توی دیسک منیجمنت
نیست ؟ نکنه مشکل سخت افزاری داره ؟
توی کامپیوتر های رو میزی بعضی وقت ها هست که کایل شل هست یا درست سر جاش نیست , توی Device Manager یه علامت زرد میاد روش عین اینکه شما داری . تا به حال برای خودم پیش امده
اما توی لپ تاپ نمیدونم .
همون چیزی که مربوط به دی وی دی بود رو پیدا کردید . اونو نصب کنید ببینید درست نمیشه !
ویرایش توسط liandata : May 23rd, 2011 در ساعت 01:16
با سلام خدمت شما دوستان عزیز!
در مرحله اول چند سی دی مختلف را تست کنید در دستگاه و ببینید آیا برای همه یک نتیجه ثابت ( اجرا نشدن) را میگیرید یا خیر.
سپس از داخل Device Manager اقدام به Remove کردن دستگاه کنید و سپس از طریق گزینه Scan for hardware change مجدد سخت افزار ها را Scan کنید تا مجدد اضافه شود.
احتمال اینکه در این مرحله مشکل حل شود هست.
اما اگر باز هم مشکل پا برجا بود ممکن است مشکل از head دستگاه باشد که یا کثیف شده باشد و یا سوخته باشد.و نیاز به تعویض باشد.
امیدوارم به زودی مشکلتان حل شود.
موفق باشید
با سلام مجدد.
یک پیشنهاد دارم به شما دوست عزیز.
ویندوز سیستم خود را تعویض کنید.
و چون دستگاهی برای خواندن اطلاعات از روی سی دی یا دی وی دی ندارید این کار را از طریق Storage یا Flash انجام دهید.
سپس مجدد درایور های خود را نصب کنید.
اگر متاسفانه مشکل همچنان پا برجا بود و رفع نشد مشکل از لنز دستگاه هست.
افرادی هستند که این لنز را تمیز میکند. می توانید به آنها مراجعه کنید و اقدام به تمیز کردن لنز دستگاه کنید.
اما اصولا چون هزینه تعمیر بالا هست به صرفه ترین راه تعویض هست.
اما قبل از تعویض به شما پیشنهاد میکنم ابتدا سیستم عامل خود را یک بار تعویض کنید اگر مشکل حل نشد دستگاه را تعویض کنید.
موفق باشید
برو این آدرس... کلیک کن رو فیکس ببین درست میشه؟
Fix problems with CD or DVD drives that can’t read or write media
اگر نشد:
در ویندوز سون میتوانید از برنامه Hardware and Devices troubleshooter استفاده کنید.
روی استارت کلیک و به کنترل پنل بروید. در کادر جستجو Troubleshooting را تایپ کنید و سپس روی Troubleshooting کلیک کنید. در زیر Hardware and Sound، روی Configure a device کلیک کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)