نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: نیاز به مشاوره جهت ایجاد سایت هاستینگ ( همه نظر بدهید لطفا )

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن web-master آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    155
    تشکر تشکر شده 
    34
    تشکر شده در
    27 پست

پیش فرض پاسخ : نیاز به مشاوره جهت ایجاد سایت هاستینگ ( همه نظر بدهید لطفا )

خیلی ممنونم xerox عزیز
    توضیحات شما جامع و کامل بود

من فعلا قصد راه اندازی سرور مجازی یا اختصاصی ندارم ، و میخوام نمایندگی بگریم

راستش من نمیدونستم که RC ، نمایندگی هاست هم ارائه میده ، ولی اینطور که برداشت کردم ، یه کنترل پنل اختصاصی داره و نماینده با WHM کار نمیکنه ، درسته ؟
    مشخصات و تعرفه های هاستینگش هم توی این لینک دیدم
    Hosting Reseller – Reseller Web Hosting, Affordable Reseller Hosting with Cpanel & Plesk from Resellerclub | ResellerClub
    مثلا یه چیزی داره تحت این عنوان : Email Space per Account = 2 GB که متوجه نشدم یعنی چی ؟ یعنی فضای ایمیل جدا هستش ؟ چطوریه ؟
    به نظرم خیلی امکانات رو محدود کرده ، یا من اشتباه میکنم ، توی عکسی که شما قرار دادید ، خیلی از امکانات CPanel وجود نداره ، این رو خودتون حذف کردید یا نه ؟
    قیمت هایی که ارائه میده ، نشون میده که پنل نمایندگی که ارائه میده محدود ومدیریت شده هستش ، یعنی باید تحت ضوابط RC عمل کنیم ، مثلا Oversell داره یا چطوریه ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    58
    تشکر تشکر شده 
    46
    تشکر شده در
    36 پست

پیش فرض پاسخ : نیاز به مشاوره جهت ایجاد سایت هاستینگ ( همه نظر بدهید لطفا )

نقل قول نوشته اصلی توسط web-master نمایش پست ها
    راستش من نمیدونستم که RC ، نمایندگی هاست هم ارائه میده ، ولی اینطور که برداشت کردم ، یه کنترل پنل اختصاصی داره و نماینده با WHM کار نمیکنه ، درسته ؟
    بله همینطوره

یه چیزی داره تحت این عنوان : Email Space per Account = 2 GB که متوجه نشدم یعنی چی ؟ یعنی فضای ایمیل جدا هستش ؟ چطوریه ؟
    بله فضای ایمیلش جداست. وقتی plan برای هاستینگ دارید مشخص می کنید اونجا میپرسه برای این پلن حداکثر چند تا ایمیل میخواید در نظر بگیرید که فکر کنم مبلغش رو همونجا حساب می کنه به هاست اضافه می کنه. زیاد دنبال این قضیه نرفتم فقط میدونم ایمیلش تو CPanel نیست و جای دیگه مدیریت میشه.

به نظرم خیلی امکانات رو محدود کرده ، یا من اشتباه میکنم ، توی عکسی که شما قرار دادید ، خیلی از امکانات CPanel وجود نداره ، این رو خودتون حذف کردید یا نه ؟
    قیمت هایی که ارائه میده ، نشون میده که پنل نمایندگی که ارائه میده محدود ومدیریت شده هستش ، یعنی باید تحت ضوابط RC عمل کنیم ، مثلا Oversell داره یا چطوریه ؟
    یه شات کامل از CPanel رو این پایین گذاشتم، چیزی رو دست نزدم همه چیز دیفالت هست. از نظر محدود بودنش آره محدود هست. مثلاً یکبار میخواستم هاستی که خریده بودم رو برای یک دومین دیگه استفاده کنم گفتن نمیشه، وقتی برای یه دومین خریدی دیگه نمیشه تغییرش داد. Oversell هم که دست من و شما نیست چون به سرور که دسترسی نداریم ببینیم چه خبره، فقط داریم ثبت می کنیم. ولی فکر نمیکنم اینکار رو بکنن چون سرویسشون سرویس با کیفیتی هست.

این هاست برای کار شخصی من مناسبه و جوابمو میده، حالا نگاه کن و بیشتر تحقیق کن ببین برای هدفی که داری مناسبه یا نه.

3. تعداد تشکر ها از xerox به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)