فک نکنم این همه مراجعه کننده داشته باشند، و مطمئن باشید با یه هاست اشتراکی مشکلشون حل میشد!!!
فک نکنم این همه مراجعه کننده داشته باشند، و مطمئن باشید با یه هاست اشتراکی مشکلشون حل میشد!!!
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
تنها بک پاسخ به ذهن بنده رسید
این مورد در اولویت مسئولین مربوط نیست و اگر وب سایت در دسترس نیست مشکل بازدید کننده است و به اون عزیزان ربطی نداره
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
وقتی بعضی سایت های دولتی ما هنوز مشکل فقط با یا بدون www باز شدن دارن یا خیلی از جا هاشون خطای سیستمی ASP.Net میدن دیگه چه انتظاری دارید.
پدر من خودش بازنشسته نظامه و آمده بهم میگه چرا سایت بازنشستگی صفحه فلانش باز نمیشه اینترنت خراب شده زنگ بزن آسیاتک گفتم ببینم رفتم دیدم خطای سیستم ASP.Net هستش و هر وقت پدر من به عنوان یه بازنشسته نیاز به اون بخش سایت که تازه خودش در منو های سایت بهش لینک داده بود می خواست وارد بشه خطای ASP.Net میداد تا چند روز بعدش هم (به دلیل پیگیری پدرم) چک میکردم همچنان همون بود که بود تازه محتوای اکثر این سایت های دولتی سالی یه بار هم آپدیت نمیشه ولی مثلاً روی کارت ها و دفترچه ها و... کارکنان می نویسن انجام فلان کار و فلان کار و... در سایت فلان دات آی آر در صورتی که من نمی تونم به پدرم ثابت کنم بابا این مشکل از سایته و ربطی به من نداره که میگه تو بلد نیستی بذار فلانی بیاد بهش میگم برام بازش کنه
- - - Updated - - -
نکته جالب اینجاست که تلفنی زنگ زده به پشتیبانی اون بخش خانمه گفته سایت فقط تو مرورگر کروم بالا میاد منم گفتم بهش بگو کروم هم تست کردیم میگه نه باید اینترانت داشته باشی!!! به همین دلیل چند وقت بود تو ذهن پدر ما که چی بریم اینترانت بگیریم حالا من باید خودمو میکشتم که راضیش کنم اصلاً ربطی نداره![]()
فکر نکنم دلیل دسترس خارج شدنش حمله یا سرور باشه..احتمالا به خاطر ماجرای پلاسکو هست.چون تو این شرایط فکر نکنم درست باشه بلیط جشنواره بفروشن! مخصوصا عزای عمومی!!
به خیلی چیزها ربط داره که دان شده میتونه از اسکریپت شان باشه بخاطر درخواست های زیاد ! میتونه از کانفیگ نادرست باشه ! میتونه زیر حمله باشه ! یا اینکه واقعا هزینه نکردن برای سرور شان
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
دو ریال نمیان خرج کنن برا سایتشون !!!!
انتظار دارن با کمترین کیفیت وب سایتی درامد زیادی کسب کنن !
مگه مرض دارن پول بی زبون رو بدن ماها؟ خودشون میخورن یک روزم قطعی طبیعی هست
اگه به فکر ما ملت بودن حقوقاشون تنظیم بود
تا ***ی هست همینجوری میمونیم اشکالی هم نداره![]()
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
جشنواره فیلم فجر؟!
اینم مثل جشنواره وب!!! یک عده کارگردان و فیلم نامه نویس نور چشمی میان، الکی تعریف و تمجید میشن!!! بارها و بارها چنین موضوعاتی در جشنواره های قبلی، از زبان بازیگران و... در مصاحبه ها بازگو شده!!
اگر ملت شریف، اینقدر خودجوش برای چنین جشنواره های بی کیفیت و دسته چندم، علاقه نشون ندن، شاید اوضاع فرق میکرد!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)