قیمت برای من بفریست
قیمت برای من بفریست
تصویری از بخش مدیریت رو به درخواست دوستان ارسال کردم .
نکته قابل ذکر : تنها مشکلی که الان سیستم داره این هست که چون در طراحی قالب بخش مدیریت از HTML5 استفاده شده مرورگر IE توانایی نمایش صحیح کنترل پنل مدیریت رو نداره ، اما با مرورگر های دیگه سازگار هستش ، و جالب اینجاست که من حتی با گوشی به راحتی صفحه رو مشاهده میکردم اما IE یا همون Internet Explorer نمیتونست درست نشون بده !!
البته قالب به راحتی قابل تغییر هست و اگر نیاز بود میشه نسخه ساده تر رو طراحی کرد که با IE هم سازگار باشه اما به نظر من ارزش نداشت فقط به خاطر IE از HTML 5 استفاده نشه ...
به نظر شما این نقص مهمی در سیستم هست ؟
البته فقط قالب بخش مدیریت اینطور هست ، قالب خود سایت که بستگی به طراحیش داره که سعی شده با همه مرورگر ها سازگار بشه.
تصویر دیگری از بخش مدیریت سایت ( صفحه جزئیات سرویس ) .
سلام قیمت رو برام میفرستید؟
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
از کلیه عزیزانی که درخواست قیمت کردن ، تقاضا میکنم قیمت های پیشنهادی خودشون رو بگن . البته قیمتی منصفانه ، سر قیمت سیستم به توافق میرسیم . به نظر شما سیستم چقدر می ارزه ؟
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
بهتره شما قیمت خودتونو مطرح کنید تا با بچه ها بحث بشه تا سر یه قیمتی به توافق برسیم
برای اینکه هزینه برای بعضی ها سنگین نباشه ، فکر کنم این قیمت خوب باشه :
هسته برنامه + قالب پیشفرض +ماژول های زیر = 70،000 تومان ( برای کسانی که نماینده سرویس های میزبانی ما بودند با تخفیف ارائه میشه )
- ماژول افزایش موجودی از طریق فیش بانکی
- ماژول ارسال ایمیل گروهی
- ماژول پشتیبان گیری از سیستم
طراحی قالب اختصاصی = 40،000 تومان
البته ماژول های دیگه ای هم هست که هنوز کامل نشدن واسه همین ننوشتم ، مثل : ماژول اتصال به سیستم پشتیبانی Kayako ، ماژول درگاه پرداخت بانک سامان ، ...
انشاا.. وقتی سیستم از مرحله آزمایش خارج شد و تکمیل شد ، روی سرور برای دمو قرار میدم تا همه دوستان بتونن سیستم رو مشاهده کنن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)