دوست عزیز
در قسمت Ordering
تیک زیر رو بزنید
Tick this box to not send an invoice due notice when new orders are placed
یکبار دیگه جک کنید منم در این قسمت مشکل داشتم بهتون پیشنهاد می کنم نسخه whms تون رو عوض کنید به احتمال زیاد درست شه
دوست عزیز
در قسمت Ordering
تیک زیر رو بزنید
Tick this box to not send an invoice due notice when new orders are placed
یکبار دیگه جک کنید منم در این قسمت مشکل داشتم بهتون پیشنهاد می کنم نسخه whms تون رو عوض کنید به احتمال زیاد درست شه
سلام با زدن اون تیک مشکل حل شد بعد از پرداخت ایمیل ارسال میشه و فاکتور هم ایجاد میشه
با تشکر از همه دوستان
با سلام
من هم همین مشکل را داشتم و این تیک را که زدم برطرف شد
حالا از دوستان 2 تا سوال دارم
1 - تا قبل از فعال کردن این گزینه هر سفارشی که ثبت می شد , در قسمت مدیریت سفارشات
در قسمت Payment Status آن می نوشت بدون صورت حساب سر رسید شده ولی با این گزینه که تست کردم دیدم دیگه این نوشته نیامد و متنی با عنوان Incomplete ظاهر شد
آیا در نوع سیکل پرداخت ماهیانه تفاوت داره , فعال بوده یا نبودن این گزینه ؟؟
2 - در قسمت Ordering یک گزینه این چنینی هست :
Monthly Pricing Breakdown = Tick this box to enable monthly pricing breakdown for recurring terms on the order form
این گزینه باید تیک خورده باشه یا نه ؟؟
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
مشکل این یکی هم مثل قبلیه. اما حیف که به حرفم گوش ندادی. همینه دیگه به نظرتون چرا ما ایرانیا نمیایم وقت خودمون رو برای حل مشکل یکی بزاریم؟ چون به حرفت ارزش قائل نیستن. به اولی میگن اوکی تموم. ادامش رو نمیگیرن ببین که طرفت راست میگه یا نه
یه چیزی بگم ناراحت نشیا!
زورت میاد کاری رو که تو پست قبلی بهت گفتم رو انجام بدی؟ یعنی این قدر سخته؟ خوبه که قرار نیست آپولو هوا کنی!!
داداش شما اگه یه بار هم که شده به حرف من گوش کن و طبق کاری که قبلا گفتم انجام بده تا ببینی من درست میگم یا دوستان (قصد توهین نداشتم). این مشکلی که هست واسه اینه که تو قالب ایمیل ایرادی هست که نمیتونه اسکریپت رو اجرا کنه واسه همین وایمیسه. اگه با برنامه نویسی تحت وب آشنا بودی میفهمیدی که من چی میگم.
برای حل مشکل قبلی:
به قسمت ویرایش قالب رفته و از قسمت فاکتور پیام، Invoice Created رو انتخاب کرده و و کد مقابل تاریخ پایان رو به {$invoice_date_due} تغییر بده
برای حل مشکل فعلی:
به قسمت ویرایش قالب رفته و از قسمت دامنه پیام، Domain Registration Confirmation رو انتخاب کرده و و کد مقابل تاریخ ثبت رو به {$domain_reg_date} تغییر بده.
ویرایش توسط hossein7441 : May 24th, 2011 در ساعت 12:08
با تقلا شخصیت خود را میسازید !
و
با تمنا شخصیت خود را خراب میکنید !
من با hossein7441 موافقم.
این مشکل مال قالب ایمیل ها هست که می تونید به راحتی توی تنظیمات قالب ایمیل ها اونو اصلاح کنید.
با تشکر از اساتید بخصوص hossein7441 مشکل حل شد 4 جا این مشکل رو داشتم 3 جاش حل شد
و توی یکی از سیستم ها یک مشکل دیگه بوجود امد
صفحه ی صورت حساب نصفه لود میشه دقیقا تا جایی که اولین تابع تاریخ وجود داره
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)