نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 25

موضوع: آفر سرور اختصاصی ایران - عید 1398

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : آفر سرور اختصاصی ایران - عید 1398

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    بنده سرویس vp-n استفاده نکردم ما هم مثل شما سرویس دهنده هستیم همه جا و هر سرویس دهنده ای این مشکلات را خواهد خورد اما محدودیت های که شما بر روی شبکه تان ایجاد میکنید و تا یکی از ای پی ها مثلا 20 دقیقه روی 200 مگ از پورت استفاده کنه سریعا محدود میکنید و قوانین های عجیبی دارید متاسفانه مشتری رو بیشتر فراری میدید تا مشتری قانع بشه که بمونه من بعد از 6 ماه مجبور شدم نقل مکان کنم چون همه مشتریان صداشون در اومد حتا دولتی ها کمی باید تجدید نظر کنید بر قوانین سرویس دهی و کمی بیشتر هوای مشتری را داشته باشید من معذرت میخوام که در تاپیک شرکت کردم صرفا جهت اطلاع بود چون دقیقا زمانی که ما یعنی حتا الان سرویس داشتیم بارها داشتیم که پشت خط اعلام کردین که این سرویس ها 1 به 10 هستن و داخل کشور نامحدود است و خارج از کشور محدودیت دارد اگر قوانین تان عوض شده که خیلی عالی است امیدوارم موفق باشید و عید را هم پیشاپیش تبریک میگم به روبینا عزیز
    نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    در حالت متعادل باید ترافیک بین المللی بیشتر از 1 الی 2 ترا بایت نباشد در ماه چون من تجربه ای که با گروه شما در 6 ماه اجاره سرور داشتم اعلام میکنم

ممنون
    کیان سرور عزیز (متاسفانه اسم شریفتون را نمیدانم) :

لطفا تجربه خود را با علت آن بیان بفرمائید، طبق سوالی که واحد فروش کردم ظاهرا مشترک ما هستید و آخرین Abuse دریافتی ترافیک شما مبنی بر استفاده 22 ترابایت ترافیک مصرف کاملا 1 به 1 یعنی 11 ترابایت بین الملل و 11 ترابایت داخل کشور بوده برای مصرف پروتکل های vp-n بوده است.

نمونه مشترکینی داریم که در دوماه اخیر که سرویس دارند 10 ترابایت دانلود خارج کشور داشته اند و تا کنون حدود 6 ترابایت آپلود داشته اند اما هیچ Abuse از ما دریافت نکرده اند. (سرور دانلود هستند) البته نمونه ای بود که بنده از مصرفشان اطلاع دارم (کاربر قدیمی همین انجمن هم هستند) وگرنه مشترکین پر مصرف تر هم خود مجموعه دارند که واحد فنی مجموعه بیشتر مطلع هستند.

نوع مصرف شما مهم است.

نمونه گراف مصرفی شما : http://uupload.ir/files/nhuq_use-vp.png

رنگ سبز تونلینگ بین الملل و رنگ صورتی پر رنگ پروکسی بین الملل، رنگ صورتی کم رنگ هم سایر سرویس های عادی هستند.

همچنین تلفنی واحد مشاوره فنی خدمت شما اعلام کرده اند که همه جا ترافیک 1 به 10 است ما با شما 1 به 10 محاسبه نمیکنیم اما درست استفاده نمائید.

اگر قرار بر محاسبه 1 به 10 باشد پس هم اکنون شما کلی به مجموعه ما در مورد هزینه ترافیک بدهکار هستید آیا از شما 1 ریال هزینه بیشتر دریافت شده است ؟

همچنین نمونه گراف مصرفی یکی از مشترکین با ترافیک مصرفی بالای 100 ترابایت ماهانه (در مورد 200 مگ که فرمودید محدود میشود) : http://uupload.ir/files/6wn_use-u.png

در این گراف مشترک به صورت پیوسته و نهایتا تا 501 مگابیت مصرف کرده است و هیچ افتی زیر 200 فورا نداشته است مگر مصرف خودش در ساعات ابتدایی صبح یا عصر کم شده باشد.

قوانینی تعویض نشده است.

باتشکر

- - - Updated - - -

مستند گراف همان مشترک سرور دانلود انجمن wht که خدمت شما ذکر کردیم 10 ترابایت دانلود بین المل داشته اند هم اکنون از واحد فنی دریافت و لینک آن در زیر موجود است.(جهت اثبات عدم سرویس 1 به 10 در روبینا سرور)

http://uupload.ir/files/g5t1_use-dl.png
    ویرایش توسط RoobinaServer : March 17th, 2019 در ساعت 18:14
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)