-
March 4th, 2020, 18:00
پاسخ : مشکل در خرید از لیون کامپیوتر

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
من تصویر خریدهام از دیجی کالا را قرار میدم تو پست بعد ببینید بالای 100 خرید و چند صد میلیون از یخچال و تلویزیون و لپ تاب و گوشی و .... داشتم اما هیچ وقت مشکلی نداشتم اما اینها ...
گفتن حل میکنند و گارانتی داره و من هم به دلیل وقت کم و هزینه ارسال مجدد و دریافت ناچار شدم
7 میلیون دادم پرینتر تعمیری !

تنها فروشگاهی که هیچ وقت تو خریدهام مشکل نداشتم دیجی کالا بوده ، از فروشگاه دیگه ای هم خرید داشتم که هزینه حمل و نقل گرفتن اما وقتی کالا اومد مجددا هزینه خواستن! تماس گرفتم ، گفتن بده ما برگشت میزنیم اما هنوز هم دارند برگشت میزنند و خوردن رفت
- - - Updated - - -
اینها تصویر چند خرید من از دیجی کالا هست ، بالای 100 خرید و حتی یک مورد مشکل نداشتم ، نه گارانتی نه خود کالا نه درکرد نه برخورد نامناسب
بزرگی بی دلیل نیست و فرق هست بین یک فروشگاه بزرگ با یک دلال خرده پا
تو همه کارها همینطور هست و هاستینگ و خدمات میزبانی هم بی دلیل نیست برخی ها برند و بزرگ شدن

تا وقتی که مشکلی نباشه، قربون صدقه مشتری میرن ولی وقتی یه مشکلی پیش میاد غیب میشن یا میگن به ما ربطی نداره،
من بیش از 10 سال هست که از لیون کامپیوتر خرید می کنم و تا حالا مشکلی نبوده، دقیقا این جور وقت ها هست که آدم متوجه تفاوت ها میشه،
شد درس عبرت
ممنون از اطلاعات
-
تعداد تشکر ها از mehrdadabed به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2020 18:00
# ADS
-
March 4th, 2020, 19:14

نوشته اصلی توسط
mehrdadabed
سلام دوستان،
من 3 تا مانیتور از لیون کامپیوتر سفارش دادم (پست به شهرستان)، یکی از مانیتورها رو که باز کردم تصوری کامل خراب بود (حتی صفحه no signal هم خراب بود)، بردم گارانتی گارانتی بررسی کرد و گفت ضربه خورده و پنل خراب شده،
یه گوشه از مانیتور هم یه مقدار دی فرم شده بود و وقتی که چک کردم دیدم دقیقا در همون قسمت یونولیت هم شکسته،
ظاهرا مانیتور از بیرون توسط یه جسم تیز ضربه خورده طوری که از جعبه و یونولیت عبور کرده و به مانیتور رسیده، طوری که در شکل خود جعبه از بیرون هیچی مشخص نیست،
گارانتی گفت چون ضربه خورده شامل گارانتی نمیشه،
البته مانیتور ها بدون هیچ بسته بندی مناسب توسط لیون پُست شده بوده، لیون کامپیوتر گفت که مانیتور نباید با جعبه معیوب دریافت میشد من هم گفتم که جعبه از بیرون هیچ اشکالی نداشت ولی لیون کامپیوتر در نهایت گفت به ما ربطی نداره...
من الان موندم با یه مانیتور 3.5 میلیون تومنی که نه گارانتی قبولش می کنه، نه میشه تعمیر کرد، نه فروشنده مسوولیت قبول می کنه،
به نظرتو این وسط کی مقصره و الان چه کاری میشه کرد؟
عکس ها رو ضمیمه کردم
با سلام ،
قبل از بردن به گارانتی چرا اقدام به برگشت محصول نکردید ؟
آیا از موعد بازگشت محصول در حال حاضر گذشته است ؟
-
تعداد تشکر ها از gharibion به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2020, 20:11
جواب لیون کامپیوتر به شکایت من در اینماد:
------------
درود، با توجه به روش ارسال انتخاب شده در سفارش، کالا تحویل باجهی اختصاصی پست شده و بستهبندی توسط ادارهی پست انجام شده است، لازم به ذکر است که تمامی کالاهای ارسالی از این طریق، دارای بیمه میباشند که مشتری میبایست پیش از دریافت کالا و امضای رسید پست، از سلامت وضعیت کالا اطمینان حاصل نماید، این در صورتی است که ایشان رسید سلامت کالا را امضا کردهاند و پیگیریهای ثانویه باید از طریق شرکت پست صورت گیرد.
------------
آیا جایی هست که قیدکرده باشه که مسوولیت بسته بندی با فروشگاه هست یا پست؟
جالب اینجاست که پست هم میتونه بزنه زیرش که این مشکل در سیستم پستی اتفاق نیوفتاده و قبلش بوده،
اینجا فقط منِ مشتری متضرر میشم بدون اینکه کاری کرده باشم 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
gharibion
با سلام ،
قبل از بردن به گارانتی چرا اقدام به برگشت محصول نکردید ؟
آیا از موعد بازگشت محصول در حال حاضر گذشته است ؟
به لیون تلفن کردم و گفتم که من مرجوع می کنم گفتن بکنی ما ریجکت میزنیم به خودت!
-
-
March 4th, 2020, 20:20
عضو دائم
بیمه در صورتی هست که بسته بندی خراب شده باشد نه اینکه کالای خراب قرار بدن داخل جعبه و مسئولیت را به پست واگذار کنند
اعلام کنید که بسته بندی پست کاملا سالم بوده اما قطعه خریداری شده دچار ایراد میباشد
وقتی تمامی موارد را کامل توصیح دادید به کارشناس اینماد ارسال کنید و از بحث و جدل بیخود با فروشنده پرهیز کنید
تصمیم نهایی با کارشناس اینماد و در نهایت ارجاع به مراجع ذیربط هست
-
تعداد تشکر ها ازamirizadi به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2020, 20:31

