نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: مشکل در خرید از لیون کامپیوتر

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در خرید از لیون کامپیوتر

نقل قول نوشته اصلی توسط mhiizadi نمایش پست ها
    با توجه به بسته بندی که بنده دیدم؛ این مانیتور قبل از ارسال مشکل داشته است .
    مشکلی که پیش آمد در حالت باز بودن کارتن اتفاق افتاده و بعد درون کارتن گذاشته و ارسال کرده اند .

100% مطمئن باشید که قبل از بسته بندی کردن کارتن و ارسالش برای شما، مشکل داشته است .
    حالا که شما گفتید اتفاقا یکم مشکوک شدم، چون من 3 تا مانیتور گرفتم، دو تا در بسته بندی محکم پلاستیکی بود، این یکی فقط بدون هیچ محافظی بود،
    چون که فاکتور هم داخل بسته بندی یکی از مانیتورها بود، بنابراین بسته بندی رو خود لیون انجام داده بوده و احتمال داره عمدا برای مانیتور معیوب انجام نداده بوده باشن،
    اگه این کارو کرده باشن که نهایت نامردیه

2. تعداد تشکر ها ازmehrdadabed به دلیل پست مفید

عضو دائم mhiizadi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,944
    تشکر تشکر شده 
    3,682
    تشکر شده در
    2,418 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadabed نمایش پست ها
    حالا که شما گفتید اتفاقا یکم مشکوک شدم، چون من 3 تا مانیتور گرفتم، دو تا در بسته بندی محکم پلاستیکی بود، این یکی فقط بدون هیچ محافظی بود،
    چون که فاکتور هم داخل بسته بندی یکی از مانیتورها بود، بنابراین بسته بندی رو خود لیون انجام داده بوده و احتمال داره عمدا برای مانیتور معیوب انجام نداده بوده باشن،
    اگه این کارو کرده باشن که نهایت نامردیه
    سلام مجدد .

به صورت قضایی شکایت کنید .
    3 میلیون تومان کم پولی نیست .

بعدشم از دیجی کالا باید بخرید اینجور جنسا رو یا حضوری .

بنده خودم یک لپ تاپ Gl553VD asus قصد داشتم بخرم از همین لیون کامپیوتر.

رفتم توی درگاه، قبل از زدن دکمه نهایی پرداخت، یه زنگ زدم پرسیدم که این لپ تاپ فول پک هست ؟ یعنی موس ، کیف ، هدفون و ... روش هست !؟

گفتن خیر روش نیست !

قیمتشون هم با بقیه سایتها یکسان بود .

در نهایت از دیجی کالا فول پک رو خریداری کردم ، با قیمت کمتر و با 1 عدد هدفون 2 میلیون تومنی + یک عدد موس 800 هزار تومنی ! + کیف 300 هزار تومنی !

یعنی قشنگ لیون کامیپوتر دره کارتن لپ تاپ رو باز کرده بود 2000+800+300 مساوی با سه میلیون و صد هزار تومان از اجناس همراه لپ تاپ رو برداشته بود و در سایتش جداگانه میفروخت !

4. تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    32 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mhiizadi نمایش پست ها
    سلام مجدد .

به صورت قضایی شکایت کنید .
    3 میلیون تومان کم پولی نیست .

بعدشم از دیجی کالا باید بخرید اینجور جنسا رو یا حضوری .

بنده خودم یک لپ تاپ Gl553VD asus قصد داشتم بخرم از همین لیون کامپیوتر.

رفتم توی درگاه، قبل از زدن دکمه نهایی پرداخت، یه زنگ زدم پرسیدم که این لپ تاپ فول پک هست ؟ یعنی موس ، کیف ، هدفون و ... روش هست !؟

گفتن خیر روش نیست !

قیمتشون هم با بقیه سایتها یکسان بود .

در نهایت از دیجی کالا فول پک رو خریداری کردم ، با قیمت کمتر و با 1 عدد هدفون 2 میلیون تومنی + یک عدد موس 800 هزار تومنی ! + کیف 300 هزار تومنی !

یعنی قشنگ لیون کامیپوتر دره کارتن لپ تاپ رو باز کرده بود 2000+800+300 مساوی با سه میلیون و صد هزار تومان از اجناس همراه لپ تاپ رو برداشته بود و در سایتش جداگانه میفروخت !
    الان فعلا از طریق اینماد اقدام کردم که نتیجه رو هر چی که باشه اینجا اعلام می کنم،
    در مورد اقلام اضافه روی محصولات که ظاهرا این عرف شده بین فروشنده ها، در این موارد من فقط دی جی کالا رو - زمانی که تامین کننده خودش باشه - قبول دارم، هر چند که تا قبل از این قضیه فروشگاه لیون رو به عنوان یه وب سایت معتبر قبول داشتم، ولی با این اوصاف فکر نکنم دیگه هیچ وقت از این فروشگاه خرید کنم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط auuob نمایش پست ها
    سلام

از این طریق هم اقدام کنین :
    https://www.instagram.com/hosseinysaeed/
    دیگه گذشت اون زمانی که آقای حسینی این فروشگاه رو میگردوند، الان دیگه درگیر مصاحبه و سمینار و ... این مسایل هست،
    الان کار دست یه مشت جوون هست که شعور مشتری مداری شون در حد 4 تا کارت پستال و شعارهای تبلیغاتی هست، دریغ از اینکه پشتیبانی در زمان سختی هاست که اعتماد رو جلب می کنه،
    بار ها شده که من از دی جی کالا خرید کردم و حتی تامین کننده هم خود دیجیکالا نبوده، ولی بدون سوالی جنس مرجوع شده و وجه هم در کمترین زمان برگردونده شده،
    من نمی گم که دی جی کالا هم فروشگاه کاملا بی نقصی هست ولی حداقل خیال آدم راحته که اگر مشکلی بود میشه جنس رو مرجوع کرد.

6. تعداد تشکر ها از mehrdadabed به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)