-
February 18th, 2017, 02:52
عضو انجمن
پاسخ : پاسپورت دارم ولی PayPal ندارم چطور از هتزنز سرور بخرم؟

نوشته اصلی توسط
amertad
حساب خودتون رو بصورت حقیقی بسازید تا شامل مالیات نشه + payment24 معتبره + خودتون اکانت رو بسازید 26 هر ماه فاکتور براتون صادر میشه و مشخصات رو بدید براتون پرداخت میکنند - فقط حواستون باشه المانی ها سر پول شوخی ندارند - پول رو به موقع نریزید کل سرویس رو حذف میکند و تا موقعی که تسویه نکنید اکانت جدید نمیتونید بسازید
این 26 هر ماه از کجا اومد
اینکه بعضا برای کی 26 صادر شده برای یکی دیگه مثلا 17 ماه بخاطر تایم تحویل اولین سفارش شماست
در مورد حذف سرور هم فرمودین اصلا این خبرها نیست هتزنر شده تا 15 روز هم صبر کرده و سرور رو حتی نبسته چه برسیه حذف کنه
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
February 18th, 2017 02:52
# ADS
-
February 18th, 2017, 03:22
شرمنده ی همه ی دوستان .
آیا منظور از پاسپورت پاسپورت خارجی هست یا ایرانی ؟!!!
-
-
February 18th, 2017, 03:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hoka
شرمنده ی همه ی دوستان .
آیا منظور از پاسپورت پاسپورت خارجی هست یا ایرانی ؟!!!
پاسپورت ایرانی
خارجی که فیک میشه و یا واقعی باشه که مشکلی ندارید مثل خرید کردن یک شهروند ایران از خدمات اینترنت مخابراته
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2017, 04:20
عضو انجمن
دوست عزیز هتزنر به پرداخت توسط سورس معتبر گیر نمی ده
پرداخت خیلی از همکارای همین انجمن رو ما داریم انجام می دیم و تا بحال یک بار هم به مشکل برنخوردیم
با خیال راحت سرورتون رو سفارش بدید
شرکت فنی و مهندسی دانش بنیان پاسارگاد تلگرام: 09101004330 احمد مهدیلو
سفارش ها در http://021host.eu
تماس مستقیم : 00436889587387 Telegram: @mahdilou
-
-
February 18th, 2017, 21:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hegza
این 26 هر ماه از کجا اومد
اینکه بعضا برای کی 26 صادر شده برای یکی دیگه مثلا 17 ماه بخاطر تایم تحویل اولین سفارش شماست
در مورد حذف سرور هم فرمودین اصلا این خبرها نیست هتزنر شده تا 15 روز هم صبر کرده و سرور رو حتی نبسته چه برسیه حذف کنه
درمورد26بله
همینطوره - فراموش کردم بگم که بر اساس تاریخ سفارش هست - در مورد حذف سرور هم تستش رایگانه - موعد پرداخت شد - پرداخت نکنید - 15 روز هم صبر کنید ببینید چه اتفاقی میوفته - به محض ارسال پیام سوم که پرداخت نکنید - بالا استثنا پاک میکنند - البته ابنکارشون ماله سال 2015 بود
به شخصه کلی تماس و پیگیری کردم حتی هیچ بکاپی هم نداشتند - تمام هزینه ها رو پرداخت کردم و مجدد اکانت من باز شد.
__________________________________________________ ______________
یا قدر تلاشت آرزو کن....یا به قدر آرزویت تلاش!
-
-
February 18th, 2017, 21:08

نوشته اصلی توسط
hegza
پاسپورت ایرانی
خارجی که فیک میشه و یا واقعی باشه که مشکلی ندارید مثل خرید کردن یک شهروند ایران از خدمات اینترنت مخابراته
یعنی با یک پاسپورت ایرانی و یک مسترکارت قابل شارژ به نام خودم میتونم خرید کنم مستقیم بدون مشکل ؟
-
-
February 18th, 2017, 21:09

نوشته اصلی توسط
ahmad19
دوست عزیز هتزنر به پرداخت توسط سورس معتبر گیر نمی ده
پرداخت خیلی از همکارای همین انجمن رو ما داریم انجام می دیم و تا بحال یک بار هم به مشکل برنخوردیم
با خیال راحت سرورتون رو سفارش بدید
شما اطلاع دارید که چه طور میشه آی پی اضافه در هتزنر سفارش داد
-
-
February 18th, 2017, 23:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amertad
درمورد26بله
همینطوره - فراموش کردم بگم که بر اساس تاریخ سفارش هست - در مورد حذف سرور هم تستش رایگانه - موعد پرداخت شد - پرداخت نکنید - 15 روز هم صبر کنید ببینید چه اتفاقی میوفته - به محض ارسال پیام سوم که پرداخت نکنید - بالا استثنا پاک میکنند - البته ابنکارشون ماله سال 2015 بود
به شخصه کلی تماس و پیگیری کردم حتی هیچ بکاپی هم نداشتند - تمام هزینه ها رو پرداخت کردم و مجدد اکانت من باز شد.
من الان مشتری هایی دارم که دقیقا فاکتورشون یک ماه عقبه و هتزنر داره براشون با تاخیر یک ماهه سرور رو فعال می کنه
این نیست ک سر 15 روز سرور رو ببنده
شرکت فنی و مهندسی دانش بنیان پاسارگاد تلگرام: 09101004330 احمد مهدیلو
سفارش ها در http://021host.eu
تماس مستقیم : 00436889587387 Telegram: @mahdilou
-
تعداد تشکر ها از ahmad19 به دلیل پست مفید