نوشته اصلی توسط
amirizadi
بیمه در صورتی هست که بسته بندی خراب شده باشد نه اینکه کالای خراب قرار بدن داخل جعبه و مسئولیت را به پست واگذار کنند
اعلام کنید که بسته بندی پست کاملا سالم بوده اما قطعه خریداری شده دچار ایراد میباشد
وقتی تمامی موارد را کامل توصیح دادید به کارشناس اینماد ارسال کنید و از بحث و جدل بیخود با فروشنده پرهیز کنید
تصمیم نهایی با کارشناس اینماد و در نهایت ارجاع به مراجع ذیربط هست
مساله دقیقا همین هست که جعبه این قدر سالم هست (در تصویر مشخص هست) که نمیشد خرابی محصول رو ازش متوجه شد، مورد دیگه اینکه من چطوری میتونم به بیمه اثبات کنم که این اتفاق در سیستم پست افتاده و قبلش نیوفتاده؟
لیون باید حداقل یه ضد ضربه دور محصولی به این حساسی می پیچید که اینقدر اسیب پذیر نباشه،
من همین رو توی اینماد برای کارشناس اینماد زدم،
نتیجه رو همینجا اعلام می کنم.
-
-
March 4th, 2020, 20:35
عضو دائم
بسته بندی به عهده فروشنده هست
حالا به پست داده یا به سوپر مارکت به عهده خودش هست
پست سلامت کالا را در هنگام دریافت تست نکرده که الان متقبل خراب بودن کالا بشه
در صورتی شامل حال بیمه میشه که خودرویی که داره بسته را میاره خدایی نکرده چپ کنه بسته شما نابود بشه
نسبت به ارزشی که در بیمه نامه اعلام شده و کسر فرانشیز بیمه مبلغ به شما پرداخت میشه
کامل شد ارجاع بدید کارشناس اینماد مطمئن باشید جواب میگیرید
-
تعداد تشکر ها ازamirizadi به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2020, 22:14
عضو دائم
با توجه به بسته بندی که بنده دیدم؛ این مانیتور قبل از ارسال مشکل داشته است .
مشکلی که پیش آمد در حالت باز بودن کارتن اتفاق افتاده و بعد درون کارتن گذاشته و ارسال کرده اند .
100% مطمئن باشید که قبل از بسته بندی کردن کارتن و ارسالش برای شما، مشکل داشته است .
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2020, 22:22
عضو جدید
طبق گفته دوستان و نظرات گویا این سایت اجناس استوک و دسته دوم را بعد تعمیر به جای کالای نو و تازه میفروشد
کار درستی نمیکنند
ویرایش توسط mobtakeran : March 4th, 2020 در ساعت 22:37
-
تعداد تشکر ها ازmobtakeran به دلیل پست مفید
-
March 4th, 2020, 22:41

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
با توجه به بسته بندی که بنده دیدم؛ این مانیتور قبل از ارسال مشکل داشته است .
مشکلی که پیش آمد در حالت باز بودن کارتن اتفاق افتاده و بعد درون کارتن گذاشته و ارسال کرده اند .
100% مطمئن باشید که قبل از بسته بندی کردن کارتن و ارسالش برای شما، مشکل داشته است .
حالا که شما گفتید اتفاقا یکم مشکوک شدم، چون من 3 تا مانیتور گرفتم، دو تا در بسته بندی محکم پلاستیکی بود، این یکی فقط بدون هیچ محافظی بود،
چون که فاکتور هم داخل بسته بندی یکی از مانیتورها بود، بنابراین بسته بندی رو خود لیون انجام داده بوده و احتمال داره عمدا برای مانیتور معیوب انجام نداده بوده باشن،
اگه این کارو کرده باشن که نهایت نامردیه
-
تعداد تشکر ها ازmehrdadabed به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2020, 02:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehrdadabed
حالا که شما گفتید اتفاقا یکم مشکوک شدم، چون من 3 تا مانیتور گرفتم، دو تا در بسته بندی محکم پلاستیکی بود، این یکی فقط بدون هیچ محافظی بود،
چون که فاکتور هم داخل بسته بندی یکی از مانیتورها بود، بنابراین بسته بندی رو خود لیون انجام داده بوده و احتمال داره عمدا برای مانیتور معیوب انجام نداده بوده باشن،
اگه این کارو کرده باشن که نهایت نامردیه
سلام مجدد .
به صورت قضایی شکایت کنید .
3 میلیون تومان کم پولی نیست .
بعدشم از دیجی کالا باید بخرید اینجور جنسا رو یا حضوری .
بنده خودم یک لپ تاپ Gl553VD asus قصد داشتم بخرم از همین لیون کامپیوتر.
رفتم توی درگاه، قبل از زدن دکمه نهایی پرداخت، یه زنگ زدم پرسیدم که این لپ تاپ فول پک هست ؟ یعنی موس ، کیف ، هدفون و ... روش هست !؟
گفتن خیر روش نیست !
قیمتشون هم با بقیه سایتها یکسان بود .
در نهایت از دیجی کالا فول پک رو خریداری کردم ، با قیمت کمتر و با 1 عدد هدفون 2 میلیون تومنی + یک عدد موس 800 هزار تومنی ! + کیف 300 هزار تومنی !
یعنی قشنگ لیون کامیپوتر دره کارتن لپ تاپ رو باز کرده بود 2000+800+300 مساوی با سه میلیون و صد هزار تومان از اجناس همراه لپ تاپ رو برداشته بود و در سایتش جداگانه میفروخت !
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید