی.(بک آپ سرور رو بسته بود تا کسی نتونه بک بگیره و منتقل کنه.(بهانه: به سرور فشار میاد)). که من بهش گفتم من پول زور نمیدم و سایت ها مو منتقل میکنم.

تازه منت هم سرم میزاشت

من هر جور فکر میکنم که چطور اینا به این راحتی پول مردم رو میخورن متوجه نمیشم... اینا خدا و آخرت رو قبول ندارن؟ و امثالشون... بعضی از تاکسی های درون شهری وقتی نرخ تاکسی ۷۵ تومن باشه و ۱۰۰ تومن بهشون بدی ۲۵ تومن رو بهت میدن که تو گردنشون نباشه ولی اینا ...
    آدرس تلگرام: https://t.me/Ferdy110
    خرید و فروش بیت کوین با قیمت مناسب: کلیک کنید

2. تعداد تشکر ها از Mehrvarzan به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)