سلام دوست عزیز . اصولا چیزی به اسم ناپدید شدن نداریم .
اگر سرور خودشون باشه که event ها لاگ شدن .
اگر هم از دیتاسنتر مستقیم گرفتن که باز هم دیتاسنتر یه دلیلی مانند عدم پرداخت فاکتور و ...
سلام دوست عزیز . اصولا چیزی به اسم ناپدید شدن نداریم .
اگر سرور خودشون باشه که event ها لاگ شدن .
اگر هم از دیتاسنتر مستقیم گرفتن که باز هم دیتاسنتر یه دلیلی مانند عدم پرداخت فاکتور و ...
بیا تو هاست | سرور اختصاصی-مجازی-هاست-پنل پیامک
تلگرام نظامی فر: @ALiNezamifarDotCom
واتس آپ / تماس / پیامک :09365677482
با سلام و احترام
یعنی به کل در ناحیه کاربری شما سرویس موجود نمیباشد ؟ امکان پذیر نیستش حتی به صورت سیستمی هم فقط سرویس فسخ میشود ولی به صورت کلی حذف نمیشود
موفق باشید
داداش دکل نفتی مون به ان بزرگی یدفعه ای ناپدید شد یه هاست شما که چیزی نیست برادر!! مردم یاد گرقتند..کلا جدیدا همه چیز در حال ناپدید شدنه...![]()
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
اگر cpanel هست که توی نمایش به خاطر مشکل کش برخی اوقات برخی از اکانت ها توی قسمت لیست اکانت نمیان ولی همه چیش سر جاشه .
اگر هم پاک شده که احتمالا از whmcs هست ...
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
سلام ؛ وقت بخیر
بنده آقای صالحی رو خیلی وقته میشناسم
کارشون همیشه بی نقص بوده دوستانی که میریزن اینجا جهت تخریب بهتره صبور باشید خود آقای صالحی میان توضیح میدن
قابل توجه کسایی که تخریب میکنند : با تخریب به جایی نمیرسید !!!
با احترام.
با سلام و احترام
مشتری گرامی بهتر نبود ابتدا صبر میکردید تا همه چیز مشخص بشه بعد تاپیک میزدید ؟ البته بدم نشد بسیاری از دوستان رو کامل شناختیم
یک مشکل در whmcs رخ داده که موجب از دست رفتن اطلاعات شما شده قربان و در حال صحبت هستیم تا دیتاسنتر از طریق ارشیو فایل ها رو در اختیارمون بزاره
عجب .. شما که به اصطلاح هاستینگ دارید نمیدونید بعد از 2 هفته پرداخت نکردن فاکتور خودکار هاست پاک میشه ؟ در خصوص هاست دوم هم کلیه توضیحات بهتون داده شددرود
خودتون رو خسته نکنید دوسته عزیز ، ایشون یکبار هم این بلا رو سر ما هم آوردند ، اون هم نه یکبار بلکه دو بار !
یکبار به دلیل پرداخت نشدن فاکتور سررسید بعد گذشت کمتر 24 ساعت هاست رو کلا پاک کردن با اینکه هاست چندین ماه بود تمدید میشد و اطلاع داشتند که تمدید میشه .
دفعه دوم هم دقیقا بعد از پرداخت فاکتور سررسید یک روز بعدش کل هاست ریست شد و اطلاعات صفر شد .
مدارکش هم موجوده خواستید ضمیمه میکنم ، به بنده که گفتند خودتون حذف کردید !
ضمنن هاست فعلیتون چند وقته که بیش از منبع داره مصرف میکنه و قبلا هم اخطار داده بودیم [545852.1 / 500000] در صورتی که مدیریت نشه هاستتون بسته خواهد شد
در خصوص اینکه من با عجله تاپیک زدم، کاملا حق با شماست و از این بابت پوزش منو بپذیرید
اما در خصوص سیستم کاری شما، یکبار که موعد تمدید سرویس من بود، به من ایمیلی نیومده بود که متوجه زمان تمدید سرویسم بشم بعد هاستم از کار افتاد ، اومدم لاگین کردم به سیستم پشتیبانی شما دیدم هیچ سرویسی برای من ثبت نشده، تعجب کردم... بعدش شما درست کردین و مجددا فااکتور ایجاد کردین تا پرداخت شد
هدف از گفتن اینا این بود که بگم سیستم whmcs شما مشکل داره، و یا حداقل خوب در این زمینه مدیریت نمیشه
ببینید جناب صالحی شما هاستینگ هستید و در زمینه کاری خودتون تجربه هایی دارید، ولی من هم خیلی وقته از این ور و اون ور هاست میخرم، در نتیجه خوب با هاستینگ ها آشنایی دارم، سیستم whmcs خودتون رو به بازسازی و کانفیگ اساسی بکنید
منتظر نتیجه هستم، تا ببینم هاست من بر میگرده یا نه
فقط جان هر کسی دوست داری یه کاری بکن، بخدا این هاست من بره دیگه نابود میشم...
داداش گلم کلا دو صفحه تاپیک هست و یک نفر هم بیشتر ازتون شاکی نبوده. با سابقه شما کسی هم نمیتونه تخریبتون کنه.کسی منکر حرفه ای بودن شما نیست.شما خیلی هم کارت درسته ..اما شما که حرفه ای هستید بهتر نبود هاست های حجیم مثل دانلود رو که بک اپی هم ندارند رو به whmcs متصل نکنید؟ دستی میساختید و میفروختید بهتر نبود؟ قصد جسارت ندارم اما برای برنامه ریزی ایندتون گفتم...انشالا مشکلتون حل بشه..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)