وقتی بعضی سایت های دولتی ما هنوز مشکل فقط با یا بدون www باز شدن دارن یا خیلی از جا هاشون خطای سیستمی ASP.Net میدن دیگه چه انتظاری دارید.
پدر من خودش بازنشسته نظامه و آمده بهم میگه چرا سایت بازنشستگی صفحه فلانش باز نمیشه اینترنت خراب شده زنگ بزن آسیاتک گفتم ببینم رفتم دیدم خطای سیستم ASP.Net هستش و هر وقت پدر من به عنوان یه بازنشسته نیاز به اون بخش سایت که تازه خودش در منو های سایت بهش لینک داده بود می خواست وارد بشه خطای ASP.Net میداد تا چند روز بعدش هم (به دلیل پیگیری پدرم) چک میکردم همچنان همون بود که بود تازه محتوای اکثر این سایت های دولتی سالی یه بار هم آپدیت نمیشه ولی مثلاً روی کارت ها و دفترچه ها و... کارکنان می نویسن انجام فلان کار و فلان کار و... در سایت فلان دات آی آر در صورتی که من نمی تونم به پدرم ثابت کنم بابا این مشکل از سایته و ربطی به من نداره که میگه تو بلد نیستی بذار فلانی بیاد بهش میگم برام بازش کنه
- - - Updated - - -
نکته جالب اینجاست که تلفنی زنگ زده به پشتیبانی اون بخش خانمه گفته سایت فقط تو مرورگر کروم بالا میاد منم گفتم بهش بگو کروم هم تست کردیم میگه نه باید اینترانت داشته باشی!!! به همین دلیل چند وقت بود تو ذهن پدر ما که چی بریم اینترانت بگیریم حالا من باید خودمو میکشتم که راضیش کنم اصلاً ربطی نداره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)