صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14

موضوع: اخطار! از روزوب خرید نکنید

عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

پیش فرض پاسخ : اخطار! از روزوب خرید نکنید

نقل قول نوشته اصلی توسط erfanmetaller نمایش پست ها
    باز گرداندن هزینه سرویس به شارژ پنل از قانون های بسیاری از شرکت ها و غیر شرکت ها می باشد.
    در مورد بقیه موارد نمیتوانم اظهار نظر کنم باهاشون همکاری نداشتیم
    این مورد رو من اضافه کنم که درسته اگه منطقی نگاه کنیم حق با جناب روز وب هستش ولی باید به استارتر هم حق داد که چرا عصبانی بشن.
    اتفاقاً منم بودم عصبانی میشدم حتی اگه مشکل از من باشه به این دلیل که اولاً پول دامنه درسته کمه ولی چون تو کشور ما سرانه خرید اینترنتی خیلی کمه همون پول هم به زور فرصتش میاد دوماً این حرکت بازگشت به شارژ حساب whmcs از نظر من خیلی خیلی حرکت غیر منطقی و ناجوانمردانه ای هست برای همین هم هست که مشتری یه دفعه از حالت پیگیر که دنبال پیگیری مشکل هست تحت واکنش های شیمیایی () به حالت عصبی تبدیل میشه.

چون برای خودم هم اتفاق افتاده میگم خواهشاً دوستان هاستینگ دار عزیز یا کلاً قانون بازگشت وجه خودشون رو حذف کنن یا کامل به کارت بانکی شخص کنن چون این طوری یه چیزی ما بین این دو تاست بدتر به جای بهتر شدن جواب عکس میده و اعتبار خودتون زیر سوال میره یا حتی اگه هر چقدر هم بگید که اعتبار ما تضمین شده است و با این تاپیک ها زیر سوال نمیره ولی بالاخره یه حاشیاتی تو ذهن کسایی که اسم تجارت شما رو تو گوگل سرچ کنن پیش میاد.

2. # ADS

عضو انجمن SamaN DL آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,555
    تشکر تشکر شده 
    951
    تشکر شده در
    714 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AtrafNet نمایش پست ها
    این مورد رو من اضافه کنم که درسته اگه منطقی نگاه کنیم حق با جناب روز وب هستش ولی باید به استارتر هم حق داد که چرا عصبانی بشن.
    اتفاقاً منم بودم عصبانی میشدم حتی اگه مشکل از من باشه به این دلیل که اولاً پول دامنه درسته کمه ولی چون تو کشور ما سرانه خرید اینترنتی خیلی کمه همون پول هم به زور فرصتش میاد دوماً این حرکت بازگشت به شارژ حساب whmcs از نظر من خیلی خیلی حرکت غیر منطقی و ناجوانمردانه ای هست برای همین هم هست که مشتری یه دفعه از حالت پیگیر که دنبال پیگیری مشکل هست تحت واکنش های شیمیایی () به حالت عصبی تبدیل میشه.

چون برای خودم هم اتفاق افتاده میگم خواهشاً دوستان هاستینگ دار عزیز یا کلاً قانون بازگشت وجه خودشون رو حذف کنن یا کامل به کارت بانکی شخص کنن چون این طوری یه چیزی ما بین این دو تاست بدتر به جای بهتر شدن جواب عکس میده و اعتبار خودتون زیر سوال میره یا حتی اگه هر چقدر هم بگید که اعتبار ما تضمین شده است و با این تاپیک ها زیر سوال نمیره ولی بالاخره یه حاشیاتی تو ذهن کسایی که اسم تجارت شما رو تو گوگل سرچ کنن پیش میاد.
    گرامی وقتی تو قوانین سایت قید میشه دیگه چه دلیلی داره با این تاپیک ها سرویس دهنده به حاشیه کشیده بشه!؟

مشتری اگر آگاه باشه درست رو از غلط تشخیص میده

همیشه قوانین سایت رو مطالعه کنید تا به مشکل نخورین
    http://king-charge.com

کینگ شارژ | شارژ مشتقیم | پرداخت قبض | خرید کارت شارژ انلاین

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    8 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AtrafNet نمایش پست ها

درود همکار عزیز
    ما در ابتدای کارمون کلا امکان بازگشت وجه رو نداشتیم اما بعدا از مدتی امکان بازگشت هزینه هاست و ریسلر ها (بر حسب روز مانده محاسبه کرده) رو قرار گذاشتیم ، ولی هزینه سرور ها رو نمیتونیم برگردونیم چون مستقیم از دیتاسنتر میگیریم و تو اکثر موارد هزینه سرور هارو عودت نمیدن ، امیدوارم همه ی همکارامون بتونن این سیاست و قانون کاری رو گسترش بدن

- - - Updated - - -
    ویرایش توسط erfanmetaller : January 3rd, 2017 در ساعت 12:06

عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SamaN DL نمایش پست ها
    گرامی وقتی تو قوانین سایت قید میشه دیگه چه دلیلی داره با این تاپیک ها سرویس دهنده به حاشیه کشیده بشه!؟

مشتری اگر آگاه باشه درست رو از غلط تشخیص میده

همیشه قوانین سایت رو مطالعه کنید تا به مشکل نخورین
    نه خب آخه بعضی سرویس دهنده ها تو متن قوانین فقط می نویسن که مثلاً تا فلان روز امکان پذیره من به شخصه تا حالا ندیدم قید کنن که فقط به شارژ حساب تو پنل کاربری امکان پذیره.

نقل قول نوشته اصلی توسط erfanmetaller نمایش پست ها
    درود همکار عزیز
    ما در ابتدای کارمون کلا امکان بازگشت وجه رو نداشتیم اما بعدا از مدتی امکان بازگشت هزینه هاست و ریسلر ها (بر حسب روز مانده محاسبه کرده) رو قرار گذاشتیم ، ولی هزینه سرور ها رو نمیتونیم برگردونیم چون مستقیم از دیتاسنتر میگیریم و تو اکثر موارد هزینه سرور هارو عودت نمیدن ، امیدوارم همه ی همکارامون بتونن این سیاست و قانون کاری رو گسترش بدن

- - - Updated - - -

اینجا همه همکار نیستن بعضی ها مثل من مشتری ان و همینطوری علاقه ای فعالیت میکنن

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)