میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
روی این سرور ها امکان پشتیبانی 30 ترابیت پهنای باند خروجی دارید؟
سلام
کارت شبکه سرور ها نمیتواند 30 ترابیت پهنای باند را پشتیبانی کند همچنین زیرساخت شبکه نهایتا 20 گیگابیت میباشد.
برای این نوع مصرف باید چندین رک سرویس تهیه نمائید همچنین پهنای باند ویژه از زیرساخت کشور برای شما تهیه نمائیم (که 30 ترابیت باز نمیشود اما میتوان پهنای باند بالا تهیه کرد) - با واحد مشاوره مجموعه به صورت تلفنی میتوانید جهت ارائه راه کار خاص صحبت بفرمائید.
باتشکر
از سال 1385 تا کنون
پهنا منظور ترافیک بود
از سال 1385 تا کنون
لطفا اعلام نمایید به مشتریان تان که این ترافیک باید 1 به 10 باشد و 1 به 1 نیست و باید میزان ترافیک مصرفی شما 1 به 10 باشد. در حالت متعادل باید ترافیک بین المللی بیشتر از 1 الی 2 ترا بایت نباشد در ماه چون من تجربه ای که با گروه شما در 6 ماه اجاره سرور داشتم اعلام میکنم
ممنون
ویرایش توسط ourweb : March 17th, 2019 در ساعت 17:25
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
از سال 1385 تا کنون
بنده سرویس vp-n استفاده نکردم ما هم مثل شما سرویس دهنده هستیم همه جا و هر سرویس دهنده ای این مشکلات را خواهد خورد اما محدودیت های که شما بر روی شبکه تان ایجاد میکنید و تا یکی از ای پی ها مثلا 20 دقیقه روی 200 مگ از پورت استفاده کنه سریعا محدود میکنید و قوانین های عجیبی دارید متاسفانه مشتری رو بیشتر فراری میدید تا مشتری قانع بشه که بمونه من بعد از 6 ماه مجبور شدم نقل مکان کنم چون همه مشتریان صداشون در اومد حتا دولتی ها کمی باید تجدید نظر کنید بر قوانین سرویس دهی و کمی بیشتر هوای مشتری را داشته باشید من معذرت میخوام که در تاپیک شرکت کردم صرفا جهت اطلاع بود چون دقیقا زمانی که ما یعنی حتا الان سرویس داشتیم بارها داشتیم که پشت خط اعلام کردین که این سرویس ها 1 به 10 هستن و داخل کشور نامحدود است و خارج از کشور محدودیت دارد اگر قوانین تان عوض شده که خیلی عالی است امیدوارم موفق باشید و عید را هم پیشاپیش تبریک میگم به روبینا عزیز
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
با سلام مجدد
این دیگر کم لطفی شما است.
روز اول و قبل از خرید یا پرداخت حتی 1 ریال به مجموعه این پیغام خدمت شما در تیکت درخواست خرید شما کامل و شفاف اعلام شده است.(نحوه مصرف ترافیک برای سرویس شما)
http://uupload.ir/files/mzto_use-bw.png
البته این نحوه مصرف اعلام شده برای شما میباشد ممکن است مشترکین دیگر ما با محدودیت بیشتر یا بدون هیچ گونه محدودیتی باشند، مانند همان مشترکینی که اعلام کردیم 10 ترابایت ترافیک بین الملل داشتند.
انتقاد شما صحیح است و این مورد به خاطر جلوگیری از وجود مشکل برای سرویس شما است که با محدود کردن پنل مشترکین به آیپی های ایرانی این مورد انتقاد چندین ماه است که با تصمیم مدیریت جدید مجموعه حل شده است و نیازی به هیچ گونه تاییدی دیگر نیست البته خودتان بهتر مطلع هستید چون اگر تیکت زده باشید جدیدا دیگر نباید تاییدی از شما گرفته شده باشد.
پاسخ این مورد که روز اول خدمت شما ذکر شده است که چه ترافیکی خرید میکنید بالاتر دادیم بنابراین با این اوصاف ضرر زده اید و ما به خاطر شما ضرر کرده ایم و خواهیم کرد اما باز 1 ریال از شما دریافت نکرده و نخواهیم کرد.
اگر این شرکت از مرکز داده پارس آنلاین تهران خدمت شما در 15 روز یا بهتر بگیم ماهانه 100 ترابایت ترافیک vp-n یک به یک میتواند خدمات بدهد دلیلی نیست که مشکل از سمت ما وجود دارد چون قوانینی که از سمت ما اعلام میگردد قوانین دیتاسنتر است و حتی سازمان *****ینگ هم آیپی های این گونه مصرفی را در صورت شناسایی ***** خواهد کرد، مجموعه ما تصمیم دارد در این راستا سرویسی تقدیم نکند و وارد مشکلات این سازمان ها نشود زیرا مشترکین وب و مصرف مجاز برای ما مهمتر هستند و نباید سر مشترکین با مصرف غیر مجاز کل رنج به خطر بیفتد، اگر یک مجموعه دیگر چنین سروسی تقدیم شما میکند میتوانید از همان مجموعه استفاده نمائید ما بر خلاف پرواویدر خود با عرض پوذش فراوان موردی را عمل نمیکنیم.
رویه مجموعه ما تعامل و اعتماد کامل دو طرفه با دیتاسنتر و پرووایدرهای پهنای باند و در عوض پشتیبانی بالاتر از کامل و VIP در زمان وجود مشکل از مرکز داده برای برطرف سازی مشکلات به هر طریق میباشد.
در هر صورت باز هم از جزئیات بیشتر قرار داد شما مطلع نیستیم و اطلاعات بنده در همان حدی است که به صورت مستند از فروش و فنی مجموعه دریافت و خدمت شما در تاپیک ارسال کردیم، اگر توان مجموعه در عدم ارائه سرویس با مصرف شما بوده است از شما به خاطر توان کم مجموعه پوذش میخواهیم.
باتشکر
ویرایش توسط RoobinaServer : March 17th, 2019 در ساعت 19:13
از سال 1385 تا کنون
با سلام
سرور (Server 122)-50-33% به اتمام رسیده است.
فقط سرور های زیر موجود هستند :
(Server 115)-50-33%
2 عدد
(Server 123)-50-33%
1 عدد
باتشکر
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)