-
پاسخ : چند سوال در مورد ویندوز سرور 2008 و کارت صدا
اجارشو هم میدم مشکلی نداره مگه چقدره؟ لیزوب؟
-
-
May 4th, 2011 20:10
# ADS
-
عضو انجمن
بله
ببخشید
ویندوز 2003 سرور کرک شده نصب کردم کارت صدا شناخت و توی قسمتی که صدای ویندوز رو کم و زیاد میکنیم تست کردم که صدا داد و صدا ریموت شد .
تا حالا به این مورد توجه نکرده بودم .
با تشکر از linux عزیز باعث شد توجه جلب بشه :دی
ویرایش توسط liandata : May 4th, 2011 در ساعت 20:13
-
-

نوشته اصلی توسط
liandata
بله
ببخشید
ویندوز 2003 سرور کرک شده نصب کردم کارت صدا شناخت و توی قسمتی که صدای ویندوز رو کم و زیاد میکنیم تست کردم که صدا داد و صدا رینوت شد .
دوست گرامی توی Dediacted هیچ ادم حرفه ای نمیره ویندوز کرک شده نصب کنه.درضمن اینجا کسی از ویندوز 2003 حرف نزد بله من 4 تا از سرورهام 2003 دارن صدا دارن.من دارم از 2008 صحبت میکنم.
-
-

نوشته اصلی توسط
liandata
بله
ببخشید
ویندوز 2003 سرور کرک شده نصب کردم کارت صدا شناخت و توی قسمتی که صدای ویندوز رو کم و زیاد میکنیم تست کردم که صدا داد و صدا ریموت شد .
لینک ویندوز سرور 2003 رو قرار میدید؟ یکی من دانلود کردم ویروسی بود و کاری کرد که 3 ترابایت پهنای باندم الکی مصرب بشه لطفا یک دونه سالمشو اگر لینک کنی بدی ممنون میشم که تست کنم
یک نکته رو هم یادم اومد بگم قبل از فعال سازی 180 روزه ویندوز کارت صدا اومده بود اما علامت قرمزی روش بود ممکنه ویندوز کرک شده نصب کنم و صدا بیاد
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Linux
دوست گرامی توی Dediacted هیچ ادم حرفه ای نمیره ویندوز کرک شده نصب کنه.درضمن اینجا کسی از ویندوز 2003 حرف نزد بله من 4 تا از سرورهام 2003 دارن صدا دارن.من دارم از 2008 صحبت میکنم.
دوست من
ایشون گفتند که ویندوز فرق نمیکنه فقط میخوام صدا داشته باشه
من برای تست ویندوز کرک شده نصب کردم
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد برای تست
پیروز باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
liandata
دوست من
ایشون گفتند که ویندوز فرق نمیکنه فقط میخوام صدا داشته باشه
من برای تست ویندوز کرک شده نصب کردم
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد برای تست
پیروز باشید
خوبه خودتون میگید ایشون برای تست نمیخوان استفاده کنند برای استفاده میخواند.که اگر DC بفهمه کلا سرورو Terminate میکنه
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

نوشته اصلی توسط
User vmware
لینک ویندوز سرور 2003 رو قرار میدید؟ یکی من دانلود کردم ویروسی بود و کاری کرد که 3 ترابایت پهنای باندم الکی مصرب بشه لطفا یک دونه سالمشو اگر لینک کنی بدی ممنون میشم که تست کنم
یک نکته رو هم یادم اومد بگم قبل از فعال سازی 180 روزه ویندوز کارت صدا اومده بود اما علامت قرمزی روش بود ممکنه ویندوز کرک شده نصب کنم و صدا بیاد
الان براتون آپلود میکنم لینک میدم
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Linux
خوبه خودتون میگید ایشون برای تست نمیخوان استفاده کنند برای استفاده میخواند.که اگر DC بفهمه کلا سرورو Terminate میکنه
همونطور که مشاهده کردید ایشون فرمودند که یکی بهشون گفته با نصب ویندوز کرک شده میتونه صدا رو داشته باشه
من به ایشون نگفتم که از ویندوز کرک شده استفاده کنن
گفتم که من تست کردم و صدا داشته
حالا دیگه بخوان استفاده کنن یا نکنن با خودشونه دوست عزیز من
ضمنا این نکته برای خودم جالب بود که تست کردم و نتیجه اش رو دیدم .
ارادتمند
-
-

نوشته اصلی توسط
Linux
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
الان براتون آپلود میکنم لینک میدم
ممنون
الان از یکی از دوستان سوال کردم و گفتن که برای ویندوز سرور 2008 با ریموت دسکتاپ ویندوز سون میتونیم وصل بشیم و قسمت تنظیمات ریموت کارت صدا لوکال رو انتخاب کنیم. دوستان میتونید تست کنید؟
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
روشی که گفتم نشد باید ویندوز سرور 2003 تست کنم اما توی تنظیمات کارت صدا نیست فکر کنم باید سفارش بدم
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
User vmware
بله میدونم توی ویندوز سرور 2008 میشه تعداد یوزر هارو نامحدود کرد ادد کرد که همزمان هم میتونن وصل بشن حالا من مشکلم اینه که میخوام کارت صدا وصل باشه بهش حالا یا ویندوز سرور 2008 باشه یا هر ویندوز دیگه فرقی نمیکنه مهمه اینه که صدا داشته باشه
با سلام
رفیق اگر با ورژن ویندزو مکشلی نداری یه ویندوز ایکسپی بریز خواستی لینک هم بهت میدم 100% تظمینی بدون اینکه کوچکترین تنظماتی راانجام بدی یا چیزی را تغیر بدی وقتی بالا میاد بصورت اتوماتیک کارت صدا داره و حتی موقع وصل شدن صدای بوت شدن ویندوز میاد مثل سیستم خونگی
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-

نوشته اصلی توسط
magicvps.com
با سلام
رفیق اگر با ورژن ویندزو مکشلی نداری یه ویندوز ایکسپی بریز خواستی لینک هم بهت میدم 100% تظمینی بدون اینکه کوچکترین تنظماتی راانجام بدی یا چیزی را تغیر بدی وقتی بالا میاد بصورت اتوماتیک کارت صدا داره و حتی موقع وصل شدن صدای بوت شدن ویندوز میاد مثل سیستم خونگی
خوب اونوقت میتونید بفرمایید ایشون پروفایل ها و مابقی امکانات ویندوزهای سرورو از کجای ویندوز ایکس پی میخوان در بیارند؟
درضمن من درایور کارت صدامو نصب کردم الان توی 2008 صدا دارم.درابورو درخواست کردم dc نصب کرد
-