به نام خدا

با سلام خدمت اساتید و کاربران عزیز

من قصد راه اندازی یک سایت فروش هاستینگ دارم ، دانش فنی و علمی در این زمینه دارم ( اعم از مهندسی اینترنت و شبکه ) ، ولی تجربه عملی چندانی در این مسیر ندارم. سوالاتی در ذهنم هست که اگر هر کدام از شما عزیزان محبت کنید و زحمت پاسخ گفتن به چندتایی از آنها را بکشید ، بنده را شرمنده و سپاسگذار خود کرده اید .

1- بنده برای گرفتن نمایندگی هاست این دو سایت را در نظر گرفته ام

site5.com
resellerpanel.com
آیا تجربه ای در مورد کارکردن با آنها دارید ؟ و یا خودتان جای بهتری پیشنهاد میکنید ؟

2-اگر زمانی قصد مهاجرت از پلن نمایندگی به سرور مجازی یا سرور اختصاصی را داشته باشم ، آیا به صورت اتوماتیک میتوانم مشتریانم را به سرور خودم منتقل کنم ؟ (کنترل پنل CPANEL است )

3-جهت نمایندگی دامنه بین المللی چه سایت (هایی) را پیشنهاد میکنید ؟

4-میزان load متوسط و مناسب برای یک سرور اعم از نمایندگی یا اختصاصی حدودا چقدر است ؟

5-سایت فروشنده نمایندگی ذکر کرده که محدودیتی در قبال تعداد کلاینت ها وجود ندارد ( که کمی غیر منطقی به نظر میرسد ) ، اصولا چه تعداد کلاینت را میشود بر روی یک سرور ، هاست کرد ؟ بر اساس چه قاعده ای ؟

6-داشتن دسترسی ssh برای کلاینت ها چه تهدیدی برای من محسوب میشود ؟ و یا داشتن دسترسی SSH چه مزیتی برای من محسوب میشود ؟

7-آیا امکان ایجاد اکانت نمایندگی در داخل اکانت نمایندگی وجود دارد ؟

8- آیا سایت های بلاگ ( مانند بلاگفا ) برای تبلیغات هاست مناسب است ؟ و یا سایت ها یا انجمن های تخصصی بهتر است ؟

ببخشید اگر سوالات بعضا سطحی بود ، با تشکر از شما عزیزان