قبلا هم همچین تاپیکی به وجود اومد که درآمد خود بگید
اما فقط یکنفر بود گفت !!! هیچکس دیگه نگفت
قبلا هم همچین تاپیکی به وجود اومد که درآمد خود بگید
اما فقط یکنفر بود گفت !!! هیچکس دیگه نگفت
ینی هیچکس نمی خواد بگه؟ عیبی نداره فقط بگید سود قابل توجهی داشتید یا نه
بابا من منظوری از ..... نداشتم
یعنی اینکه ریسللر گرفتید مشتری زیاد شد وی پی اس - وی پی اس ام زیاد شد سرور!
عزیز سودش زیاده اگه این 3 تا رو داشته باشی
1.علم کافی
2.ساپورت خوب
3.کیفیت عالی
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
اقا نظرتون چیه هر کسی داستان اومدن تو کار هاستینگ خودشو تعریف کنه شاید به کسایی که میخوان بیان تو این کار کمک کنه
من امشب بیکارم الان مینویسم![]()
اخرش جواب این دوستمون درست حسابی داده نشد .
این جوری بهتون بگم برای VPS( سرور مجازی ) یا سرور اختصاصی باید علم خوبی داشته باشین در کل از کارمنج سرور گرفته تا چیزای پیش پا افتاده . در ثانی قیمت وی پی اس و سرور اختصاصی نسبتا بالاست به خصوص اینکه برای کار هاستینگ باید حداقل یک گیگ ram به بالا داشته باشه . خوب این وسط ساپورت خوب خدمات دهی و قیمت در عین حال کیفیت لازم رو داشته باشه.
در مورد سودش بهتره بهتون بگم چون الان کسان زیادی در این ضمینه فعالیت میکنن بستگی به قدرت تبلیغ شما داره ولی فکر کنم یه 3 یا 4 ماه اول مشتری نداشته باشی.
پیشنهاد من گرفتن یک رسیلر خوب با امکانات بالا از یک سایت معتبر هست که اگه لااقل نتونستی کار کنی ضرر زیادی نکرده باشی.
نکته اخر پیشنهاد میکنم با شرکت های ایرانی کار نکن . از رسیلر گرفته تا سرور ( من پشت دستمو داغ کردم)![]()
تلگرام : @ramiz_jv
سلام.
کاملا درسته هیچ کس جواب درست نمیده...اخرش جواب این دوستمون درست حسابی داده نشد .
خب آدم باید از یه جایی یاد بگیره دیگه... هیچ منبع آموزشی فارسی که نیست... قیمت هم که اگه آدم سود کنه مهم نیست.این جوری بهتون بگم برای vps( سرور مجازی ) یا سرور اختصاصی باید علم خوبی داشته باشین در کل از کارمنج سرور گرفته تا چیزای پیش پا افتاده . در ثانی قیمت وی پی اس و سرور اختصاصی نسبتا بالاست به خصوص اینکه برای کار هاستینگ باید حداقل یک گیگ ram به بالا داشته باشه . خوب این وسط ساپورت خوب خدمات دهی و قیمت در عین حال کیفیت لازم رو داشته باشه.
ینی شما واقعا اینطوری فکر میکنید؟ این که همش ضرره فقط یه سال باید کار کنی تا جبران بشه...در مورد سودش بهتره بهتون بگم چون الان کسان زیادی در این ضمینه فعالیت میکنن بستگی به قدرت تبلیغ شما داره ولی فکر کنم یه 3 یا 4 ماه اول مشتری نداشته باشی.
شاید منظور شما بدون تبلیغاته حالا اگه ما یه جا با بازدید بالا که به سایت و ... هم ربط داشته باشه تبلیغ کنیم حتما مشتری داریم دیگه. مگه نه؟
ممنون از پیشنهادتونپیشنهاد من گرفتن یک رسیلر خوب با امکانات بالا از یک سایت معتبر هست که اگه لااقل نتونستی کار کنی ضرر زیادی نکرده باشی.
اینهمه جا دارن با ایرانیا کار میکنن ... شما فکر نمیکنی درست نیست همکارای خودتونو و حتی خودتونو (شاید من میخواستم از شما سرویس بگیرم! ) اینطوری خراب کنید؟کته اخر پیشنهاد میکنم با شرکت های ایرانی کار نکن . از رسیلر گرفته تا سرور ( من پشت دستمو داغ کردم)
در درجه اول بگم من منظوری از اون حرفم نداشتم برداشت بد نکنید منظورم این بود که اگه امکاناتش رو دارین بهتره از ایران خرید نکنید . اگر توهین امیز بود حرفم ، معذرت میخوام
در مورد منابع برای یادگیری اول بستگی به خود طرف داره و دوم این یادت باشه جوینده یابندست اگه مقاله یا کمک خواستید تا جای که بتونم کمک میکنم میتونی مشکلات تون رو از دوستان دیگه بپرسید حتما اون ها وارد تر از من هستند.
در مورد سود گفتم به خودتون بستگی داره منظوره من این بود که حداقل 3 یا 4 ماه اول رو چشتون رو به سود کردن ندوزید چون معلومه تازه میخواید کارو شروع کنید .
بازم گفتم من برای شروع کار رسیلر پیشنهاد میدم اگه امکاناتشو دارین از خارج بگیرین اگه نه از ایران
موفق باشید .
تلگرام : @ramiz_jv
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)